280+ DIY αποκριάτικες στολές της τελευταίας στιγμής

DIY αποκριάτικες στολές της τελευταίας στιγμής

Ακόμη δεν έχετε σκεφτεί τι θα ντυθείτε στις απόκριες και δεν έχετε χρόνο να ψάξετε στα μαγαζιά για στολή; Μην ανησυχείτε, υπάρχουν ένα σωρό υπέροχες και πρωτότυπες ιδέες για DIY αποκριάτικες στολές με απλά ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας. Χρησιμοποιήστε τα και φτιάξτε μια υπέροχη στολή μόνη σας. Πρόκειται για εύκολες και γρήγορες μεταμφιέσεις της τελευταίας στιγμής που χρειάζονται ελάχιστο χρόνο για να δημιουργηθούν.

Είναι οικονομικές και το μόνο απαραίτητο είναι η καλή διάθεση και η φαντασία σας. Δείτε λοιπόν τη γκαρνταρόμπα σας και σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να μεταποιήσετε ή απλά να διακοσμήσετε προσωρινά για να φτιάξετε μια από τις πρωτότυπες DIY αποκριάτικες στολές της τελευταίας στιγμής που θα σας κάνουν να κλέψετε τις εντυπώσεις στο αποκριάτικο πάρτι. Σε μερικές περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να αγοράσετε κάποια μικρά και φθηνά αποκριάτικα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την στολή σας.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να αγοράσετε ή να νοικιάσετε μια στολή, απλά δείτε τα βίντεο με τις αυτοσχέδιες αποκριάτικες μεταμφιέσεις. Θα βρείτε υπέροχες ιδέες για τις απόκριες ή το Halloween που θα σας κάνουν να λάμψετε. Στολές για να ντυθείτε μόνη σας, με τον αγαπημένο σας ή με τις φίλες – παρέα σας.

Το μόνο που μένει μετά είναι να ολοκληρώσετε την μεταμφίεση σας με μία από τις δεκάδες προτάσεις για αποκριάτικο μακιγιάζ.

180 DIY αποκριάτικες στολές της τελευταίας στιγμής:

Τα βίντεο που ακολουθούν θα σας δώσουν μια σειρά από υπέροχες – πρωτότυπες ιδέες για DIY αποκριάτικες στολές της τελευταίας στιγμής.

Ανάμεσα στις μεταμφιέσεις με απλά ρούχα που θα δείτε: Άριελ, μαζορέτα, μάγισσα, μούμια, Harley Quinn, Wonder Woman, πειρατίνα, τις πριγκίπισσες της Disney (Πεντάμορφη, Χιονάτη, Σταχτοπούτα), και πολλές ακόμη υπέροχες αποκριάτικες στολές για να εκπλήξετε τους πάντες στα φετινά πάρτι μασκέ και το καρναβάλι!

45 αποκριάτικες στολές – εντυπωσιακές μεταμφιέσεις για ζευγάρια με απλά ρούχα:

Γιατί να ντυθείτε κάτι μόνη σας όταν πρόκειται να πάτε σε ένα πάρτι μασκέ με το αγόρι ή τον σύντροφο σας; Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να επιλέξετε να μεταμφιεστείτε κάτι μαζί. Δείτε λοιπόν μια συλλογή με αστείες και εντυπωσιακές μεταμφιέσεις για ζευγάρια και πάρτε ιδέες.

Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε μεταξύ άλλων τον Αδάμ και την Εύα, τον Mickey και την Minnie, την Άριελ και τον Πρίγκιπα Έρικ, τον Batman και την Catwoman, τους Flintstones κλπ.

Δείτε επίσης, 15 πιο τρομακτικές αποκριάτικες στολές για ζευγάρια ιδανικές για τις απόκριες και το Halloween:

30 υπέροχες μεταμφιέσεις για να κάνετε με την κολλητή σας:

Αν όμως ψάχνετε μια αποκριάτικη στολή που θα φτιάξετε μόνη σας και θα φορέσετε με την κολλητή σας, υπάρχουν ένα σωρό υπέροχες ιδέες όπως θα δείτε στη συνέχεια.

Μεταμφιεστείτε σε LEGO, Mario και Luigi, Bob Σφουγγαράκη και Patrick Αστερία, αγγελάκι και διαβολάκι, όπως και σε πιο πρωτότυπες ιδέες σαν το σουτιέν, την μέρα με τη νύχτα ή μια Celebrity με έναν παπαράτσι. Αυτές και πολλές άλλες υπέροχες DIY αποκριάτικες στολές της τελευταίας στιγμής στο βίντεο που ακολουθεί:

Και 30 DIY αποκριάτικες στολές της τελευταίας στιγμής για παρέα:

Τέλος, αν είστε παραπάνω από δυο άτομα, μπορείτε να επιλέξετε μια ομαδική μεταμφίεση. Ντυθείτε μια ομάδα από ναυαγοσώστες του Baywatch, Power Rangers, Spice Girls, M&M’s κλπ. Δείτε το παρακάτω βίντεο και πάρτε ιδέες!

Δείτε επίσης: Μακιγιάζ για απόκριες – Βήμα βήμα 25 προτάσεις από μάγισσα μέχρι… γατούλα!