Ανακαλύψτε το μακιγιάζ που σας ταιριάζει ανάλογα με το χρώμα μαλλιών

Ανακαλύψτε το μακιγιάζ που σας ταιριάζει ανάλογα με το χρώμα μαλλιών

Γνωρίζατε πως το μακιγιάζ που σας ταιριάζει έχει άμεση σχέση με το χρώμα μαλλιών σας; Κι όμως, έτσι είναι!

Ανάλογα με την απόχρωση που έχουν τα μαλλιά σας, θα πρέπει να επιλέξετε και το ιδανικό μακιγιάζ που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας και θα σας κάνει εκθαμβωτική.

Μάθετε λοιπόν τι χρώμα κραγιόν, ρουζ, αλλά και σκιάς ματιών πρέπει να επιλέξετε αν έχετε καστανά, ξανθά, μαύρα ή κόκκινα μαλλιά. Ποιες είναι οι αποχρώσεις που θα σας απογειώσουν και θα κάνουν την εμφάνιση σας άκρως εντυπωσιακή και σαγηνευτική. Όπως επίσης ποιο είναι το ιδανικό βραδινό μακιγιάζ για τις εξόδους σας.

Ανακαλύψτε λοιπόν το μακιγιάζ που σας ταιριάζει ανάλογα με το χρώμα μαλλιών που έχετε και υιοθετήστε το!

Καστανά μαλλιά:

Ανακάλυψε το μακιγιάζ που σου ταιριάζει ανάλογα με το χρώμα μαλλιών (4)

Το καστανό χρώμα μαλλιών είναι πολύ συνηθισμένο για τις Ελληνίδες και όσες το έχουν, μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα. Δοκιμάστε τα φωτεινά χρώματα στα χείλη, τα οποία μπορούν να τονίσουν τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου με τον πιο απλό τρόπο.

Ιδανικά χρώματα: Μια καστανή γυναίκα μπορεί να αναδείξει τα υπέροχα χαρακτηριστικά της φορώντας ζωντανές και ζεστές αποχρώσεις, όπως το καφεκόκκινο και οι μεταλλικές σκιές.

Μάτια: Για το μακιγιάζ ματιών επιλέξτε μπρονζέ, μεταλλικές και χρυσές σκιές ματιών και φροντίστε να κάνετε το βλέμμα σας εντυπωσιακό. Για να το πετύχετε, κάντε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα με πολλές στρώσεις μάσκαρα.

Ζυγωματικά: Όσον αφορά το ρουζ που θα επιλέξετε, ιδανικά χρώματα είναι οι αποχρώσεις του μπρονζέ και του χρυσού, οι οποίες θα δώσουν μια επιπλέον λάμψη στο πρόσωπο σας.

Χείλη: Οι καστανές γυναίκες είναι απαραίτητο να έχετε ένα κόκκινο κραγιόν. Γενικότερα όμως μπορείτε να φορέσετε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου για τις καθημερινές σας και όχι μόνο εμφανίσεις.

Βραδινό μακιγιάζ: Ιδανικά για το χρώμα μαλλιών σας είναι τα κραγιόν με ματ υφή και μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε περίεργο χρώμα επιθυμείτε. Απλά αν το κάνετε, δώστε βάση μόνο στα χείλη και αφήστε τα μάτια σας σε πιο φυσικούς τόνους.

Ξανθά μαλλιά:

Ανακάλυψε το μακιγιάζ που σου ταιριάζει ανάλογα με το χρώμα μαλλιών (2)

Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά κάνει ένα πρόσωπο να δείχνει πιο λαμπερό και ζεστό. Ιδανικό λοιπόν για τις ξανθιές είναι το φυσικό μακιγιάζ που βασίζεται σε γήινες και μπρονζέ αποχρώσεις. Αυτά τα χρώματα μπορούν να αναδείξουν με πολύ εντυπωσιακό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Ιδανικά χρώματα: Οι σκιές που ταιριάζουν περισσότερο στις ξανθιές είναι το ροδακινί, ροζ παλ, μπρονζέ, σαμπανιζέ και φυσικά οι γήινες αποχρώσεις.

Μάτια: Το ιδανικό μακιγιάζ για τα μάτια σας ξεκινάει με την εφαρμογή μιας χρυσής ή μπρονζέ σκιάς ματιών στο βλέφαρο και την δημιουργία μιας γραμμής με καφέ μολύβι κατά μήκος της γραμμής των πάνω βλεφαρίδων. Τέλος, ολοκληρώστε με μερικές στρώσεις μάσκαρα.

Ζυγωματικά: Το απόλυτο μακιγιάζ για τα ζυγωματικά σας είναι το ηλιοκαμένο look, το οποίο δεν είναι ανάγκη να περιορίσετε μόνο στους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείτε να το υιοθετήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χρησιμοποιώντας ένα ρουζ σε απόχρωση του απαλού ροζ ή στο κλασσικό μπρονζέ που θέλει κατ’ εξοχήν το ηλιοκαμένο look.

