Μεμβράνη με θερμαντική κρέμα για αδυνάτισμα και επίπεδη κοιλιά

Τύλιγμα με μεμβράνη για αδυνάτισμα (1)

Η απώλεια βάρους και η απόκτηση ενός υγιούς, όμορφου σώματος αποτελεί στόχο για πολλές γυναίκες. Ωστόσο η επίτευξη του δεν είναι πάντα εύκολη. Ακολουθώντας μια απλή μέθοδο που περιλαμβάνει τύλιγμα με μεμβράνη για αδυνάτισμα μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία, κάνοντας σύσφιξη στην κοιλιά και τα πόδια σας, μειώνοντας παράλληλα την όψη της κυτταρίτιδας και των ραγάδων.

Την συγκεκριμένη τεχνική μπορείτε να την κάνετε τόσο σε ινστιτούτα, όσο και στο σπίτι. Πρόκειται για μια σαφώς πολύ πιο απλή διαδικασία από την λιποαναρρόφηση και την κρυολιπόλιση, που εφαρμόζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει το τύλιγμα με μεμβράνη για αδυνάτισμα και χάσιμο πόντων, αλλά και αυτό που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και τις ραγάδες. Όλες ωστόσο οι μέθοδοι αδυνατίσματος με τη ζελατίνη βασίζονται στην αύξηση της θερμοκρασίας που προκαλεί η εφαρμογή του πλαστικού. Εφαρμόζοντας την η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται, παράγεται ιδρώτας και απομακρύνονται όλες οι βλαβερές για τον οργανισμό τοξίνες.

Βέβαια οι μάσκες με ζελατίνη δεν μπορούν να κάνουν από μόνες τους θαύματα. Παράλληλα με την εφαρμογή της θερμαντικής κρέμας ή άλλων προϊόντων και διάφανης μεμβράνης, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και να βάλετε στην ζωή σας την άσκηση. Με αυτόν τον συνδυασμό μπορείτε να χάσετε πόντους από τα ψωμάκια, να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά και να πετύχετε λιποδιάλυση.

Δείτε μερικές προτάσεις για τύλιγμα με μεμβράνη και πως να τις κάνετε εύκολα στο σπίτι. Μην παραλείψετε όμως να λάβετε υπόψιν σας και τις απλές αλλά σημαντικές συμβουλές που θα δείτε στο τέλος του άρθρου.

Τύλιγμα με μεμβράνη και vicks για αδυνάτισμα και επίπεδη κοιλιά

Τύλιγμα με μεμβράνη για αδυνάτισμα (2)

Το vicks έχει ως βασική δραστική ουσία την καμφορά. Πολλοί πιστεύουν πως το συγκεκριμένο συστατικό όταν εφαρμοστεί σε κάποια σημεία του σώματος και τυλιχτεί με ζελατίνη, έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί την καύση του λίπους. Αυτό όμως δεν έχει αποδειχθεί.

Ωστόσο απλώνοντας το vicks στην κοιλιά, τα μπούτια και στο σώμα γενικότερα σε συνδυασμό με τύλιγμα των σημείων με μεμβράνη μπορείτε να χάσετε πόντους. Ο λόγος είναι πως το vicks με το πλαστικό θερμαίνουν την περιοχή εφαρμογής και κάνουν το σώμα να ιδρώσει, αποβάλλοντας τοξίνες και νερό. Αυτό εν συνεχεία οδηγεί στην απώλεια βάρους, αλλά όχι λίπους. Η μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών που προκαλεί φούσκωμα, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς.

Επομένως, απλώστε στα σημεία του σώματος που σας ενδιαφέρουν λίγο vicks, τυλίξτε τα με μεμβράνη και αφήστε το να δράσει όσο περισσότερο γίνεται.

Θα πρέπει ωστόσο να έχετε υπόψιν σας είναι πως η συγκεκριμένη απώλεια κιλών είναι προσωρινή. Το τύλιγμα με μεμβράνη μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε πόντους στα μπούτια – ψωμάκια και την κοιλιά, προκειμένου να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα στην εκδήλωση που θέλετε να δείχνετε εκθαμβωτική.

Βέβαια αν η φυσική αυτή μάσκα συνδυαστεί με ισορροπημένη διατροφή και δίαιτα, μπορείτε να αδυνατίσετε και να διατηρήσετε το αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε vicks, μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο έλαιο καρύδας ή ένα μείγμα βιταμίνης Ε και αλάτων Epsom. Εξίσου αποτελεσματικές είναι και οι θερμαντικές κρέμες αδυνατίσματος για την κοιλιά, τα μπούτια και το υπόλοιπο σώμα.

Body wrap με καφέ για σύσφιξη κοιλιάς με φυσικό τρόπο, χάσιμο πόντων και μείωση της κυτταρίτιδας

Τύλιγμα με μεμβράνη για αδυνάτισμα (3)

Το τύλιγμα με μεμβράνη για αδυνάτισμα στοχεύει στο τοπικό πάχος που συνήθως εμφανίζεται στα ψωμάκια, την κοιλιά, τους γλουτούς. Μάλιστα αποτελεί και μια πολύ καλή μέθοδο για να αποκτήσετε πιο λεπτές γάμπες.

Θα χρειαστείτε:
– 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
– 2 κουταλιές της σούπας καφέ

Τρόπος παρασκευής: Αναμείξτε τα δυο υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και το scrub σας είναι έτοιμο για χρήση.

Τρόπος εφαρμογής: Απλώστε το μείγμα στα σημείο όπου θέλετε να χάσετε πόντους και να απαλύνετε την όψη της κυτταρίτιδας, τυλίγοντας τα στη συνέχεια με πλαστική μεμβράνη. Αφήστε το μείγμα να δράσει όσο περισσότερο μπορείτε και στη συνέχεια ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.

Λοσιόν σώματος ή θερμαντική κρέμα και διάφανη μεμβράνη για αδυνάτισμα

Τύλιγμα με μεμβράνη για αδυνάτισμα (4)

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να χάσετε μέχρι 1,5 εκατοστό από την περιφέρεια της μέσης, την κοιλιά και τα μπούτια, το σπιτικό body wrap που ακολουθεί θα σας δώσει την λύση.

Θα χρειαστείτε:
– Λοσιόν σώματος, θερμαντική κρέμα ή κρέμα κατά της κυτταρίτιδας
– Μεμβράνη περιτυλίγματος
– Επίδεσμο

Τρόπος εφαρμογής: Ξεκινήστε απλώνοντας ένα παχύ στρώμα από το προϊόν που έχετε επιλέξει στα σημεία του σώματος που θέλετε να χάσετε πόντους. Στη συνέχεια, προχωρήστε στο τύλιγμα με πλαστική μεμβράνη όπου έχει εφαρμοστεί η λοσιόν / κρέμα, αλλά προσέξτε να μην την σφίξετε πολύ. Θα πρέπει να νιώθετε άνετα. Αφού τελειώσετε με την ζελατίνη, τυλίξτε από πάνω τον επίδεσμο προκειμένου να διατηρήσει την διάφανη μεμβράνη στη θέση της. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 1 ώρα.

Τύλιγμα με μεμβράνη και άργιλο για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και απώλεια λίπους

Τύλιγμα με μεμβράνη για αδυνάτισμα (5)

Αν ψάχνετε έναν φυσικό τρόπο για να μειώσετε την κυτταρίτιδα και να χάσετε λίπος από την κοιλιά, τα μπούτια, αλλά και το υπόλοιπο σώμα, το body wrap με άργιλο είναι αυτό που χρειάζεστε. Μάλιστα η μπλε άργιλος είναι πλούσια σε μικροστοιχεία που επιδρούν θετικά με την επιδερμίδα, οδηγώντας σε καλύτερο αποτέλεσμα. Διαλύστε την απλά σε νερό και δημιουργήστε μια φυσική λιποδιαλυτική κρέμα για την κοιλιά και το υπόλοιπο σώμα.

