40 τέλεια μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη για το Καλοκαίρι 2021

Mπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη (37)

Μπορεί παλιότερα οι γυναίκες με πλούσιες καμπύλες να δυσκολεύονταν να βρουν μοντέρνα ολόσωμα, τανκίνι ή μπικίνι μαγιό σε μεγάλα μεγέθη που να τις κάνουν εκθαμβωτικές στην παραλία, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει πια!

Αν ρίξετε μια ματιά σε διάφορα καταστήματα θα βρείτε αμέτρητα εντυπωσιακά plus size σχέδια βασισμένα στα top trends για τα γυναικεία μαγιό του 2021. Κάποια από αυτά είναι αρκετά φθηνά, ενώ δεν λείπουν και τα επώνυμα μαγιό για παχουλές που συνήθως έχουν πιο ανεβασμένη τιμή.

Πρόκειται για σχέδια που αγκαλιάζουν μια γεμάτη σιλουέτα και την αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο. Η μεγάλη ποικιλία σε γραμμές, διακοσμητικά στοιχεία και χρώματα καλύπτει όλα τα γούστα και κάθε ηλικία.

Αυτό που έχει σημασία, είναι να βρείτε το ιδανικό μαγιό για τον σωματότυπο σας. Το σχέδιο δηλαδή που θα σας κάνει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τονίζοντας τα δυνατά σας σημεία.

Δείτε λοιπόν μια σειρά από προτάσεις αγοράς με μαγιό που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στις εμφανίσεις σας στην παραλία το Καλοκαίρι 2021!

Trendy ολόσωμα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη

Το ολόσωμο μαγιό αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για γυναίκες με πλούσιες καμπύλες.

Η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και στυλ θα σας δώσει την δυνατότητα να βρείτε εύκολα αυτό που θα σας κάνει να λάμψετε στην παραλία.

Φέτος την τιμητική τους θα έχουν τα ολόσωμα μαγιό σε μαύρο, παστέλ, καφέ ή μεταλλιζέ αποχρώσεις. Αν όμως προτιμάτε τα printed σχέδια, δοκιμάστε το φλοράλ, τα animal prints και το λαχούρι.

Από εκεί και πέρα, θα φορεθούν πολύ και τα ολόσωμα μαγιό για παχουλές με ιδιαίτερο κόψιμο, όπως ο ένας ώμος και τα cutout.

Ανακαλύψτε περισσότερα tips για το ιδανικό ολόσωμο μαγιό για τον σωματότυπο σας.

Κομψά τανκίνι μαγιό για μεγάλα μεγέθη

Μια ενδιάμεση επιλογή ανάμεσα στο ολόσωμο και το μπικίνι μαγιό, εξίσου ενδιαφέρουσα, είναι το τανκίνι. Πρόκειται για το σχέδιο αυτό που συνδυάζει ένα σλιπ ή ψηλόμεσο bottom με ένα τιραντάκι, φουστάνι είτε στράπλες μπούστο.

Υπάρχουν αμέτρητα όμορφα σχέδια τανκίνι για παχουλές στα καταστήματα, τα οποία κολακεύουν κάθε τύπο σιλουέτας. Κάποια διαθέτουν τοπ πιο εφαρμοστό και άλλα πιο αέρινο. Ορισμένα εξ αυτών έχουν κανονικές τιράντες, ενώ άλλα δένουν στο λαιμό.

Τα χρώματα και πάλι είναι μονόχρωμα ή printed, ενώ δεν λείπουν και τα mix & match σετ που συνδυάζουν και τα δυο.

Δείτε πως θα επιλέξετε το κατάλληλο τανκίνι για το σώμα σας.

Μοντέρνα μαγιό μπικίνι για παχουλές

Αναδείξτε τις πλούσιες καμπύλες σας επιλέγοντας το ιδανικό μπικίνι μαγιό σε μεγάλο μέγεθος. Πρόκειται για σχέδια, άκρως μοντέρνα και εντυπωσιακά, βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν.

Το μαύρο bikini, όπως και το καφέ θα αποτελέσουν για φέτος top επιλογή, ενώ δεν θα λείψουν τα παστέλ και τα πιο λαμπερά κομμάτια σε μεταλλικά χρώματα.

Πέρα από το ψηλόμεσο μονόχρωμο ή printed μαγιό, το Καλοκαίρι του 2021 θα φορεθούν πολύ τα βολάν, τα δαχτυλίδια, τα κορδόνια και αυτά που δένουν στη μέση.

Εξίσου trendy ιδέα όμως είναι και τα στράπλες τοπ, όπως επίσης και εκείνα που έχουν έναν ώμο.

Βρείτε ποιο μπικίνι είναι ιδανικό για τον δικό σας σωματότυπο και κάντε εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα στην παραλία.

Εντυπωσιακά ψηλόμεσα μαγιό για παχουλές

Άκρως κολακευτικά για όλες τις γυναίκες και με έναν ρετρό αέρα, τα ψηλόμεσο μπικίνι μαγιό σε μεγάλα μεγέθη θα συνεχίσουν και φέτος να φοριούνται.

Καλύπτουν την κοιλίτσα και κολακεύουν όλους τους σωματότυπους, αρκεί να βρείτε το ιδανικό για τον δικό σας.

Απλά μονόχρωμα ή printed σχέδια, διακοσμημένα με κορδόνια, βολάν ή cutout σχέδια, τα bikini bottom αυτά θα σας κάνουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις στην παραλία.

Συνδυάστε τα με ένα τύπου σουτιέν τοπ, είτε με ένα μπούστο και δημιουργήστε ένα όμορφο mix & match σετ. Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε τα wrapped σχέδια σουτιέν, αυτά δηλαδή που δένουν γύρω από τη μέση.

Ωραία επιλογή για το Καλοκαίρι του 2021 αποτελεί και το ασύμμετρο τοπ, το οποίο ταιριάζει εκπληκτικά με τα high waisted bottom.

Αν αναρωτιέστε ποιο ψηλόμεσο μαγιό σας πηγαίνει περισσότερο, δείτε μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό.