6 εντυπωσιακά χτενίσματα για κάθε στυλ

6 καυτά χτενίσματα για κάθε στυλ (1)

Αναζητάτε ένα χτένισμα που θα σας κάνει να εντυπωσιάσετε τα πλήθη χωρίς ιδιαίτερο κόπο; Όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σας ή το στυλ σας γενικότερα μπορείτε να βρείτε χτενίσματα που θα σας κάνουν να αφήσετε τους πάντες στο πέρασμα σας με το στόμα ανοιχτό.

Δημιουργήστε λοιπόν εντυπωσιακά χτενίσματα για κάθε στυλ εμπνευσμένα από τις διάσημες κυρίες του Hollywood και κάντε glamorous εμφανίσεις σε κάθε σας έξοδο. Χτενίσματα ιδανικά για κάθε περίσταση που θα κλέψουν τις εντυπώσεις, κάνοντας τους πάντες να σας κοιτούν με θαυμασμό.

Δείτε λοιπόν ποια είναι τα 6 εντυπωσιακά χτενίσματα για κάθε στυλ και τον τρόπο δημιουργίας τους!

Όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού

6 καυτά χτενίσματα για κάθε στυλ (3)

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό χτένισμα ιδανικό για κάθε σας εμφάνιση, που έχει ένα πιο ρετρό – ροκ χαρακτήρα.

Αν τα μαλλιά σας είναι κοντά ξεκινήστε κρεπάροντας το επάνω μέρος των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, φέρτε όλα σας τα μαλλιά από την μια πλευρά, δημιουργώντας ένα στριφογύρισμα, όπως η Pink. Τέλος, σταθεροποιήστε το ροκ – ρετρό αυτό αποτέλεσμα με αρκετά τσιμπιδάκια και μπόλικη λακ.

Αν όμως τα μαλλιά σας είναι μεσαίου μήκους ή μακριά μπορείτε να αποκτήσετε το ίδιο υπέροχο αποτέλεσμα. Απλά ξεκινήστε πιάνοντας τα μαλλιά σας έναν αυστηρό κότσο, αφήνοντας την φράντζα ή τις αφέλειες σας εκτός. Έπειτα, πιάστε τα μαλλιά που αφήσατε εκτός της αλογοουράς και κρεπάρετε τα. Τέλος, πιάστε τα με πολλά τσιμπιδάκια και αρκετή λακ στο επάνω μέρος του κεφαλιού σας, δημιουργώντας το αντίστοιχο look.

Μαλλιά εμπνευσμένα από το Χόλιγουντ:

6 καυτά χτενίσματα για κάθε στυλ (6)

Πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό για τις γυναίκες με μακριά και λαμπερά μαλλιά. Αποτελεί μια σίγουρη επιλογή που βασίζεται στην μαλακή υφή των μαλλιών. Επομένως, πριν στεγνώσετε τα μαλλιά σας και αρχίσετε την δημιουργία των υπέροχων μπουκλών σας, πάρτε ένα προϊόν κατά της θερμότητας, κατά προτίμηση σε σπρέι και εφαρμόστε το στα μαλλιά σας. Αφού το απλώσετε, στεγνώστε τα και φτιάξτε τις εντυπωσιακές μπούκλες σας. Τέλος, μόλις ολοκληρώσετε την δημιουργία των μπουκλών σας, εφαρμόστε ένα προϊόν ιδανικό για να προσφέρει λάμψη στα μαλλιά σας, όπως για παράδειγμα μια σιλικόνη μαλλιών.

Αυτό το χτένισμα όμως δεν είναι κατ’ αποκλειστικότητα για τις γυναίκες με μακριά μαλλιά. Μπορεί να δημιουργηθεί και σε μετρίου μήκους μαλλιά και να είναι εξίσου εντυπωσιακό. Αν δε πιάσετε και την μια πλευρά με ένα τσιμπιδάκι πίσω από το αυτί σας, μπορείτε να αναδείξετε το μακιγιάζ σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σύμμετρο look, πιάνοντας τα μαλλιά σας προς την μια πλευρά. Στερεοποιήστε τα με ένα ή και περισσότερα αν χρειάζεται τσιμπιδάκια και με τη βοήθεια αρκετής λακ. Με αυτό τον τρόπο οι μπούκλες σας θα είναι ανέμελες και το χτένισμα σας άκρως εντυπωσιακό και μυστηριώδες.