Χείλη: Οι φυσικές αποχρώσεις ενός lip gloss είναι αυτό που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το εντυπωσιακό μακιγιάζ σας.

Βραδινό μακιγιάζ: Στη βραδινή σας έξοδο επιλέξτε ένα εκθαμβωτικό smokey eyes. Πιο συγκεκριμένα, αν έχετε πράσινα ή καφέ μάτια, επιλέξετε γήινες σκιές ματιών για να τονίσετε τα μάτια σας. Ενώ αν έχετε γαλάζια μάτια επενδύστε στις γκρι μεταλλικές αποχρώσεις σκιών ματιών.

Μαύρα μαλλιά:

Ανακάλυψε το μακιγιάζ που σου ταιριάζει ανάλογα με το χρώμα μαλλιών (5)

Λόγω του ότι το μαύρο χρώμα στα μαλλιά είναι αρκετά έντονο και από μόνο του εντυπωσιακό, οι μαυρομάλλες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές και μετρημένες με το μακιγιάζ που θα κάνουν. Αν λοιπόν έχετε επιλέξει να βάφετε τα μαλλιά σας μαύρα, τότε θα πρέπει να τονίζετε είτε τα μάτια ή τα χείλη σας. Ποτέ όμως και τα δυο μαζί.

Ιδανικά χρώματα: Οι αποχρώσεις που σας ταιριάζουν περισσότερο είναι οι φωτεινές ροζ, το κόκκινο, οι μεταλλικές γκρι και οι smokey σκιές.

Μάτια: Προκειμένου να τονίσετε τα μάτια σας θα πρέπει να σκέφτεστε ένα έντονο smokey eyes σε σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο ανθρακί, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα με μια φωτεινή επιδερμίδα με μαύρα μαλλιά. Αν πάλι αποφασίσετε να τονίσετε τα χείλη σας, επιλέξτε nude σκιές ματιών και τονίστε τις βλεφαρίδες σας.

Ζυγωματικά: Για την επιδερμίδα σας είναι ιδανικό ένα ρουζ σε παλ ροζ απόχρωση.

Χείλη: Ένα από τα must χρώματα στα χείλη μιας μαυρομάλλας είναι το κλασσικό κόκκινο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε έντονες ροζ αποχρώσεις για ένα επίσης εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Βραδινό μακιγιάζ: Το βασικό μακιγιάζ για την βραδινή σας έξοδο πρέπει να έχει οπωσδήποτε έντονα χείλη. Επιλέξτε ένα έντονο χρώμα όπως τα κατακόκκινα, τα φούξια και τα μωβ κραγιόν.

Κόκκινα μαλλιά:

Ανακάλυψε το μακιγιάζ που σου ταιριάζει ανάλογα με το χρώμα μαλλιών (3)

Μπορεί το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά να είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις, ίσως ωστόσο σας δυσκολέψει λίγο στο να βρείτε το καταλληλότερο μακιγιάζ για εσάς. Το βάψιμο που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας, χωρίς να είναι κάτι υπερβολικό.

Ιδανικά χρώματα: Οι φυσικές αποχρώσεις του παλ ροζ και του καφέ σας ταιριάζουν υπέροχα. Ωστόσο, μπορεί να πει κανείς πως είστε από τις πιο τυχερές στον τομέα του μακιγιάζ. Κι αυτό διότι μπορείτε να φορέσετε έντονες σκιές ματιών και το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό. Δοκιμάστε το κόκκινο, το πράσινο και το μωβ, τα οποία μπορεί σε άλλες γυναίκες να δείχνουν εκκεντρικά, αλλά σε εσάς απλά φωτίζουν το πρόσωπο σας.

Μάτια: Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, το έντονο χρώμα στα μαλλιά σας συνδυάζεται υπέροχα με ένα έντονο μακιγιάζ ματιών, προκειμένου να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας. Επιλέξτε λοιπόν να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα σκούρας πράσινης σκιάς ματιών στο βλέφαρο σας και να ολοκληρώσετε το βάψιμο με ένα σκούρο καφέ μολύβι ματιών.

Ζυγωματικά: Τα ζυγωματικά σας θα πρέπει να είναι πιο απαλά, οπότε ένα δροσερό ρουζ σε απόχρωση παλ ροζ είναι ότι πρέπει.

Χείλη: Στα χείλη θα πρέπει να ξεχάσετε τα έντονα χρώματα και να επενδύσετε μόνο σε φυσικές αποχρώσεις. Στην καλύτερη των περιπτώσεων να δοκιμάσετε κάποιες από τις αποχρώσεις του ροζ και του καφέ.

Βραδινό μακιγιάζ: Για τις βραδινές εξόδους τολμήστε ένα smokey eyes που συνδυάζει μωβ και πράσινες αποχρώσεις σκιάς ματιών. Ολοκληρώνοντας το look σας με ένα lip gloss σε κερασί απόχρωση για να κάνετε την εμφάνιση σας άκρως εντυπωσιακή.