Smokey eyes για αρχάριες με ένα απλό έξυπνο τρικ

Smokey eyes για αρχάριες με ένα απλό έξυπνο τρικ

Το smokey eye look είναι ένα στυλ μακιγιάζ που ταιριάζει σχεδόν σε όλες, αλλά πολλές γυναίκες δεν τα καταφέρνουν στο να το πετύχουν και καταλήγουν να μοιάζουν με «ρακούν». Η σωστή εφαρμογή του όμως δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο… Δείτε βήμα βήμα τον τρόπο δημιουργίας για να πετύχετε το τέλειο smokey eye που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες από το πρωί μέχρι και το βράδυ!

Είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση και θα κάνει το βλέμμα σας εκθαμβωτικό και σαγηνευτικό. Είναι εύκολο και γρήγορο και αποτελεί το ιδανικό smokey eyes για αρχάριες.

Τα βήματα για το εύκολο smokey eyes για αρχάριες:

1. Αν θέλετε να κάνετε το μακιγιάζ των ματιών σας να διαρκέσει περισσότερο, ανεξαρτήτως περίστασης, εφαρμόστε αρχικά primer σκιάς ματιών στο κινητό βλέφαρο.

2. Στη συνέχεια εφαρμόστε μια ιριδίζουζα λευκή (αν έχετε πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα) ή σαμπανιζέ σκιά ματιών κάτω από το τόξο των φρυδιών και στην εσωτερική γωνία των ματιών σας για να φωτίσετε τα μάτια σας.

3. Με ένα πινέλο ανάμειξης σκιών εφαρμόστε μια καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία των ματιών σας.

4. Έπειτα, πάρτε μια γκρι σκιά ματιών και εφαρμόστε τη και πάλι στην εξωτερική γωνία των ματιών σας με το πινέλο ανάμειξης σκιών.

5. Μετά πάρτε μια μπρονζέ σκιά και απλώστε τη στην πτυχή των ματιών σας έτσι ώστε να μην ξεχωρίζει που τελειώνει η γκρι και που αρχίζει η καφέ σκιά.

6. Για να σιγουρευτείτε πως όλες οι σκιές έχουν απλωθεί σωστά και καλά, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο ανάμειξης σκιών και περάστε την πτυχή των ματιών σας.

7. Προκειμένου να αποκτήσετε την ένταση που επιθυμείτε στο smokey eyes σας μπορείτε να επαναλάβετε την εφαρμογή της γκρι, μετά τις καφέ σκιάς και του σβησίματος αυτών στην πτυχή του ματιού, μέχρι να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

8. Για να μην αφήσετε το υπόλοιπο βλέφαρο εντελώς γυμνό, χρησιμοποιήστε μια λίγο ιριδίζουσα σκιά ματιών στην απόχρωση του δέρματος σας.

9. Με ένα πινέλο για eyeliner, εφαρμόστε στις ρίζες των βλεφαρίδων σας μια λεπτή μαύρη γραμμή με σκιά ματιών.

10. Απλώστε καλά με το γωνιακό σας πινέλο την μαύρη σκιά και με την βοήθεια μιας μπατονέτας επιτύχετε το εφέ του smokey eyes.

11. Εφαρμόστε μερικές στρώσεις από την μάσκαρα σας στις πάνω βλεφαρίδες.

12. Με ένα μυτερό πινελάκι εφαρμόστε λίγη γκρι σκιά ματιών κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σας, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού σας και φτάνοντας στην μέση του. Εφαρμόστε μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες και είστε έτοιμη.