5 φθινοπωρινά beauty trends που μπορούν να φορεθούν στην πραγματικότητα

Φθινοπωρινά beauty trends (1)

Οι πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας για το Φθινόπωρο του 2013 αποτελούν την μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για τις τάσεις στα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα νύχια. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια εξωφρενικά στυλ που ναι μεν κλέβουν τις εντυπώσεις, αλλά δεν μπορούν να φορεθούν στην πραγματική ζωή.

Παρακάτω παρουσιάζουμε 5 από τις κορυφαίες τάσεις που είδαμε στις πασαρέλες και οι οποίες είναι πιο προσιτές για την καθημερινότητα.

Φθινοπωρινά beauty trends (3)

1. Ματ νύχια: Δώστε στα νύχια την ματ όψη που θα τα απογειώσει, τελειώνοντας το μανικιούρ σας με ένα ματ top coat.

– Δείτε επίσης πως μπορείτε να κάνετε το ματ μανικιούρ με τη βοήθεια ατμού

Φθινοπωρινά beauty trends (2)

2. Jean μάτια: Πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή του κλασσικού smokey eye με πλούσιες αποχρώσεις του μπλε και του μωβ που έχουν ως φινίρισμα ψήγματα χρυσού. Τέλος, για να το κάνετε πιο πρωινό, εφαρμόστε την σκιά σε απόχρωση indigo κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων σας και ολοκληρώστε με μερικές στρώσεις μάσκαρας στις πάνω βλεφαρίδες.

Φθινοπωρινά beauty trends (1)

3. Μαλλιά με όγκο: Χρησιμοποιήστε ζεστά ρόλεϊ για να ενισχύσετε το φυσικό τους όγκο και αφού τα λύσετε, χτενίστε τα απαλά με μια βούρτσα. Ολοκληρώστε το λουκ με λίγη λακ.

Δείτε επίσης: Γιαούρτι στα μαλλιά για όγκο, Tips για να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας χωρίς να τα καταστρέψετε!

Φθινοπωρινά beauty trends (4)

4. Η χαμηλή αλογοουρά: Τις μέρες που τα μαλλιά σας δεν στρώνουν, μπορείτε να βγείτε από το αδιέξοδο, φτιάχνοντας μια χαμηλή αλογοουρά.

Φθινοπωρινά beauty trends (5)

5. Σοκολατί χείλη: Η κοκκινο-καφέ απόχρωση ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και συνδυάζεται υπέροχα με ένα δερμάτινο σακάκι, το αξεσουάρ που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε φέτος το Φθινόπωρο.