8 στυλιστικά τρικ για να δείχνετε ψηλότερη, χωρίς τακούνια

Τρικ για να δείχνεις ψηλότερη (1)

Ο μέσος όρος των γυναικών ανήκουν στην κατηγορία του μεσαίου αναστήματος. Ωστόσο, οι περισσότερες αναζητούν τρόπους για να δείχνουν ψηλότερες. Το πρώτο λοιπόν πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό προκειμένου να προσθέσουν κάποιους πόντους ύψους στο σώμα τους είναι τα τακούνια. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο τρόπος για να πετύχουν την επιμήκυνση της σιλουέτας τους. Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι που βασίζονται στα ρούχα που θα επιλέξουν να φορέσουν και όχι στα ψηλοτάκουνα τους.

► Ποια είναι τα στυλιστικά τρικ για να δείχνετε ψηλότερη με το ντύσιμο, χωρίς να φορέσετε τακούνια;

Η λίστα που ακολουθεί, αποκαλύπτει 8 απλά αλλά πολύ αποτελεσματικά στυλιστικά τρικ που θα κάνουν το ανάστημα σας να φαίνεται πιο μεγάλο, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση σας! Δείτε και πάρτε ιδέες για το πως να δείχνετε ψηλότερη χωρίς τακούνια.

Επενδύστε σε ένα μονόχρωμο σύνολο

Τρικ για να δείχνεις ψηλότερη (3)

Προκειμένου να φαίνεστε ψηλότερη επιλέξτε ένα μονόχρωμο σύνολο, διότι δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός ενιαίου κομματιού που σχηματίζει μια κάθετη γραμμή. Με αυτό τον τρόπο αποσπάτε την προσοχή του ματιού δίνοντας την αίσθηση ότι είστε πιο ψηλή.

Επιλέξτε ένα τοπ με λαιμόκοψη V

Τρικ για να δείχνεις ψηλότερη (2)

Η λαιμόκοψη σε σχήμα V έχει την τάση να τραβάει την προσοχή στο τριγωνικό άνοιγμα του μπούστου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σώμα σας από την μέση και πάνω να δείχνει πιο αδύνατο. Επίσης, οι αναλογίες σας θα φαίνονται πιο κομψές όσο περισσότερο μέρος του σώματος μένει ακάλυπτο από το πηγούνι μέχρι το στήθος.

Οι μίνι φούστες είναι μια ακόμη καλή επιλογή

Τρικ για να δείχνεις ψηλότερη (7)

Επιλέξτε να φορέσετε μίνι φούστες ή φορέματα σε τέτοιο μήκος που να μην είναι υπερβολικό κοντό, αλλά ούτε και πολύ μακρύ. Όσο περισσότερο δέρμα φαίνεται ανάμεσα στα παπούτσια και την φούστα σας, τόσο ψηλότερο φαίνεται και το πόδι σας.

Jean με σκισίματα

Τρικ για να δείχνεις ψηλότερη (5)

Φορώντας ίσια jean με σκισίματα μπορείτε να επιμηκύνετε την σιλουέτα σας και να την κάνετε να δείχνει ψηλότερη. Τα σκισίματα θα πρέπει ιδανικά να είναι πάνω από το ύψος του γονάτου.

Παντελόνια που σταματούν στο ύψος του αστραγάλου

Τρικ για να δείχνεις ψηλότερη (4)

Τα παντελόνια που σταματούν στο ύψος του αστραγάλου βοηθούν τις γυναίκες μεσαίου αναστήματος να φαίνονται πιο ψηλές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στο παπούτσι και το παντελόνι όπου αποκαλύπτεται το δέρμα. Αυτό το τέχνασμα δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ότι το πόδι είναι πιο μακρύ κι επομένως πως το ύψος σας είναι μεγαλύτερο. Προσοχή όμως, μην φορέσετε κάποιο κάπρι παντελόνι, διότι το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από το επιθυμητό.

Ψηλόμεσο jean καμπάνα

Τρικ για να δείχνεις ψηλότερη (6)

Επιλέγοντας ένα jean παντελόνι που εφαρμόζει απόλυτα στο σωματότυπο σας, αυτόματα θα κάνει το σώμα σας να φαίνεται καλύτερο και τα πόδια σας πιο μακριά. Αυτό το εφέ το ενισχύουν ιδιαίτερα τα παντελόνια καμπάνα, τα οποία όμως είναι απαραίτητο να συνδυαστούν με τακούνια. Κρύβοντας τα τακούνια μέσα στο μπατζάκι της καμπάνας σας, μπορείτε να δημιουργήσετε την αίσθηση ενός ατέλειωτου ποδιού. Σε περίπτωση δε που το jean παντελόνι σας είναι ψηλόμεσο, τότε προσθέτετε μερικούς ακόμη πόντους στο ανάστημα σας. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξετε είναι η ζώνη σας να είναι στο ύψος του αφαλού. Ούτε ψηλότερα, αλλά ούτε και χαμηλότερα.

Επιλέξτε πολύ μεγάλες τσάντες

Τρικ για να δείχνεις ψηλότερη (9)

Οι πολύ μεγάλες τσάντες έχουν την ικανότητα να τραβούν την προσοχή, με αποτέλεσμα το βλέμμα να μην δίνει βάση στο ύψος σας.

Τα παπούτσια με μύτη είναι μια ακόμη καλή επιλογή

Τρικ για να δείχνεις ψηλότερη (8)

Επειδή τα τακούνια δεν ενδείκνυνται για όλες τις περιστάσεις και ιδιαίτερα κάθε μέρα, υπάρχουν φορές που θα αναγκαστείτε να φορέσετε ένα φλατ ζευγάρι. Αν λοιπόν χρειαστεί να φορέσετε φλατ, απλά επιλέξτε ένα μυτερό ζευγάρι ίσιων παπουτσιών τα οποία θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά.