Nude νύχια: 60 εντυπωσιακές προτάσεις για κομψό μανικιούρ

Nude νύχια (1)

Μπορεί τα nude νύχια να είναι άχρωμα και άτονα, αλλά μπορούν να είναι παράλληλα και εντυπωσιακά. Αποπνέουν κομψότητα, απλότητα και φρεσκάδα, κάνοντας το μανικιούρ σας να δείχνει περιποιημένο και όμορφο χωρίς έντονα χρώματα βερνικιών.

Οι βασικές nude αποχρώσεις στα νύχια είναι οι ροζ, μπεζ, ανοιχτό καφέ και γκρι. Τα συγκεκριμένα χρώματα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ή και με άλλους χρωματισμούς και να δημιουργήσουν εκπληκτικά nail art σχέδια.

Τα νουντ νύχια μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Είναι ιδανικά για τις χαλαρές βόλτες, το γραφείο, το σχολείο, αλλά και για επίσημες εμφανίσεις ή επαγγελματικές εκδηλώσεις. Επίσης, οι nude αποχρώσεις συνήθως επιλέγονται στα νύχια για έναν γάμο ή βάπτιση, ακόμη και από την ίδια τη νύφη.

Nude νύχια (2)

Δείτε λοιπόν 60 φωτογραφίες με υπέροχες προτάσεις για nude νύχια που καλύπτουν όλα τα γούστα. Απλά, λαμπερά ή παιχνιδιάρικα σχέδια μανικιούρ σε απαλούς χρωματισμούς για να επιλέξετε πως θα βάψετε τα νύχια σας την επόμενη φορά.

Νύχια σε νουντ αποχρώσεις:

Nude νύχια (3)

Nude νύχια (4)

Nude νύχια (5)

Nude νύχια (6)

Nude νύχια (7)

Nude νύχια (8)

Αν ψάχνετε ένα απαλό και διακριτικό μανικιούρ, τότε τα nude νύχια είναι ακριβώς αυτό. Πρόκειται για νύχια σάπιο μήλο, μπεζ, νουντ ροζ και απαλό καφέ που ταιριάζουν απόλυτα με το χρώμα της επιδερμίδας και δημιουργούν ένα περιποιημένο, αλλά όχι έντονο μανικιούρ.

Τα nude χρώματα στα νύχια είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, ακόμη και για νυφικά νύχια. Μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή να συνδυαστούν με άλλα χρώματα, όπως πχ νύχια μπεζ μαύρο ή μπεζ χρυσό.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία νουντ αποχρώσεις και να βάψετε κάθε νύχι με διαφορετικό μπεζ χρώμα.

Νύχια νουντ με σχέδια:

Nude νύχια (9)

Nude νύχια (10)

Nude νύχια (11)

Nude νύχια (12)

Nude νύχια (13)

Nude νύχια (14)

Σε περίπτωση που τα μονόχρωμα νουντ νύχια δεν είναι το μανικιούρ που ψάχνετε, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε μπεζ νύχια με σχέδια σε nude αποχρώσεις, μεταλλικές ή και χρωματιστές.

Δοκιμάστε λοιπόν να στολίσετε τα nude μπεζ ή ροζ νύχια σας με γεωμετρικά σχήματα, λουλούδια, το εφέ του μαρμάρου και ότι άλλο σας αρέσει.

Νύχια νουντ με στρας:

Nude νύχια (15)

Nude νύχια (16)

Nude νύχια (17)

Nude νύχια (19)

Nude νύχια (20)

Nude νύχια (18)

Για πιο λαμπερά άτονα νύχια, δοκιμάστε να στολίσετε το nude μανικιούρ σας με στρας. Διαμαντάκια τύπου swarovski σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, αλλά και διαφορετικά μεγέθη μπορούν να απογειώσουν τα nude νύχια σας με τον πιο απλό τρόπο.

Διακοσμήστε τα απλά νουντ μπεζ νύχια, κολλώντας μερικά στρασάκια σε ένα εξ αυτών ή ένα μικρό διαμαντάκι στη βάση κάθε νυχιού. Εναλλακτικά συνδυάστε ένα ombre nude σχέδιο στα νύχια με στρας και γκλίτερ, δημιουργώντας απαλά και λαμπερά μανικιούρ για κάθε ώρα και στιγμή.

Δείτε ακόμη 60+ εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για ημιμόνιμο μανικιούρ.

Nude νύχια με glitter:

Nude νύχια (21)

Nude νύχια (22)

Nude νύχια (23)

Nude νύχια (24)

Nude νύχια (25)

Nude νύχια (26)

Τα νουντ νύχια με γκλίτερ είναι μια ακόμη εντυπωσιακή εκδοχή για υπέροχα άχρωμα και λαμπερά μανικιούρ. Συνδυάστε τις nude αποχρώσεις στα νύχια με χρυσό, άσπρο ή glitter και απογειώστε το μανικιούρ σας.

Βάψτε τα νύχια σας σε μια ροζ νουντ απόχρωση ή σε οποιονδήποτε μπεζ τόνο επιθυμείτε και στολίστε ένα ή περισσότερα νύχια με glitter σε όλη τους την επιφάνεια. Εναλλακτικά μπορείτε να περιορίσετε την εφαρμογή του βερνικιού με γκλίτερ στη βάση ή την άκρη του νυχιού, δημιουργώντας ένα ombre ή γαλλικό σχέδιο στα nude νύχια.

Νουντ νύχια με γραμμές:

Nude νύχια (27)

Nude νύχια (28)

Nude νύχια (29)

Ένα απλό και εύκολο σχέδιο για μπεζ νουντ ή ροζ νουντ νύχια είναι οι γραμμές. Δημιουργούνται με ένα λεπτό πινελάκι ή με αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ. Τις ταινίες αυτές θα τις βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και πάχους στα καταστήματα με αξεσουάρ μανικιούρ.

Διακοσμήστε λοιπόν τα nude νύχια με οριζόντιες, κάθετες, διαγώνιες ή τεμνόμενες γραμμές και εντυπωσιάστε με την απλότητα και την κομψότητα του συγκεκριμένου σχεδίου.

Nude νύχια με πέρλες:

Nude νύχια (30)

Nude νύχια (31)

Nude νύχια (32)

Για πιο ρομαντικά μανικιούρ, ιδανικά για νύφες και όχι μόνο, μπορείτε να επιλέξετε τα μπεζ ή ροζ νουντ νύχια διακοσμημένα με πέρλες. Πρόκειται για ένα από τα τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία στο μανικιούρ που αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο πέρλες σε διάφορα μεγέθη ή χρώματα, είτε να τις συνδυάσετε με στρας.

Ανακαλύψτε 50 εντυπωσιακά σχέδια για κοντά νύχια.

Νουντ νύχια με λουλούδια:

Nude νύχια (33)

Nude νύχια (34)

Nude νύχια (35)

Nude νύχια (36)

Nude νύχια (37)

Nude νύχια (38)

Τα floral nails, γνωστά και ως νύχια με λουλούδια, έχουν αγαπηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Είναι κομψά και παιχνιδιάρικα και αν συνδυαστούν με nude χρώματα μανό, τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Δοκιμάστε λοιπόν να βάψετε τα νύχια nude σε αποχρώσεις του μπεζ, ροζ, ροδακινί και να τα στολίσετε με υπέροχες λευκές μαργαρίτες. Εναλλακτικά, ζωγραφίστε υπέροχα τριαντάφυλλα ή δοκιμάστε να κολλήσετε αυτοκόλλητα νυχιών με διάφορα άνθη. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και πολύ ανοιξιάτικο, αν και μπορεί να φορεθεί καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Negative space nude νύχια:

Nude νύχια (39)

Nude νύχια (40)

Nude νύχια (41)

Η τεχνική του Negative space nails είναι πολύ ιδιαίτερη, αλλά και πολύ εντυπωσιακή. Πρόκειται για τα νύχια που αφήνουν εντελώς άβαφο ένα κομμάτι του νυχιού, ενώ το υπόλοιπο βάφεται με όποιο χρώμα βερνικιού επιθυμείτε.

Ο συνδυασμός του άβαφου εντελώς με τα nude νύχια είναι υπέροχος και πολύ αρμονικός. Η χρωματική διαφορά είναι πολύ απαλή και πολλές φορές ανεπαίσθητη. Δοκιμάστε το και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Νύχια νουντ με χρυσό:

Nude νύχια (42)

Nude νύχια (43)

Nude νύχια (44)

Τα nude χρώματα μανό ταιριάζουν υπέροχα με τις χρυσές αποχρώσεις βερνικιών σε μορφή glitter ή opaque μεταλλικού μανό. Ενδιαφέρον σχέδιο στα nude νύχια είναι και τα μικρά μεταλλικά χρυσά διακοσμητικά στοιχεία που εναρμονίζονται υπέροχα με τα μπεζ ντουντ νύχια, αλλά και με τα ροζ.

Νύχια νουντ με μαύρο:

Nude νύχια (45)

Nude νύχια (46)

Nude νύχια (47)

Αν πάλι θέλετε έναν συνδυασμό που κάνει αντίθεση, μπορείτε να επιλέξετε νουντ αποχρώσεις μανό και μαύρο χρώμα βερνικιού. Η απαλότητα του μπεζ, ροζ, καφέ και το σκούρο μαύρο δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα, αναδεικνύοντας τα σχέδια που έχουν γίνει με το μαύρο χρώμα.

Δοκιμάστε να κάνετε ένα nude μανικιούρ σε μορφή γαλλικού με άχρωμη βάση. Εναλλακτικά, ζωγραφίστε οτιδήποτε σας αρέσει με μαύρο χρώμα πάνω στην άτονη νουντ βάση που έχετε επιλέξει και κάντε υπέροχα νύχια σε νουντ μπεζ μαύρο.

Ombre nude νύχια:

Nude νύχια (48)

Nude νύχια (49)

Nude νύχια (50)

Υπέροχη ιδέα για μια παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ που μπορεί να φορεθεί ακόμη και σε έναν γάμο, είναι τα ombre νουντ νύχια με μπεζ ή ροζ βάση και άσπρη άκρη.

Δημιουργήστε αυτό το υπέροχο μανικιούρ σε όποιο σχήμα νυχιών θέλετε και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Αν θέλετε να κάνετε το ombre nude νύχι σας ακόμη πιο λαμπερό, εφαρμόστε ένα top coat με χρυσόσκονη.

Ματ nude νύχια:

Nude νύχια (51)

Nude νύχια (52)

Nude νύχια (53)

Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα νουντ μπεζ νύχια ή τα απαλά ροζ με γυαλιστερό φινίρισμα; Τότε επιλέξτε να ολοκληρώσετε το μανικιούρ σας με ένα ματ top coat. Με αυτό το απλό μυστικό μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε nude χρώμα να πάρει μια εντυπωσιακή θαμπή όψη.

Χρησιμοποιήστε την ματ υφή τόσο σε μονόχρωμα νύχια, όσο και σε nude νύχια με σχέδια.

Nude νύχια με γαλλικό:

Nude νύχια (54)

Nude νύχια (59)

Nude νύχια (58)

Nude νύχια (57)

Nude νύχια (56)

Nude νύχια (55)
Η γαλακτερή και ροζ απαλή βάση στο γαλλικό μανικιούρ είναι οι πιο συνηθισμένες. Μπορείτε όμως να επιλέξετε μια nude απόχρωση βερνικιού και να απογειώσετε την απλή, αλλά εντυπωσιακή παραλλαγή του γαλλικού στα νύχια σας.

Κάντε την γραμμή με ένα βερνίκι από γκλίτερ ή με κάποια σκούρα απόχρωση και δημιουργήστε υπέροχα nude νύχια με γαλλικό.

Πουά νουντ νύχια:

Nude νύχια (60)

Nude νύχια (61)

Nude νύχια (62)

Ένα ακόμη εύκολο, γρήγορο και παιχνιδιάρικο μανικιούρ που μπορείτε να δοκιμάσετε με τις νουντ αποχρώσεις του μπεζ, του ροζ, του taupe κλπ είναι τα πουά νύχια. Η δημιουργία τους είναι πολύ απλή και για να το πετύχετε θα χρειαστείτε ένα εργαλείο για πουά σχέδια στα νύχια.

Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε διαφόρων μεγεθών τελείες πάνω σε μια άτονη νουντ βάση ή να σχεδιάσετε υπέροχες μαργαρίτες. Παίξτε με τα χρώματα και τα σχέδια στα νύχια και δημιουργήστε εκπληκτικά μανικιούρ για όλες τις ώρες.