18 προτάσεις για trendy και όμορφα ανοιξιάτικα σύνολα τη φετινή σεζόν

Ανοιξιάτικα σύνολα (20)

Η Άνοιξη έφτασε και ήρθε η ώρα να κάνουμε το ντύσιμο μας πιο ανάλαφρο. Τα βαριά και χοντρά ρούχα αφήνουν σιγά σιγά τη θέση τους σε πιο δροσερά, αλλά εξίσου στυλάτα ανοιξιάτικα σύνολα που θα σε κάνουν να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σου δώσουν έμπνευση μέσα από την παρουσίαση κάποιων από τα κορυφαία fashion trends για την Άνοιξη, ενώ παράλληλα θα δεις και πιο κλασικές επιλογές για το ντύσιμο σου αυτή τη σεζόν.

Ανοιξιάτικα σύνολα με print σκακιέρα

Ανοιξιάτικα σύνολα με print σκακιέρα

Μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής αυτής είναι το καρό print και συγκεκριμένα η σκακιέρα στα ρούχα. Πρόκειται για το μοτίβο που αποτελείται από έναν συνδυασμό 2 χρωμάτων με τετράγωνα που ενώνονται στις γωνίες τους.

Αν και το ασπρόμαυρο είναι το πιο κλασικό, μπορείς κάλλιστα να κάνεις τη διαφορά επιλέγοντας άλλες αποχρώσεις.

Φόρεσε το σε φορέματα, μπλούζες, παντελόνια και ότι άλλο σου αρέσει, δημιουργώντας trendy σύνολα για κάθε στιγμή της μέρας.

Κι αν σε προβληματίζει το να φορέσεις ένα τέτοιο print σε μεγάλη επιφάνεια, μπορείς να το περιορίσεις στα αξεσουάρ ή τα παπούτσια σου.

Δες περισσότερους τρόπους για να υιοθετήσεις το καρό σκακιέρα.

Sporty chic outfit με φούτερ και όχι μόνο

Sporty chic ανοιξιάτικα σύνολα με φούτερ και όχι μόνο

Ένα στυλ ντυσίματος που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύ δημοφιλές είναι το sporty chic. Πρόκειται για κομψά σύνολα που διαθέτουν ένα χαλαρό και αθλητικό στοιχείο.

Για παράδειγμα, αυτή την Άνοιξη must κομμάτι είναι το φούτερ. Μπορεί να φορεθεί τόσο με φόρμα ή κολάν, όσο και με ένα υφασμάτινο παντελόνι και να δείχνει το ίδιο εντυπωσιακό. Δες όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να φορέσεις ένα φούτερ με άψογο στυλ.

Από εκεί και πέρα, όμορφες επιλογές αποτελούν το γυναικείο κοστούμι ή το φόρεμα με sneakers, καθώς και τα ανοιξιάτικα σύνολα με φούστα, σορτς ή παντελόνι.

Ανακάλυψε 11 τρόπους για να κάνεις μια εντυπωσιακή sporty chic style εμφάνιση.

Τα φαρδιά παντελόνια θα φορεθούν πολύ στα ανοιξιάτικα σύνολα

Φαρδιά παντελόνια - Ανοιξιάτικα σύνολα

Αυτή τη σεζόν τα φαρδιά παντελόνια, αλλά και τα baggy jeans έχουν την τιμητική τους. Δοκίμασε λοιπόν κι εσύ αυτή την άνετη και χαλαρή τάση της Άνοιξης και ντύσου με στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αυτό που έχει σημασία είναι να βρεις το στυλ του φαρδιού παντελονιού που σου ταιριάζει και να κάνεις τον ανάλογο συνδυασμό με φούτερ, μπλούζα, bra top ή ότι άλλο σου αρέσει και σε αντιπροσωπεύει.

Άλλωστε υπάρχουν παντελόνια που είναι στο σύνολο τους φαρδιά, κάποια λιγότερο και άλλα περισσότερο. Υπάρχουν όμως κι εκείνα που είναι baggy μόνο στα μπατζάκια.

Πάρε ιδέες για το πως να φορέσεις το trendy φαρδύ τζιν με τον πιο στυλάτο τρόπο.

Casual chic outfit με τζιν σορτς για την Άνοιξη

Casual chic outfit με τζιν σορτς για την Άνοιξη

Μπορεί γενικότερα το τζιν να είναι μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των γυναικών, αλλά όταν μιλάμε για ανοιξιάτικο ντύσιμο την τιμητική του έχει το jean σορτς.

Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και να συνδυαστεί εύκολα με τα πάντα. Για chic εμφανίσεις ταιριάζει με ένα πουκάμισο, ένα σακάκι ή μια κομψή αέρινη μπλούζα, ενώ για πιο σπορ στυλ με ένα απλό T-shirt ή κάποιο βαμβακερό μπλουζάκι.

Δες μερικούς ακόμη όμορφους και στυλάτους τρόπους για να συνδυάσεις το τζιν σορτς.

Ανοιξιάτικα σύνολα με bra top και μπουστάκι

Ανοιξιάτικα σύνολα με bra top και μπουστάκι

Τα τοπ τύπου σουτιέν, αλλά και τα αθλητικά μπουστάκια αποτελούν κορυφαία τάση για την εποχή.

Συνδυάζονται εκπληκτικά με τα γυναικεία κοστούμια, αλλά και πάνω από μπλουζάκια ή φορέματα. Το trend αυτό λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει μια στυλάτη και street style ανοιξιάτικη πρόταση για το ντύσιμο σου. Τόλμησε το και τράβηξε τα βλέμματα με τον πιο απλό τρόπο.

Ανακάλυψε 40+ υπέροχους συνδυασμούς με bralette, το εσώρουχο που φοριέται σαν top.

Ανοιξιάτικα φορέματα από διαφάνεια

Ανοιξιάτικα φορέματα από διαφάνεια

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις για την Άνοιξη είναι και τα φορέματα από διαφάνεια. Κομψά στυλάτα και πολύ σέξυ, τα φορέματα αυτά θα σε κάνουν εκθαμβωτική.

Ορισμένα σχέδια διαθέτουν φόδρα από μόνα τους κι έτσι το τελικό look είναι κομψό και σαγηνευτικό. Υπάρχουν όμως και κομμάτια που συνδυάζονται όμορφα με τοπ και σορτς για να μην είναι αποκαλυπτικά.

Δες λοιπόν πως μπορείς να φορέσεις μια διαφάνεια για να δείχνεις όμορφη.

Spring outfit με φουσκωτά μανίκια και ώμους

Spring outfit με φουσκωτά μανίκια και ώμους

Ο όγκος στα χέρια συνεχίζει να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση και για τα ανοιξιάτικα σύνολα μας. Είτε πρόκειται για φουσκωτά μανίκια ή για όγκο στους ώμους, το ντύσιμο με αυτές τις λεπτομέρειες είναι πολύ trendy.

Βρες λοιπόν το κατάλληλο μπλουζάκι ή φόρεμα με τα διακοσμητικά αυτά στοιχεία και συνδύασε το με ότι σου αρέσει, δημιουργώντας ανοιξιάτικα outfits για κάθε περίσταση.

Αυτό βέβαια που θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου είναι πως ο όγκος σε αυτό το σημείο τραβάει τα βλέμματα. Επομένως, αν έχεις μεγάλο στήθος ή φαρδείς ώμους και δεν θες να τους τονίσεις περισσότερο συνιστάται να το αποφύγεις.

Αν πάλι έχεις μεγάλη περιφέρεια ή είσαι γεμάτη από τη μέση και κάτω, η λεπτομέρεια αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να δείχνεις πιο λεπτή.

Στυλάτα ανοιξιάτικα σύνολα με ζακέτα

Στυλάτα ανοιξιάτικα σύνολα με ζακέτα

Η ζακέτα είναι ένα από τα κομμάτια που φοριούνται ιδιαίτερα την Άνοιξη.

Πέρα από στυλ, αποτελούν και μια εύκολη λύση για τις μέρες που ο καιρός είναι λίγο άστατος και μια κρυώνεις μια ζεσταίνεσαι. Μπορείς να την βγάλεις και να την βάλεις όποτε θες.

Φοριέται με όλα τα ρούχα και προσδίδει όμορφο και κομψό στυλ στο ανοιξιάτικο ντύσιμο. Επομένως, είτε αποφασίσεις να βάλεις το τζιν σου ή κάποιο φόρεμα, η ζακέτα μπορεί να σου χαρίσει αυτή τη ζεστασιά που ενδέχεται να χρειαστείς.

Ανοιξιάτικα φορέματα με εντυπωσιακό στυλ

Ανοιξιάτικα φορέματα με εντυπωσιακό ρετρό στυλ

Καρό, ριγέ, πουά, αλλά και μονόχρωμα φορέματα σε ανοιξιάτικα χρώματα μπορούν να σου χαρίσουν μια στυλάτη και θηλυκή εμφάνιση για κάθε στιγμή της ημέρας.

Αν πάλι σου αρέσει η vintage εποχή, μπορείς να επιλέξεις και κάποιο ρετρό σχέδιο με φούστα που ανοίγει και μέση που στενεύει.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αμέτρητα σχέδια σε ανοιξιάτικα φορέματα με ποικιλία στο μήκος, αλλά και το στυλ που θα σε κάνουν εκθαμβωτική.

Casual style outfits με τζιν και πουκάμισο ή μπλούζα

Casual style outfit με τζιν με πουκάμισο ή μπλούζα

Τα σύνολα με τζιν είναι αναμφίβολα πολύ δημοφιλή! Είτε πρόκειται για ένα πρωινό ντύσιμο, είτε για ένα βραδινό, το παντελόνι αυτό μπορεί να αποτελέσει την τέλεια βάση.

Ένας από τους πιο αγαπημένους συνδυασμούς με jean είναι και αυτός με το πουκάμισο. Είναι κομψός, στυλάτος και ιδανικός για κάθε ώρα και στιγμή.

Δες επίσης: 15 στυλάτοι συνδυασμοί για να φορέσεις φέτος τζιν παντελόνι με πουκάμισο

Πέρα όμως, από το πουκάμισο υπάρχουν πολλά ακόμη τοπ – μπλούζες που μπορείς να επιλέξεις για να φορέσεις με το τζιν παντελόνι σου, κάνοντας εκπληκτικά ανοιξιάτικα σύνολα. Βρες το ιδανικό για το στυλ σου, αλλά και την περίσταση και δημιούργησε trendy outfits.

Ανοιξιάτικα ντυσίματα με το κορυφαίο γκρι για το 2021

Ανοιξιάτικα σύνολα με το κορυφαίο γκρι για το 2021

Το ένα από τα δυο χρώματα που φέτος έχουν την τιμητική τους είναι το ανοιχτό γκρι. Η απόχρωση αυτή μπορεί να φορεθεί σε ένα εξ ολοκλήρου γκρι σύνολο ή να αποτελέσει ένα μέρος αυτού.

Πρόκειται για έναν ουδέτερο τόνο που οφείλεται στη μείξη του άσπρου και του μαύρου, γεγονός που το κάνει να ταιριάζει εύκολα με πολλά χρώματα (έντονα, αλλά και απαλά).

Φόρεσε το λοιπόν κι εσύ, κάνοντας το ανοιξιάτικο ντύσιμο σου trendy και στυλάτο. Οι 17 συνδυασμοί χρωμάτων που ταιριάζουν τέλεια με το γκρι στα ρούχα που θα δεις στο συγκεκριμένο άρθρο θα σου δώσουν έμπνευση.

Trendy σύνολα με το κορυφαίο κίτρινο χρώμα της χρονιάς

Trendy outfit με το κορυφαίο κίτρινο χρώμα της χρονιάς

Εκτός από το γκρι, εξίσου top για την χρονιά αυτή είναι και το έντονο κίτρινο. Πρόκειται για έναν άκρως ανοιξιάτικο τόνο που ταιριάζει με το γκρι, αλλά και με πολλά ακόμη χρώματα.

Τόλμησε λοιπόν να δώσεις ένταση και φως στα ανοιξιάτικα σύνολα σου, φορώντας το σε μεγάλη ή μικρή έκταση. Αυτό σημαίνει πως αν δεν είναι του γούστου σου τα τόσο φανταχτερά χρώματα, μπορείς πολύ απλά να επιλέξεις να το βάλεις στα αξεσουάρ ή τα παπούτσια σου.

Μίνι φούστες και φορέματα αποτελούν top επιλογή για τα ανοιξιάτικα σύνολα

Μίνι φούστες και φορέματα top επιλογή για τα ανοιξιάτικα σύνολα

Μιας και ο καιρός την Άνοιξη αρχίζει να θερμαίνει, μας κάνει να ψάχνουμε για πιο δροσερές επιλογές ρούχων. Τα μίνι λοιπόν και ιδιαίτερα οι φούστες αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Αναδεικνύουν τα πόδια μας και μας κάνουν σαγηνευτικές, αποπνέοντας θηλυκότητα.

