19 φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας!

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (1)

Ο ερχομός του Φθινοπώρου αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ανανεώσουμε το μανικιούρ μας με νέα υπέροχα και πρωτότυπα σχέδια.

Ποιες είναι όμως οι κορυφαίες τάσεις της μόδας στα νύχια και πως μπορείτε να τα βάψετε;

Δείτε μια συλλογή με 19 φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Half moon: Μια τεχνική που βασίζεται στο μισοφέγγαρο

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (3)

Είναι ένα μανικιούρ που μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα μόνη σας στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι δυο διαφορετικά χρώματα της επιλογής σας, τα οποία να ταιριάζουν μεταξύ τους και τα στρογγυλά αυτοκολλητάκια που βάζουμε στις σελίδες του ντοσιέ όταν σχίζονται οι τρύπες τους.

Συννεφάκια στα νύχια σας

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (7)

Βάψτε τα νύχια σας στο γαλάζιο του ουρανού και σχεδιάστε υπέροχα συννεφάκια που θα κλέψουν την παράσταση.

Νύχια – μπαλόνια

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (14)

Σχεδιάστε χρωματιστά μπαλόνια στα νύχια σας επιλέγοντας τα αγαπημένα σας χρώματα. Ένα μανικιούρ ιδανικό για τις γυναίκες με ανεβασμένη διάθεση!

Ανανεωμένο nude μανικιούρ

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (8)

Βάψτε τα νύχια σας με ένα nude βερνίκι και σχεδιάστε μια πυραμίδα – ένα τρίγωνο που έχει τη βάση του στη βάση του νυχιού σας και τη μύτη του προς την κορυφή του. Το χρώμα του τριγώνου μπορεί να είναι οποιοδήποτε εσείς επιθυμείτε.

Παραλλαγή στα χρώματα των κοριτσιών

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (6)

Αφού περάσετε μια βάση και ένα στρώμα από nude βερνίκι, παίξτε με τα χρώματα. Πιο συγκεκριμένα, επιλέξτε τα χρώματα της αρεσκείας σας και αρχίστε να κάνετε τα σχέδια της παραλλαγής.

Λουλούδια στα νύχια

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (9)

Μιας και το φλοράλ, δηλαδή τα σχέδια λουλουδιών είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας στα ρούχα, δεν είναι κακή ιδέα να το υιοθετήσετε και στα νύχια σας.

Ένα πιο ιδιαίτερο φλοράλ σχέδιο νυχιών για πιο επίσημες και όχι μόνο περιστάσεις

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (12)

Δημιουργήστε ένα υπέροχο floral μανικιούρ για ξεχωριστές εμφανίσεις με μικρά τριανταφυλλάκια πάνω σε μαύρη βάση βερνικιού και προσθέστε σε ένα από τα νύχια ένα στρας ή swarovski.

Ένα πιο παιχνιδιάρικο φλοράλ σχέδιο

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (17)

Όπως ήδη αναφέραμε το φλοράλ μανικιούρ είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής. Δοκιμάστε το λοιπόν και σε μια πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή του.

Ombre νύχια σε ροζ αποχρώσεις

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (11)

Δημιουργήστε ένα υπέροχο ombre nails σε αποχρώσεις του ροζ και του σκούρου ροζ. Για να φτιάξετε αυτό το μανικιούρ μόνη σας θα χρειαστείτε δυο αποχρώσεις βερνικιών και ένα σφουγγαράκι. Αρχικά περάστε το χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε ως βάση. Στη συνέχεια, πάρτε το σφουγγαράκι σας και κάντε δυο τρεις κάθετες γραμμές με το χρώμα βάσης και δυο τρεις με το άλλο χρώμα ξεκινώντας όμως πάνω στο τελείωμα του πρώτου. Τέλος, περάστε ταμποναριστά το σφουγγαράκι από το νύχι σας και είστε έτοιμη.

Φουλ της καρδιάς

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (13)

Δημιουργήστε ή αγοράστε αυτοκόλλητα σε σχήμα καρδιάς. Περάστε αρχικά μια βάση πάνω στα νύχια σας, διάφανη ή και χρώμα και αφού στεγνώσει, κολλήστε τα αυτοκόλλητα. Στη συνέχεια περάστε το χρώμα που θέλετε, αφήστε το να στεγνώσει και ξεκολλήστε τα αυτοκόλλητα. Τέλος περάστε ένα top coat και σταθεροποιήστε το μανικιούρ σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που σαν πρώτη βάση εφαρμόσετε ένα διάφανο βερνίκι, τότε το σχέδιο που θα δημιουργήσετε με το κενό χρώματος θα είναι το λεγόμενο Negative space nail.

Κολλήστε ένα αυτοκόλλητο με καρδούλα στο νύχι, αφού το έχετε «περάσει» με βάση. «Περάστε» από πάνω το χρώμα της προτίμησής σας και μετά… απλά ξεκολλήστε το αυτοκόλλητο!

Σχέδιο μανικιούρ με λεπτές γραμμές

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (10)

Πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά σχέδια μανικιούρ που δημιουργείται πανεύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε την εφαρμογή δυο στρώσεων από το χρώμα της επιλογής σας και στη συνέχεια να κολλήσετε μια αυτοκόλλητη ταινία μανικιούρ της απόχρωσης που επιθυμείτε. Η γραμμή αυτή μπορεί να είναι τόσο οριζόντια, όσο και κάθετη. Επίσης, μπορεί να είναι μόνη της ή να συνοδεύεται και από άλλες ίδιου ή διαφορετικού χρώματος. Όπως κι αν επιλέξετε να το κάνετε, το μανικιούρ με γραμμές είναι υπέροχο, εύκολο και πολύ κομψό.

Navy και χρυσός

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (16)

Το μανικιούρ με navy χρώμα βερνικιού είναι πολύ εντυπωσιακό και κομψό, αν δε ολοκληρωθεί με μερικά μεταλλικά σε χρυσή απόχρωση διακοσμητικά στοιχεία, το μανικιούρ σας μπορεί να εκτοξευθεί!

Ναυτικές ρίγες

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (2)

Το ναυτικό μανικιούρ είναι ένα από πολυαγαπημένα των γυναικών για την περίοδο της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, γιατί να μην γίνει και το Φθινόπωρο; Επιλέξτε λοιπόν να δημιουργήσετε υπέροχες ναυτικές ρίγες σε μπλε σκούρο και κόκκινο σε συνδυασμέ με λευκό και κίτρινο.

Animal print

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (18)

Ένα σχέδιο νυχιών που επιλέγουν πολλές γυναίκες. Τιγρέ, λεοπαρδαλέ ή του φιδιού είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Περφορέ δέρμα

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (15)

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο κι όμως εντυπωσιακό μανικιούρ που δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Απλά βάψτε το νύχι στο χρώμα της επιλογής σας, απλώστε ένα ματ top coat και πριν στεγνώσει κάντε τις βούλες με το ειδικό εργαλείο μανικιούρ για τελείες που μπορείτε να φτιάξετε και μόνη σας.

Γεωμετρικά σχήματα και διάφορα χρώματα

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (19)

Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι λίγο εκκεντρικό και ονομάζεται color block. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε διάφορα γεωμετρικά σχήματα με διαφορετικά χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Ανανάς

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (4)

Παίξτε ζωγραφίζοντας στο μανικιούρ σας υπέροχους ανανάδες!

Pop corn στα νύχια

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (20)

Δημιουργήστε τα αγαπημένα σας pop corn και στα νύχια σας!

Κινέζικη πορσελάνη

Φθινοπωρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας! (5)

Αποτυπώστε το χαρακτηριστικό σχέδιο των κινέζικων βάζων με το άσπρο φόντο και τα μπλε σχέδια στα νύχια σας. Εφαρμόστε μια γερή δόση από το top coat σας για έξτρα λάμψη και πορσελάνινο φινίρισμα και είστε έτοιμη.