Σύνολα με μπότες: Πως να συνδυάσετε κάθε είδος για άψογο ντύσιμο

Σύνολα με μπότες (1)

Ένα από τα πιο συνηθισμένα υποδήματα που επιλέγουν οι γυναίκες για να ολοκληρώσουν τα σύνολα τους το Φθινόπωρο, το Χειμώνα και την Άνοιξη είναι οι μπότες. Ασχέτως με το στυλ και το ύψος, τα σύνολα με μπότες είναι ιδανικά για τις εποχές που η θερμοκρασία είναι έστω και λίγο χαμηλή.

Υπάρχουν σχέδια μπότας που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, μέχρι το γόνατο ή πάνω από αυτό. Καθένα τους έχει άλλο στυλ και ύφος. Υπάρχουν ankle boots ίσια και άλλα με τακούνι στιλέτο, ιδανικά για θηλυκές και βραδινές εμφανίσεις. Αντίστοιχα οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι πολύ σέξι και μπορούν να κάνουν μια εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή. Το πιο συνηθισμένο ωστόσο ύψος για μια μπότα είναι κάτω από το γόνατο. Τα σχέδια της μπορεί να είναι απλά ή πιο ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα μπότες μέχρι το γόνατο είναι οι γαλότσες, slouchy, Lace up, ιππασίας και οι καουμπόικες.

Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να συνδυάσετε το κάθε είδος, δημιουργώντας εντυπωσιακά σύνολα με μπότες για κάθε ώρα και στιγμή.

Σύνολα με ankle boots – μποτάκια:

Σύνολα με μπότες (2)

Τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια όλες τις γυναίκες. Πρόκειται για ένα είδος μπότας χαμηλής σε ύψος με ποικιλία τακουνιών και σχεδίων. Υπάρχουν ankle boots που είναι φλατ και άλλα που έχουν τακούνι σε πολλά ύψη, αλλά και σχέδια, με το στιλέτο βέβαια να αποτελεί την πιο θηλυκή εκδοχή του. Απλά ή διακοσμημένα με στρας, πέρλες, αγκράφες, κορδόνια κλπ, τα μποτάκια αυτά μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Συνδυάζονται με όλα τα ρούχα και δημιουργούν υπέροχα outfit για τις καθημερινές δραστηριότητες, αλλά και τις βραδινές εξόδους. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως να φορέσετε τα ankle boots.

Street style look με αρβύλες:

Σύνολα με μπότες (3)

Οι αρβύλες, γνωστές και ως στρατιωτικά μποτάκια, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο μπότας που φοριέται κυρίως σε street style looks και σε ροκ σύνολα. Δεν έχουν τακούνι (ή είναι πολύ μικρό) και δένουν με κορδόνια στο μπροστινό μέρος. Το ύψος τους είναι συνήθως λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, αλλά έχουν κυκλοφορήσει και σχέδια που φτάνουν πιο ψηλά στη γάμπα. Ταιριάζουν υπέροχα με skinny jeans και κολάν, συνδυασμένα με ένα μπλουζάκι ή πουλοβεράκι από πάνω. Το πανωφόρι που μπορεί να ολοκληρώσει ένα σύνολο με αρβύλες είναι το δερμάτινο ή το parka, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να φορεθεί και με ένα κλασσικό παλτό.

Ανακαλύψτε 55 προτάσεις με μοντέρνα γυναικεία μποτάκια.

Ντύσιμο με μπότες μέχρι το γόνατο:

Σύνολα με μπότες (4)

Οι μπότες ιππασίας, οι slouchy, οι γαλότσες και όλα τα είδη που φτάνουν μέχρι το γόνατο ανήκουν σε αυτή την ευρύτερη κατηγορία. Για να δημιουργήσετε υπέροχα σύνολα με μπότες μέχρι το γόνατο δεν χρειάζεται να κάνετε ιδιαίτερους συνδυασμούς. Φοριούνται τόσο με παντελόνια όλων των ειδών, όσο και με φούστες. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικότερα λεπτομέρειες για το πως να φορέσετε κάθε είδος.

Γαλότσες για υπέροχα σύνολα:

Σύνολα με μπότες (5)

Πρόκειται για το κατεξοχήν παπούτσι για την βροχή, το οποίο όμως μπορεί να φορεθεί και όλες τις υπόλοιπες μέρες δημιουργώντας εκπληκτικά σύνολα. Επιλέξτε την γαλότσα της αρεσκείας σας τόσο σε σχέδιο, όσο και σε ύψος και συνδυάστε την με κολάν, παντελόνι, jean, φούστα ή φόρεμα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε ένα ζευγάρι γαλότσες. Η ποικιλία των σχεδίων στις γαλότσες με τα αμέτρητα χρώματα και prints τις καθιστά μια πολύ ωραία ιδέα για να δώσετε χρώμα και παιχνιδιάρικο στυλ στα σύνολα με μπότες.