Σε chic, αλλά και casual sport στυλ τα ντυσίματα με μίνι αποτελούν κορυφαία τάση για τη σεζόν. Σε περίπτωση που σου αρέσουν τα ρούχα σε αυτό το μήκος, μπορείς κάλλιστα να το εκμεταλλευτείς και να φτιάξεις τα δικά σου εντυπωσιακά spring outfits.

Ανοιξιάτικο πλεκτό για εντυπωσιακό casual chic ντύσιμο

Ανοιξιάτικο πλεκτό για εντυπωσιακό casual chic ντύσιμο

Αν και το πλεκτό πολλές φορές παραπέμπει σε πιο ζεστά ντυσίματα, μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και την Άνοιξη όταν η πλέξη του είναι πιο ελαφριά.

Φέτος λοιπόν που αποτελεί κορυφαία τάση της μόδας, μπορείς κάλλιστα να το υιοθετήσεις. Φόρεσε το σε μπλούζες, μπουστάκια, αλλά και φούστες ή φορέματα και δημιούργησε στυλάτα σύνολα για την εποχή.

Περισσότεροι trendy τρόποι για ντύσιμο με πλεκτά & crochet ρούχα την Άνοιξη.

Γκιπούρ, δαντέλα και κροσέ θα είναι must στα ανοιξιάτικα σύνολα

Γκιπούρ, δαντέλα και κροσέ θα είναι must στο ανοιξιάτικο ντύσιμο

Άκρως ανοιξιάτικες και πολύ chic επιλογές ρούχων είναι και η δαντέλα, το γκιπούρ και το κροσέ. Τα ανάλαφρα, αλλά κομψά αυτά υφάσματα με την ιδιαίτερη πλέξη μπορούν να δώσουν στο ανοιξιάτικο ντύσιμο σου απίστευτο στυλ και ρομαντικό ύφος.

Φόρεσε τα σε ένα εξ ολοκλήρου διακοσμημένο με αυτά σύνολο ή συνδύασε τα με άλλα υφάσματα για να διατηρήσεις μια πιο ήπια εικόνα στο look σου.

Φαρδύ γυναικείο κοστούμι για την Άνοιξη με bra top και όχι μόνο

Φαρδύ γυναικείο κοστούμι για την Άνοιξη με bra top και όχι μόνο

Ακόμη ένα trend που θα κάνει αισθητή την παρουσία του την Άνοιξη είναι το φαρδύ γυναικείο κοστούμι. Αποτελεί μια chic επιλογή που μπορεί να πάρει ακόμη και sport ύφος αν συνδυαστεί με αθλητικά παπούτσια.

Ταιριάζει εκπληκτικά με ένα απλό μπλουζάκι τύπου t-shirt, αλλά και με ένα πουκάμισο ή μια αέρινη ανοιξιάτικη μπλούζα. Φέτος όμως την τιμητική του θα έχει το bra style top ή το μπουστάκι που οδηγεί σε ένα πιο σαγηνευτικό και βραδινό ντύσιμο.

Cut out ρούχα και αυτή τη σεζόν στη μόδα

Cut outs ανοιξιάτικα σύνολα και αυτή τη σεζόν στη μόδα

Τα ρούχα με ανοίγματα στη μέση, την κοιλιά, τους ώμους και γενικότερα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θα συνεχίσουν να αποτελούν κορυφαία επιλογή για τη σεζόν.

Επέλεξε λοιπόν κι εσύ να φορέσεις ένα ρούχο με cut outs, δημιουργώντας σαγηνευτικά ανοιξιάτικα σύνολα που αποπνέουν μυστήριο και γοητεία. Ένα φόρεμα ή μια μπλούζα ίσως είναι οι πιο συνήθεις ιδέες, αλλά μπορείς κάλλιστα να επιλέξεις και μια ολόσωμη φόρμα με ανοίγματα.

Σαγηνευτικά φορέματα με έξω την πλάτη για τη φετινή Άνοιξη

Σαγηνευτικά φορέματα με έξω την πλάτη για την φετινή Άνοιξη

Ένα από τα σχέδια φορεμάτων που θα είναι must είναι τα ανοιχτά στην πλάτη. Πρόκειται για μια σέξι επιλογή ιδανική για τη σεζόν που θα σου χαρίσει μαγευτικές εμφανίσεις.

Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξεις ένα κοντό, μίντι ή μακρύ φόρεμα, καθώς όλα τους είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Περισσότερες ιδέες: 15 εντυπωσιακοί συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη