17 υπέροχες γαλότσες για όλα τα γούστα και τρόποι για να τις φορέσετε

Σύνολα με γαλότσες (1)

Οι γαλότσες αποτελούν το must υπόδημα της εποχής μιας και οι βροχούλες συνεχώς αυξάνονται και πολλές φορές μας πιάνουν απροετοίμαστες. Φορώντας όμως μια ωραία και στυλάτη γαλότσα μπορούμε να είμαστε πάντα έτοιμες για παν ενδεχόμενο, χωρίς όμως να είμαστε απεριποίητες. Εξάλλου πλέον οι γαλότσες αποτελούν ένα είδος παπουτσιού που δημιουργεί το δικό του μοναδικό στυλ και φοριέται ανεξαρτήτως καιρού!

► Πως μπορούμε να φορέσουμε τις γαλότσες μας;

Φορέστε τις με φούστα, jean, παντελόνι ή και φόρεμα και δημιουργήστε υπέροχα και θηλυκά σύνολα. Είναι ιδανικές τόσο για το Φθινόπωρο, όσο και για τον Χειμώνα. Καλύπτουν όλο το πόδι μέχρι το γόνατο, κρατώντας το ζεστό και στεγνό, προσθέτοντας παράλληλα υπέροχο στυλ στην εμφάνιση μας!

Μπορείτε επίσης να τις συνδυάσετε με κάποιο μπλουζοφόρεμα, φορώντας από κάτω ένα χοντρό ή πλεκτό καλσόν, όπως και ένα κολάν, μονόχρωμο ή και όχι.

Μια ακόμη πολύ ωραία ιδέα είναι να τις φορέστε με μια ψηλή μέχρι το γόνατο κάλτσα, η οποία θα εξέχει από την μπότα, δημιουργώντας έτσι ένα υπέροχο στυλ.

► Ποια είδη γαλότσας υπάρχουν;

Οι γαλότσες κυκλοφορούν σε μονόχρωμες εκδοχές, αλλά και με διάφορα σχέδια, όπως πχ το καρό της Burberry. Μπορείτε επίσης να βρείτε γαλότσες που συνδυάζουν το πλαστικό με το δέρμα, όπως επίσης και δίχρωμες.

Όποιες όμως κι αν επιλέξετε να φορέσετε, το αποτέλεσμα όχι μόνο θα είναι στυλάτο, αλλά θα σας προστατεύει από την βροχή και το κρύο.

► Πότε μπορούμε να φορέσουμε τις γαλότσες μας;

Είναι ιδανικές για όλη την ημέρα, τόσο στο γραφείο, όσο και στις καθημερινές βόλτες σας. Επίσης, μπορούν να φορεθούν εξίσου όμορφα και σε μια χαλαρή βραδινή σας βόλτα.

Δείτε λοιπόν 15 σύνολα που θα σας δώσουν υπέροχες ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συνδυάσετε τις αγαπημένες σας γαλότσες. Φορέστε τις με παντελόνια, κολάν, jean ή και φούστες και δημιουργήστε τα δικά σας μοναδικά και εντυπωσιακά σύνολα!

Σύνολα με γαλότσες (2)

Σύνολα με γαλότσες (15)

Σύνολα με γαλότσες (14)

Σύνολα με γαλότσες (13)

Σύνολα με γαλότσες (12)

Σύνολα με γαλότσες (11)

Σύνολα με γαλότσες (10)

Σύνολα με γαλότσες (9)

Σύνολα με γαλότσες (8)

Σύνολα με γαλότσες (7)

Σύνολα με γαλότσες (6)

Σύνολα με γαλότσες (5)

Σύνολα με γαλότσες (4)

Σύνολα με γαλότσες (3)