7 μυστικά ομορφιάς της τελευταίας στιγμής

Μυστικά ομορφιάς της τελευταίας στιγμής

Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και δεν μπορούμε να τον σπαταλάμε άσκοπα κάνοντας τα πράγματα πιο δύσκολα. Δείτε λοιπόν μια λίστα με 7 μυστικά ομορφιάς που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας και θα σας λύσουν τα χέρια.

1. Προκειμένου να διατηρήσετε τα μαλλιά σας καθαρά και λαμπερά για περισσότερες μέρες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε λίγη μαγειρική σόδα στο σαμπουάν σας.

2. Αν δείτε κοκκινίλες ή ερεθισμούς στο πρόσωπο σας, μπορείτε να απαλλαγείτε πολύ εύκολα και γρήγορα από αυτές με λίγο γιαούρτι. Απλώστε το στο πρόσωπο σας για 10-15 λεπτάκια και αφήστε το γαλακτικό οξύ να καταπραΰνει το δέρμα.

3. Ξυπνήσατε με πρησμένα μάτια και μαύρους κύκλους; Τότε βάλτε δυο κουτάλια της σούπας στην κατάψυξη για 10-15 λεπτάκια και έπειτα βγάλτε τα και πιέστε τα στα σημεία όπου εμφανίζεται το πρόβλημα.

4. Αν τα χείλη σας είναι σκασμένα δοκιμάστε να τα τρίψετε απαλά με μια βρεγμένη πετσέτα, κάνοντας τους έτσι απαλή απολέπιση. Επίσης, μπορείτε να τα ενυδατώσετε με ένα εκχύλισμα τσαγιού, το οποίο έχει την τάση να βοηθάει στην ανάπλαση. Για συνεχώς ενυδατωμένα χείλη, απλώστε λίγο έλαιο μέντας στο lipstick σας πριν την εφαρμογή.

5. Για να αναδείξετε με φυσικό τρόπο τα χείλη σας, ταμπονάρετε λίγη ποσότητα σκιάς, σε μια απόχρωση ενός ή δυο πιο ανοιχτών τόνων από το κραγιόν σας. Με αυτό τον τρόπο, τα χείλη σας θα φαίνονται πιο υγιή και γεμάτα.

6. Αποκτήστε άκρως σαγηνευτικό βλέμμα με βλεφαρίδες γεμάτες όγκο, ακολουθώντας ένα πολύ απλό κόλπο. Απλώστε αρχικά μια στρώση από την μάσκαρα σας, στη συνέχεια με την βοήθεια μιας μπατονέτας προσθέστε λίγη πούδρα κατά μήκος των βλεφάρων σας και τέλος, βάλτε άλλη μία στρώση μάσκαρας.

7. Τέλος, αν θέλετε να κάνετε το άρωμα σας να διαρκέσει όλη μέρα, αλείψτε λίγη βαζελίνη στα σημεία που θα ψεκάσετε με το άρωμα (πχ λαιμό, καρπούς, στήθος).