Θα χρειαστείτε:
– Μπλε άργιλο
– Ζεστό νερό
– Διάφανη μεμβράνη για το τύλιγμα
– Πετσέτα

Τρόπος παρασκευής και εφαρμογής: Αναμείξτε τα δυο υλικά μέχρι να πάρετε μια κρεμώδη υφή και απλώστε το μείγμα στα σημεία που σας ενδιαφέρουν. Στη συνέχεια τυλίξτε την πλαστική μεμβράνη και εφαρμόστε μια ζεστή πετσέτα. Αφήστε τα να δράσουν για μια ώρα, ενώ παράλληλα μπορείτε να κάνετε τη γυμναστική σας ή τις δουλειές του σπιτιού. Επαναλάβετε τη μάσκα με άργιλο 2 φορές την εβδομάδα και σύντομα η σιλουέτα σας θα είναι πιο λεπτή, ενώ θα δείτε μείωση της κυτταρίτιδας και λιγότερο εμφανείς ραγάδες.

Σπιτική κρέμα για τοπικό αδυνάτισμα με μέλι

Φτιάξτε μόνη σας την κρέμα που θα εφαρμόσετε πριν το τύλιγμα με σελοφάν για να βελτιώσετε την απόδοση του. Πρόκειται για μια σπιτική κρεμόμασκα με μέλι και αβγό.

Θα χρειαστείτε:
– 1 κρόκο αβγού
– 1/2 κούπα μέλι
– Λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου εσπεριδοειδών

Τρόπος παρασκευής και εφαρμογής: Βάλτε σε ένα μπολ τον κρόκο αβγού και το μέλι και λιώστε τα σε μπεν μαρί μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως. Όταν το μείγμα πάρει μια θερμοκρασία που να μην υπάρχει φόβος να προκαλέσει έγκαυμα, απλώστε το με τη βοήθεια μιας βούρτσας σώματος στα σημεία που σας ενδιαφέρει, για παράδειγμα κοιλιά, γλουτούς, μπούτια, μπράτσα κλπ. Μετά τυλιχτείτε με πλαστική διάφανη μεμβράνη και απλώστε μια ζεστή πετσέτα από πάνω. Αφήστε το μείγμα να δράσει για μια ώρα και βγάλτε την μεμβράνη. Τέλος, ξεπλυθείτε με άφθονο ζεστό νερό.

Τύλιγμα με μεμβράνη για αδυνάτισμα (6)

Συμβουλές για το τύλιγμα με μεμβράνη για αδυνάτισμα

Προκειμένου να μην έχετε παρενέργειες από την χρήση ζελατίνης για αδυνάτισμα καλό θα είναι να γνωρίζετε κάποια βασικά πράγματα. Μπορεί το τύλιγμα με σελοφάν να αυξάνει τον ιδρώτα και το κάψιμο θερμίδων, ωστόσο δεν αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει δημιουργώντας ενδεχομένως μολύνσεις ή αλλεργικές αντιδράσεις. Γι’ αυτό το λόγο δεν πρέπει να σφίγγετε πολύ τη ζελατίνη όταν την τυλίγετε, ενώ η εφαρμογή της δεν πρέπει να ξεπερνάει την μια ώρα.

Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε κατά την διάρκεια της γυμναστικής ή όσο κάνετε δουλειές του σπιτιού, χωρίς ωστόσο να ξεπεράσετε το χρονικό όριο.

Επίσης, μετά την αφαίρεση της διάφανης μεμβράνης θα πρέπει να περιμένετε λίγη ώρα για να επανέλθει η φυσιολογική θερμοκρασία στο σώμα σας πριν ξεπλυθείτε, με ζεστό νερό.

Τέλος, μετά το ντους, στεγνώστε καλά το δέρμα και απλώστε μια ενυδατική κρέμα σώματος.