Εντυπωσιακό ντύσιμο με lace up μπότες και μποτάκια:

Σύνολα με μπότες (6)

Τα lace up παπούτσια, δηλαδή αυτά που διαθέτουν κορδόνια, έχουν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Γιατί λοιπόν να μην υπάρχουν και υπέροχες μπότες διακοσμημένες με αυτά; Το συγκεκριμένο είδος μπότας διατίθεται σε πολλά ύψη, αλλά και τακούνια. Δοκιμάστε να συνδυάσετε ένα Lace up μποτάκι με όλα σας τα ρούχα και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά outfit για όλες τις ώρες. Από την άλλη μεριά οι ψηλές πάνω από το γόνατο ή και κάτω από αυτό μπότες μπορούν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο ένα σύνολο με κολάν ή εφαρμοστό παντελόνι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να φορεθούν εξίσου με μια σέξι μίνι φούστα. Το ρούχο με το οποίο δεν θα ταίριαζε μια ψηλή μπότα είναι οι midi φούστες και τα αντίστοιχα φορέματα με αυτό το μήκος.

Σαγηνευτικά και θηλυκά σύνολα με over the knee boots (μπότες πάνω από το γόνατο):

Σύνολα με μπότες (7)

Οι over the knee boots είναι πολύ ιδιαίτερες, αλλά και πολύ εντυπωσιακές. Είναι γνωστές και ως Thigh High Boots και μπορούν να φορεθούν τόσο με Jean, κολάν ή εφαρμοστό παντελόνι, όσο και με μίνι φούστα ή φόρεμα. Τα σύνολα που δημιουργούνται είναι σαγηνευτικά, σέξι και τραβούν τα βλέμματα. Είναι κατασκευασμένες συνήθως από δέρμα, σουέτ ή ελαστικό ύφασμα για να αγκαλιάζουν το πόδι και να το κολακεύουν.

Δείτε περισσότερα: Στυλάτοι συνδυασμοί με μπότες πάνω από το γόνατο

Slouchy μπότες για καθημερινά, αλλά και βραδινά ντυσίματα:

Σύνολα με μπότες (8)

Οι μπότες τύπου slouchy έκαναν δυναμικό come back από την δεκαετία του ’60 και δεν είναι άλλες από τις μπότες ή τα μποτάκια που ζαρώνουν. Το ύψος τους κυμαίνεται από το χαμηλό μποτάκι μέχρι τις ψηλές πάνω από το γόνατο μπότες. Φλατ ή με τακούνι, οι slouchy boots μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Έχουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υλικών κατασκευής και διακοσμητικών στοιχείων, ενώ μπορούν να φορεθούν με όλα σας τα ρούχα. Δείτε μερικά μυστικά για το πως να φορέσετε τις μπότες με σούρα.

Καουμπόικες μπότες για χαλαρά και εντυπωσιακά outfit:

Σύνολα με μπότες (9)

Με τις μπότες αυτές μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα casual look με όλα σας τα ρούχα. Έχουν ιδιαίτερο στυλ και ταιριάζουν τόσο με jean ή κολάν δημιουργώντας υπέροχα καουμπόικα σύνολα, όσο και με shirt dress ή boho style φορέματα για πιο θηλυκά outfit. Αν επιλέξετε να φορέσετε ένα jean, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα καρό πουκάμισο ή ένα πουλόβερ. Από πάνω μπορείτε να επιλέξετε ένα δερμάτινο σακάκι με κρόσσια ή χωρίς, είτε ένα αμάνικο μπουφανάκι. Γενικότερα οι καουμπόικες μπότες είναι ιδανικές για να κάνετε boho outfit και σύνολα εμπνευσμένα από την Άγρια Δύση. Τα δερμάτινα και καρό αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν τα σύνολα με μπότες τύπου cowboy.

Μπότες τύπου Ugg για τις κρύες μέρες με ιδιαίτερο στυλ:

Σύνολα με μπότες (10)

Οι δερμάτινες μπότες Ugg με την επένδυση προβάτου και οι απομιμήσεις τους είναι πολύ ζεστές. Ολοκληρώνουν με ξεχωριστό τρόπο το χειμωνιάτικο ντύσιμο και προσφέρουν μεγάλη άνεση στο περπάτημα. Φοριούνται συνήθως με κολάν, jean και εφαρμοστά παντελόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν γυναίκες και σχέδια σε ugg μπότες που μπορούν να συνδυαστούν με φούστα ή φόρεμα. Είναι ένα chic casual υπόδημα που θα κρατήσει τα πόδια σας ζεστά και θα χαρίσει υπέροχο στυλ στο σύνολο σας. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών τόσο στο ύψος, όσο και στα διακοσμητικά τους στοιχεία. Κουμπιά, φιόγκοι, κορδέλες και στρας είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή μια μπότα τύπου Ugg. Ανακαλύψτε περισσότερους συνδυασμούς με Ugg μπότες.

Μπότες ιππασίας, οι κλασσικές μπότες για όλες τις ώρες:

Σύνολα με μπότες (11)

Είναι η πιο κλασσική μορφή μπότας μέχρι το γόνατο. Μπορεί να έχουν γίνει σήμα κατατεθέν για τις αθλήτριες ιππασίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να φορεθούν στο σχολείο, το γραφείο και τις εξόδους σας. Φοριούνται με τα πάντα, δημιουργώντας υπέροχα πρωινά ή βραδινά σύνολα με μπότες. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και συνδυασμούς με μπότες ιππασίας στο σχετικό άρθρο.