Φορέστε ιδιαίτερα αξεσουάρ μαλλιών:

6 καυτά χτενίσματα για κάθε στυλ (2)

Αν τα μαλλιά σας είναι κοντά ή έχουν μεσαίο μήκος, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άκρως εντυπωσιακό χτένισμα χρησιμοποιώντας υπέροχα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Στέκες, χτενάκια, κορδέλες, κοκαλάκια και ότι μπορείτε να φανταστείτε μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

Μπορείτε αν θέλετε να μαζέψετε προς τα πίσω τα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε έναν μικρό κότσο. Στη συνέχεια, φέρτε την φράντζα σας από την μια πλευρά και με αρκετά τσιμπιδάκια δημιουργήστε ένα επιμελώς ατημέλητο πιάσιμο. Ολοκληρώστε το χτένισμα σας χρησιμοποιώντας υπέροχα και glamorous αξεσουάρ μαλλιών.

Αν όμως έχετε μακριά μαλλιά μπορείτε να δημιουργήσετε στο λεπτό ένα από τα πιο εντυπωσιακά casual χτενίσματα. Απλά κάντε χαλαρές μπούκλες και μαζέψτε ένα μέρος των μαλλιών σας είτε στο πλάι, είτε πίσω με ένα υπέροχο κλιπ κοκαλάκι.

Glamorous αλογοουρές:

6 καυτά χτενίσματα για κάθε στυλ (4)

Οι αλογοουρές είναι ιδανικές για όλα τα μήκη μαλλιών, ακόμα και τα μεσαίου μήκους. Αν λοιπόν τα μαλλιά σας φτάνουν στον ώμο μπορείτε να επιλέξετε μια χαμηλή, αυστηρή και silk αλογοουρά και να πιάσετε την φράντζα σας στο πλάι με ένα τσιμπιδάκι στο χρώμα των μαλλιών σας. Προσθέστε λακ και το κομψό και πανεύκολο χτένισμα σας είναι έτοιμο.

Αν πάλι τα μαλλιά σας είναι μακριά και θέλετε να δημιουργήσετε ένα άκρως εντυπωσιακό χτένισμα όπως η Kate Hudson, επιλέξτε να κάνετε υπέροχες μπούκλες στα μαλλιά σας και στη συνέχεια να τα πιάσετε σε μια χαλαρή χαμηλή αλογοουρά.

Ένας αλλιώτικος κότσος:

6 καυτά χτενίσματα για κάθε στυλ (7)

Ο κότσος είναι πάντα μια καλή επιλογή για ένα εντυπωσιακό χτένισμα, ειδικά όταν πρόκειται για μια επίσημη εμφάνιση. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί κότσοι που μπορείτε να επιλέξετε. Αν λοιπόν δεν θέλετε να δημιουργήσετε έναν κλασσικό κότσο που θα σας μεγαλώνει, αλλά μια πιο μοντέρνα παραλλαγή του, δοκιμάστε αυτό το χτένισμα.

Αρχικά πιάστε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά, ψηλή ή χαμηλή, ότι εσείς προτιμάτε. Πάρτε τρεις τούφες από την αλογοουρά και δημιουργήστε μια πλεξούδα. Πάρτε την υπόλοιπη αλογοουρά και δημιουργήστε ένα υπέροχο κότσο. Έπειτα, τυλίξτε την πλεξούδα γύρω από τον κότσο σας και ασφαλίστε τη με τσιμπιδάκια.

Vintage ύφος στο χτένισμα σας:

6 καυτά χτενίσματα για κάθε στυλ (5)

Δημιουργήστε ένα υπέροχο χτένισμα που αποπνέει τον αέρα μιας ντίβας από την δεκαετία του ’40 και κλέψτε τις εντυπώσεις. Κάντε λοιπόν τα μαλλιά σας ανάλαφρες μπούκλες και πιάστε την φράντζα σας με έναν ρετρό και εντυπωσιακό τρόπο, όπως η Diane Kruger.