200 εντυπωσιακά και εύκολα σχέδια για νύχια βήμα βήμα

200+ εντυπωσιακά και εύκολα σχέδια για νύχια βήμα βήμα

Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε κάποιον ειδικό για να κάνετε όμορφα και εύκολα σχέδια στο μανικιούρ. Δείτε στην συνέχεια πως γίνονται 200 εκπληκτικά σχέδια για νύχια βήμα βήμα.

Υπάρχουν ένα σωρό προτάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε. Από το απλό πουά μανικιούρ και τις γραμμές, μέχρι τις εντυπωσιακές ζωγραφιές και τα σχέδια για νύχια με αλουμινόχαρτο ή δαντέλα, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Απλά επιλέξτε τις αποχρώσεις των βερνικιών της αρεσκείας σας και βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε διακοσμητικά στοιχεία όπως στρας κλπ.

Ακολουθούν μια σειρά από βίντεο με εύκολα και εντυπωσιακά σχέδια για κοντά ή μακριά νύχια βήμα βήμα. Δείτε τα και πάρτε ιδέες για το επόμενο σας μανικιούρ.

Κάντε στα νύχια σχέδια με εφημερίδα – Βήμα βήμα η δημιουργία:

Πρόκειται για ένα απλό και εύκολο σχέδιο μανικιούρ. Για τη δημιουργία του θα χρειαστείτε αρχικά μια θρεπτική βάση για να προστατεύσετε τα νύχια σας. Μετά ένα βερνίκι νυχιών στο χρώμα της αρεσκείας σας, ένα top coat, οινόπνευμα (αλκοολούχο λοσιόν, όχι καθαρό οινόπνευμα) και μια εφημερίδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη τεχνική και τα βήματα που θα δείτε για το σχέδιο με εφημερίδα στα νύχια σας, μπορεί να γίνει και με κομματάκια από βιβλίο ή περιοδικό.

Δείτε την βήμα βήμα δημιουργία του εντυπωσιακού μανικιούρ στο βίντεο που ακολουθεί.

Δοκιμάστε στα νύχια σχέδια με αλουμινόχαρτο – Βήμα βήμα πως να το επιτύχετε:

Το αλουμινόχαρτο που έχετε στην κουζίνα μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο υλικό για να κάνετε εντυπωσιακά και εύκολα σχέδια στα νύχια. Πέρα όπως από το κλασσικό ασημένιο αλουμινόχαρτο, στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλές ακόμη εντυπωσιακές μεταλλικές αποχρώσεις για να στολίσετε τα νύχια σας.

Ο τρόπος χρήσης του είναι πολύ απλός. Μπορείτε να το κολλήσετε καλύπτοντας όλη την επιφάνεια του νυχιού σας ή να το κόψετε σε κομματάκια και σχήματα της αρεσκείας σας και να στολίσετε τα νύχια σας.

Στα βίντεο που ακολουθούν, παρουσιάζεται βήμα βήμα η δημιουργία σχεδίων στα νύχια με αλουμινόχαρτο.

Όμορφα νύχια που έχουν σχέδια με λουλούδια και ο τρόπος δημιουργίας τους με οδοντογλυφίδα:

Τα floral nails είναι μια πολύ ωραία ιδέα για ανοιξιάτικα ή καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια. Υπάρχουν βέβαια και γυναίκες που δεν διστάζουν να κάνουν το συγκεκριμένο σχέδιο νυχιών και τον υπόλοιπο χρόνο.

► Περισσότερες ιδέες για floral nails

Πρόκειται για σχέδια στα νύχια με λουλούδια που έχουν πολλές παραλλαγές και υπέροχα χρώματα. Μπορείτε να σχεδιάσετε τριαντάφυλλα, μαργαρίτες και όποιο άλλο άνθος σας αρέσει, χρησιμοποιώντας όλες τις αποχρώσεις βερνικιών.

Τα σχέδια αυτά μπορούν να γίνουν τόσο με πινελάκι, όσο και με την βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την βήμα βήμα δημιουργία 5 διαφορετικών εύκολων σχεδίων με λουλούδια στα νύχια.

► Ανακαλύψτε περισσότερα σχέδια νυχιών με οδοντογλυφίδα

Πως να κάνετε 10 εύκολα σχέδια για νύχια με γκλίτερ και στρας:

Τα βερνίκια με γκλίτερ και χρυσόσκονη σε όλες τις αποχρώσεις, όπως επίσης και τα διακοσμητικά στρας ή μεταλλικά στοιχεία, αποτελούν έναν εύκολο και εντυπωσιακό τρόπο για να απογειώσετε την εμφάνιση των νυχιών σας με μια κίνηση.

Στολίστε με αυτά ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού ή ένα μέρος αυτής και δημιουργήστε εντυπωσιακά και εύκολα σχέδια στα νύχια. Δείτε τα βήματα για την δημιουργία 10 υπέροχων μανικιούρ στο βίντεο που ακολουθεί.

► Πάρτε ιδέες για ακόμη περισσότερα νύχια με στρας, αλλά και για μανικιούρ με γκλίτερ

77 εντυπωσιακά σχέδια για νύχια βήμα βήμα:

Στο 10λεπτο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την διαδικασία δημιουργίας για εκπληκτικά σχέδια στα νύχια. Ορισμένα είναι εύκολα και εντυπωσιακά, ενώ άλλα χρειάζονται λίγη περισσότερη εξάσκηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν θέλετε να δείτε αναλυτικότερα τα βήματα για κάποιο από τα σχέδια στα νύχια που ακολουθούν, θα τα βρείτε στην λίστα που συνοδεύει το βίντεο στο Youtube.

100+ όμορφα νύχια με σχέδια για να κάνετε ακόμη και μόνη στο σπίτι:

Από τα απλά σχέδια στα νύχια με γραμμές και πουά μέχρι τα πιο ιδιαίτερα ombre nails και τις ζωγραφιές με πινελάκι, τα μανικιούρ που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο θα σας δώσουν ιδέες για εντυπωσιακά νύχια.

Πέρα από όμορφα σχέδια για καλοκαιρινά νύχια, θα δείτε μια συλλογή με μανικιούρ για συγκεκριμένες περιστάσεις και περιόδους του χρόνου. Ανακαλύψτε λοιπόν ανάμεσα στα άλλα, πως να κάνετε τέλεια πασχαλινά και χριστουγεννιάτικα σχέδια για νύχια βήμα βήμα.