Τζελ φρυδιών: Ο τρόπος εφαρμογής για τέλειο γέμισμα

Τζελ φρυδιών (2)

Το γέμισμα των φρυδιών μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα βλέμμα, κάνοντας το πολύ σαγηνευτικό. Εξάλλου, τα φρύδια αποτελούν το χαρακτηριστικό του προσώπου που πλαισιώνει τα μάτια. Για να τα γεμίσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι, μια σκιά, την τεχνική του tattoo, το κερί και το τζελ φρυδιών.

Στην προκειμένη περίπτωση θα ασχοληθούμε με το γέμισμα με gel φρυδιών. Το συγκεκριμένο καλλυντικό προϊόν κυκλοφορεί τόσο σε διάφανη μορφή, όσο και σε διάφορες αποχρώσεις.

Αν τα φρύδια σας είναι πυκνά από μόνα τους και καλοσχηματισμένα, αλλά ατίθασα, το διάφανο τζελ φρυδιών θα σας βοηθήσει να τιθασεύσετε τις τριχούλες που πετάνε και να τις βάλετε στη θέση τους. Αν όμως τα φρύδια σας είναι αραιά ή έχουν κενά, το gel φρυδιών με χρώμα θα σας δώσει την λύση. Όχι μόνο θα δώσει φόρμα και υπέροχο σχήμα στα φρύδια σας, αλλά θα τα κάνει να δείχνουν πιο πυκνά και γεμάτα. Επιλέξτε την κατάλληλη απόχρωση τζελ και δοκιμάστε το.

Ωστόσο, η τεχνική εφαρμογής των δυο διαφορετικών ειδών τζελ, του διάφανου και του χρωματιστού, έχει μια μικρή παραλλαγή. Θα δούμε λοιπόν βήμα βήμα πως γεμίζουμε τα φρύδια με διάφανο και πως με gel φρυδιών που έχει χρώμα. Πριν όμως προχωρήσουμε στην διαδικασία γεμίσματος, ας δούμε τους τύπους του τζελ φρυδιών που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Δείτε επίσης πως γίνεται το γέμισμα φρυδιών με απλό μακιγιάζ ή μόνιμη βαφή, καθώς και το τατουάζ φρυδιών με microblading.

Τύποι τζελ φρυδιών:

Τζελ φρυδιών (3)

Με βουρτσάκι τύπου μάσκαρα: Πρόκειται για το gel (διάφανο ή με χρώμα) που είναι αποθηκευμένο σε ένα μπουκαλάκι σαν αυτό της μάσκαρα και εφαρμόζεται με το βουρτσάκι του.

Σε βαζάκι με πινελάκι: Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μια κρέμα σε μορφή τζελ για τα φρύδια, αποθηκευμένη σε ένα βαζάκι και απλώνεται με ένα λεπτό γωνιακό πινελάκι, τύπου eyeliner.

Σωληνάριο: Είναι σε μια συσκευασία σαν σωληνάριο και εφαρμόζεται με το πινελάκι του eyeliner.

Τρόπος εφαρμογής διάφανου τζελ φρυδιών:

Τζελ φρυδιών (4)

1. Αρχικά φροντίστε να βγάλετε καλά και σωστά τα φρύδια σας, δίνοντας τους το σχήμα που σας ταιριάζει. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε και οδηγηθείτε σε ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη όταν βγάζετε τα φρύδια. Εξάλλου, τα πυκνά φρύδια είναι must.

2. Έπειτα, καθαρίστε καλά το πρόσωπο σας, εφαρμόσετε την ενυδατική κρέμα και απλώστε αν θέλετε το makeup. Στη συνέχεια, μπορείτε να βάψετε τα χείλη και να βάλετε το ρουζ, αλλά μην προχωρήσετε στο βάψιμο των ματιών.

3. Αν τα φρύδια σας είναι αραιά και έχουν κενό, γεμίστε τα με ένα μολύβι ή λίγη σκιά. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό και μπορείτε να το παραλείψετε. Αν όμως το ακολουθήσετε καλό θα είναι να επιλέξετε μια απόχρωση taupe, η οποία ταιριάζει τόσο σε σκούρα, όσο και σε ανοιχτόχρωμα φρύδια χωρίς να φαίνεται πολύ έντονο ή άχρωμο. Για τα κοκκινωπά φρύδια επιλέξτε το αντίστοιχο μολύβι ή σκιά. Αντίστοιχα, για τα μαύρα φρύδια επιλέξτε έναν τόνο πιο ανοιχτό χρώμα και όχι μαύρο γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πολύ άγριο. Στη συνέχεια χτενίστε τα με ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα.

4. Μετά εφαρμόστε το τζελ φρυδιών που έχετε επιλέξει με το βουρτσάκι ή το πινελάκι, κάνοντας κινήσεις στην κατεύθυνση που φυτρώνουν οι τρίχες.

5. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ και είστε έτοιμη.

Πως να εφαρμόσετε το χρωματιστό τζελ φρυδιών:

Τζελ φρυδιών (5)

1. Ξεκινήστε βγάζοντας τα φρύδια σας.

2. Προχωρήστε με τον καθαρισμό του προσώπου και την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας. Αν θέλετε βάλτε makeup, ρουζ και κραγιόν, αλλά μην βάψετε τα μάτια σας ακόμη.

3. Εφαρμόστε μια μικρή σταγόνα gel φρυδιών στο επάνω μέρος του χεριού και με την βοήθεια ενός λεπτού γωνιακού πινέλου, τύπου eyeliner, δημιουργήστε μια λεπτή γραμμή στο κάτω μέρος του φρυδιού.

4. Στη συνέχεια πάρτε το βουρτσάκι τύπου μάσκαρα με το τζελ φρυδιών και αρχίστε να το εφαρμόζετε στα φρύδια σας με ανοδικές κινήσεις. Προσέξτε όμως να έχετε αφαιρέσει την μεγάλη ποσότητα χρώματος από το βουρτσάκι.

5. Μετά χρησιμοποιήστε ένα λεπτό γωνιακό πινελάκι και γεμίστε το φρύδι με το τζελ κάνοντας γραμμές σαν τρίχες. Φροντίστε να κάνετε πιο σκούρα και πυκνή την άκρη και το τόξο του φρυδιού, ενώ να αφήσετε την εσωτερική γωνία πιο φυσική και ανοιχτόχρωμη.

6. Έπειτα, κάντε μια γραμμή που να δημιουργεί το πάνω περίγραμμα του φρυδιού με το ίδιο πινελάκι που κάνατε και την κάτω γραμμή.

7. Χτενίστε τα φρύδια σας για να τα στρώσετε.

8. Με ένα πινελάκι concealer κάντε μια γραμμή στο κάτω μέρος του φρυδιού για να του δώσετε ένα σαφές όριο και να φωτίσετε το βλέμμα σας.

9. Τέλος, ολοκληρώστε το μακιγιάζ ματιών και είστε έτοιμη.