7 τρόποι να τελειοποιήσετε την πλεξούδα Ραπουνζέλ

Τρόποι να τελειοποιήσετε την πλεξούδα Ραπουνζέλ

Όταν αναφερόμαστε σε πλεξούδες που είναι γρήγορες, εύκολες και ταυτόχρονα μοιάζουν με έργο υψηλής κομμωτικής, τότε το να μάθετε την τεχνική τους απλά επιβάλλεται! Όταν όμως έχετε αριστεύσει στην γαλλική πλεξούδα, στο ψαροκόκκαλο και σε άλλα πολλά σχέδια, ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Η πλεξούδα Ραπουνζέλ είναι αυτό που χρειάζεστε! Είναι επίσης γνωστή ως πλεξούδα που γίνεται με πέντε τούφες και το στυλ αυτό είναι εξαιρετικά υπέροχο και απ’ ότι φαίνεται είναι και απλό στην πράξη. Επειδή είναι πολύ πιο εύκολο να δείτε το πλέξιμο σε κίνηση παρά να το διαβάσετε σε βήματα, δείτε τα παρακάτω 7 βίντεο που θα σας δείξουν πως να γίνεται επαγγελματίες σε αυτόν τον τύπο πλεξούδας εύκολα και γρήγορα.

  • 1. Τα βασικά

Το βίντεο αυτό είναι σαφές και συνοπτικό. Ένα εξαιρετικό βοήθημα για να μάθετε τα βασικά για το πως μπορείτε να πλέξετε 5 τούφες αντί για τις 3 που έχετε συνηθίσει.

  • 2. Μισά πάνω, μισά κάτω

Από τη στιγμή που έχετε εξοικειωθεί με τη βασική τεχνική, γιατί να μη γίνετε πιο δημιουργική; Το πανέμορφο χτένισμα του παρακάτω βίντεο απλά φαίνεται πολύπλοκο, στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο.

  • 3. Η διπλή πλεξούδα

Αυτή η πλεξούδα Ραπουνζέλ έχει ένα κεντρικό πλεγμένο τμήμα, το οποίο προσθέτει λίγη λεπτομέρεια και επιπλέον ενδιαφέρον στο στυλ αυτό. Σίγουρα θα νιώσετε σαν αληθινή πριγκίπισσα της Disney με το χτένισμα αυτό!

  • 4. Η πλεξούδα καταρράκτης

Αν είστε παθιασμένη με τις πλεξούδες καταρράκτες, αυτό είναι το τέλειο στυλ για εσάς. Επιπλέον, το χτένισμα αυτό μπορεί να γίνει ακόμα κι αν δεν έχετε πολύ μακριά μαλλιά.

  • 5. Η πραγματική πλεξούδα Ραπουνζέλ

Αν σας αρέσουν τα μπλεγμένα μαλλιά ή αν απλά θέλετε τις πλεξούδες σας λίγο πιο ατίθασες, το παρακάτω βίντεο θα σας δείξει πως ακριβώς να αποκτήσετε το λουκ αυτό. Τεχνικά είναι μία πλεξούδα που γίνεται με 3 τούφες, όμως μοιάζει με αυτές που φτιάχνονται με 5 τούφες, είναι δηλαδή ιδανική για όσες από εμάς δυσκολεύονται με τη βασική πλέξη της Ραπουνζέλ. Τα λουλούδια που θα δείτε, είναι φυσικά προαιρετικά.

  • 6. Η επέκταση της πλεξούδας Ραπουνζέλ

Αυτό είναι ένα λαμπρό εγχειρίδιο για το πως να ενσωματώσετε ένα πλεγμένο μέρος στα μαλλιά σας για ένα προστατευτικά τυλιγμένο στυλ. Απλά πλέξτε τα μαλλιά σας με 5 τούφες αντί για 3.

  • 7. Η πλεκτή κορδέλα

Αν σας αρέσει να πλέκετε τα μαλλιά σας, αλλά θέλετε έναν πιο φανταχτερό τρόπο για να το κάνετε, σας προτείνουμε το παρακάτω στυλ. Είναι τέλειο για το γραφείο, για μια βραδινή έξοδο ή ακόμα και για το γυμναστήριο.