Ο ευκολότερος τρόπος για να καλύψετε τα σημάδια του μαυρίσματος

Ο ευκολότερος τρόπος για να καλύψετε τα σημάδια του μαυρίσματος (1)

Ένα τρικ που όλες οι γυναίκες οφείλουμε να γνωρίζουμε προκειμένου να απαλλαγούμε, έστω και προσωρινά από τα σημάδια του μαγιό, έτσι ώστε να μην φαίνονται όταν θα βάλουμε κάποιο εξώπλατο φόρεμα ή μπλουζάκι.

Το bronzer αποτελεί ένα από τα βασικότερα καλλυντικά του καλοκαιριού, το οποίο χρησιμοποιούμε οι περισσότερες γυναίκες αυτή την εποχή προκειμένου να ενισχύσουμε το χάδι του ήλιου στο πρόσωπο μας και να δημιουργήσουμε αυτό που λέμε ηλιοκαμένο look. Γιατί λοιπόν να σταματάτε εκεί την εφαρμογή του, όταν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο σώμα σας προκειμένου να καλύψετε τα σημάδια που έχει αφήσει το μαγιό σας;

  • Βήμα 1ο: Βάλτε makeup

Ο ευκολότερος τρόπος για να καλύψετε τα σημάδια του μαυρίσματος (2)

Χρησιμοποιήστε ένα φλατ πινέλο ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ για να εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα foundation σε όλο το σώμα που είναι εκτεθειμένο πάνω από την μπλούζα ή το φόρεμα. Η ουσία δεν είναι να χρησιμοποιήσετε έναν τόνο makeup, αλλά μια μικρή ποσότητα, ταμποναριστά στο δέρμα σας για να βοηθήσει στην εξομάλυνση του χρώματος αλλά και να αποτελέσει την βάση για το bronzer που θα απλώσετε στη συνέχεια. Αν έχετε γραμμές από το μαγιό, τότε μπορείτε να επιμείνετε με την κάλυψη λίγο περισσότερο για να ομαλοποιήσετε την διαφορά στην απόχρωση του δέρματος.

  • Βήμα 2ο: Βάλτε bronzer

Ο ευκολότερος τρόπος για να καλύψετε τα σημάδια του μαυρίσματος (3)

Κανονικά όταν βάζετε bronzer στο πρόσωπο σας, το πιο σωστό είναι να το απλώσετε και προς τον λαιμό προκειμένου να δείχνει πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα. Μην μένετε όμως εκεί, συνεχίστε να το απλώνετε προς το ντεκολτέ σας, αλλά και τους ώμους. Αυτό θα βοηθήσει να αποκτήσετε ένα πιο ενιαίο απαλό άγγιγμα του ήλιου χωρίς σημάδια από το μαγιό.

  • Βήμα 3ο: Μην ξεχνάτε τα χέρια

Ο ευκολότερος τρόπος για να καλύψετε τα σημάδια του μαυρίσματος (4)

Μην ξεχνάτε πως το bronzer θα βοηθήσει στη δημιουργία σκιών και βάθους. Επομένως, η εφαρμογή του στο εσωτερικό των χεριών όπου έχετε τους μύες σας θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός καλογυμνασμένου στα μπράτσα σώματος!

  • Βήμα 4ο: Δώστε επίσης λίγη προσοχή στο ντεκολτέ σας

Ο ευκολότερος τρόπος για να καλύψετε τα σημάδια του μαυρίσματος (5)

Χρειάζεστε ένα πιο έντονο μπούστο στη στιγμή; Μπορείτε να το αποκτήσετε χάρη στα μαγικά πινέλα του μακιγιάζ σας και του bronzer. Δώστε λοιπόν ανορθωτική πορεία στο στήθος σας, όπως ακριβώς θα κάνατε με ένα πολύ καλό push-up σουτιέν. Απλώστε λίγο bronzer στο επάνω μέρος κάθε στήθους σας προκειμένου να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μιας σκιάς. Αυτό το απλό μυστικό, αποτελεί τον ευκολότερο τρόπο για να τονίσετε το μπούστο σας χωρίς να φορέσετε κάποιο super push-up σουτιέν.

Ο ευκολότερος τρόπος για να καλύψετε τα σημάδια του μαυρίσματος (6)

Ο ευκολότερος τρόπος για να καλύψετε τα σημάδια του μαυρίσματος (7)

Κάντε το ίδιο και στην πλάτη σας, με τη βοήθεια κάποιου βέβαια. Επίσης, μπορείτε να το δοκιμάσετε και στα πόδια σας, αν για παράδειγμα θέλετε να φορέσετε κάποιο κοντό φόρεμα, απλά σιγουρευτείτε πως ασφαλίσατε το προϊόν με κάποιο σπρέι προκειμένου να μην φύγει.