Τα 5 πιο απαραίτητα κομμάτια για μια γυναικεία ντουλάπα

Τα 5 πιο απαραίτητα κομμάτια για μια γυναικεία ντουλάπα (4)

Μπορεί η μόδα να αλλάζει κάθε σεζόν με τα χρώματα και τα στυλ να διαφοροποιούνται, αλλά υπάρχουν μερικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που είναι πάντα μέσα στη μόδα. Πρόκειται για διαχρονικά πασπαρτού ρούχα και αξεσουάρ που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε ακόμα και αν τα έχετε πολλά χρόνια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα διατηρείτε σε καλή κατάσταση.

1. Λευκό πουκάμισο

Τα 5 πιο απαραίτητα κομμάτια για μια γυναικεία ντουλάπα (1)

Πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα τόσο με φούστα, όσο και με παντελόνι. Φοριέται όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, δημιουργώντας classy chic, girly ή και rock σύνολα, με τον κατάλληλο πάντα συνδυασμό.

Δείτε το σχετικό άρθρο: 30 υπέροχοι συνδυασμοί με ένα λευκό πουκάμισο

2. Μαύρο κολάν

Τα 5 πιο απαραίτητα κομμάτια για μια γυναικεία ντουλάπα (2)

Μπορεί να είναι τόσο το κλασσικό κολάν, όσο και ένα παντελόνι κολάν. Όποιο κι αν είναι το στυλ του αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Συνδυάζεται εύκολα με t-shirt, πουκάμισα, πουλόβερ, ζακέτες ή και glamorous μπλούζες, ανάλογα με την περίσταση στην οποία θα το φορέσετε. Όσον αφορά τώρα τα υποδήματα που φοριούνται με ένα κολάν, η απάντηση είναι πανεύκολη, όλα! Από φλατ μπαρέτες, μέχρι ψηλοτάκουνες γόβες και μπότες.

3. Mini black dress

Τα 5 πιο απαραίτητα κομμάτια για μια γυναικεία ντουλάπα (3)

Το άκρως εντυπωσιακό και κατάλληλο για κάθε περίσταση κοντό μαύρο φόρεμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας. Συνδυάστε το με ότι αξεσουάρ θελήσετε και δημιουργήστε άπειρα σύνολα και στυλ. Από τα πολύ σοβαρά και σοφιστικέ, μέχρι τα πιο εντυπωσιακά και σαγηνευτικά.

4. Σκούρο skinny jean

Τα 5 πιο απαραίτητα κομμάτια για μια γυναικεία ντουλάπα (4)

Το jean είναι ένα ύφασμα που όλες οι γυναίκες λατρεύουμε. Είναι άνετο και μπορεί να κρύψει κάποιες μικρές ατέλειες του σώματος μας. Ωστόσο, ένα skinny jean δεν πρέπει να λείπει από το ενδυματολογικό σας σύνολο. Ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας και μπορεί να αποτελέσει βασικό κομμάτι ενός χαλαρού, καθημερινού συνόλου, όσο και ενός glamorous. Φορέστε το με φλατ παπούτσια, με γόβες ή μπότες και κάντε εντυπωσιακές εμφανίσεις ακόμα και στις βραδινές σας εξόδους.

5. Μαύρη ψηλοτάκουνη γόβα

Τα 5 πιο απαραίτητα κομμάτια για μια γυναικεία ντουλάπα (5)

Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με όλα τα στυλ. Από ένα χαλαρό ντύσιμο με ένα jean και ένα μπλουζάκι, μέχρι ένα εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα.