Ιδέες για εντυπωσιακά σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα

Αν ψάχνετε τρόπους για να ανανεώσετε το μανικιούρ σας, τα εύκολα και όμορφα σχέδια στα νύχια είναι μια πολύ ωραία λύση. Μεταμορφώνουν αμέσως το μανικιούρ και δεν χρειάζεται να είστε έμπειρη για να τα σχεδιάσετε.

Ένα από τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι μια οδοντογλυφίδα. Πρόκειται για ένα εκ των πιο απλών αντικειμένων του σπιτιού που μπορούν να μετατραπούν αμέσως σε ένα εργαλείο για πουά νύχια ώστε να κάνετε εκπληκτικά και εύκολα σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

► Ανακαλύψτε με ποια άλλα αντικείμενα του σπιτιού μπορείτε να φτιάξετε ένα απλό εργαλείο για πουά νύχια

Ιδέες για εντυπωσιακά και εύκολα σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα:

Εκτός από τα απλά πουά μανικιούρ με μονόχρωμες ή πολύχρωμες βούλες, υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες για σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα. Δοκιμάστε να σχεδιάσετε λουλούδια όπως μαργαρίτες, τριαντάφυλλα, αμυγδαλιές κλπ ή να κάνετε εύκολα και παιχνιδιάρικα σχέδια με μάτια, σταγόνες ή καρδιές.

Παίξτε με τα χρώματα και δημιουργήστε γρήγορα πολύχρωμα και εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (15)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (14)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (13)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (12)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (11)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (10)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (9)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (8)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (7)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (6)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (5)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (4)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (3)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (2)

Σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα (1)

► Δείτε μερικά ακόμη εντυπωσιακά σχέδια για πουά νύχια

Πως να κάνετε σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα:

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και ανακαλύψτε βήμα βήμα πως μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακά και εύκολα σχέδια στα νύχια με οδοντογλυφίδα. Συγκεκριμένα δείτε την δημιουργία λουλουδιών, όπως τριαντάφυλλα και μαργαρίτες, αλλά και φοίνικες, καρπούζια, λεοπάρ nail art σχέδια και απλά πουά νύχια.

Τα βήματα για να κάνετε μόνη σας εύκολα σχέδια στα νύχια με οδοντογλυφίδα:

1. Σχέδιο τριαντάφυλλου με οδοντογλυφίδα:

Αφού βάψετε τα νύχια σας με το χρώμα βάσης που επιθυμείτε, σχεδιάστε με λευκό βερνίκι μια μεγάλη και όχι εντελώς στρογγυλή βούλα. Με την βοήθεια της οδοντογλυφίδας και ενός χρώματος μανό αρχίστε να σχεδιάζετε μικρές γραμμούλες όπως βλέπετε στην εικόνα για να ζωγραφίσετε το τριαντάφυλλο σας. Στη συνέχεια σχεδιάστε τα πέταλα από το περίγραμμα προς το κέντρο και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

2. Σχεδιάστε μια καρδιά στα νύχια με οδοντογλυφίδα:

Αυτό το σχέδιο νυχιών με οδοντογλυφίδα είναι πάρα πολύ απλό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε με 3 τελείες, αραιές ελαφρώς μεταξύ τους, ένα ανάποδο τρίγωνο. Στη συνέχεια, ενώστε τις δυο πάνω τελείες με την κορυφή και η καρδιά σας είναι πανέτοιμη.

3. Λεοπάρ σχέδιο νυχιών με οδοντογλυφίδα:

Θα χρειαστείτε 2 χρώματα μανό της αρεσκείας σας, κατά προτίμηση χρυσό και μαύρο που ταιριάζουν περισσότερο στο animal print αυτό σχέδιο. Δημιουργήστε με το χρυσό βερνίκι μερικές κηλίδες και στη συνέχεια με την βοήθεια της οδοντογλυφίδας και του μαύρου μανό κάντε το περίγραμμά τους, χωρίς όμως να το κλείσετε εντελώς. Κάντε δηλαδή δυο ή τρεις γραμμές για κάθε περίγραμμα κηλίδας. Δείτε το ακριβές σχέδιο στην παραπάνω εικόνα.