Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (13)

Στις μέρες μας όλες τρέχουμε για να προλάβουμε και δεν υπάρχει χρόνος για πολυτέλειες, ωστόσο σαν γυναίκες θέλουμε να είμαστε πάντα περιποιημένες και υπέροχες! Γι’ αυτό το λόγο σας παρουσιάζουμε μερικά χρήσιμα και απλά τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες που θα σας κάνουν να είστε ελκυστική και όμορφη σε πολύ λιγότερο χρόνο!

Το cat eye του Hollywwod

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (1)

Το άψογο cat eye του Hollywood δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σχεδιάσετε μια γραμμή από την εξωτερική γωνία του ματιού σας προς το τέλος του φρυδιού σας. Το μήκος της γραμμής είναι καθαρά δική σας επιλογή. Για μια πιο καθημερινή εμφάνιση δοκιμάστε μια πάρα πολύ μικρή μυτούλα eyeliner στην εξωτερική γωνία του ματιού σας. Αφού τελειώσετε με το πρώτο μάτι, σχεδιάστε την γραμμή στο δεύτερο και ελέγξτε την συμμετρία τους.

Χρησιμοποιήστε το eyeliner κάνοντας μερικές κουκκίδες ή παύλες πάνω από την γραμμή του ματιού σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε μια πιο ιδανική γραμμή χωρίς μουτζούρες. Ενώστε τις κουκκίδες ή τις παύλες κάνοντας μια απαλή ίσια γραμμή. Καθαρίστε τις ατέλειες και οξύνετε τις γραμμές με ένα στυλό αφαίρεσης μακιγιάζ.

Ιδανικά φρύδια

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (2)

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (3)

Για να γεμίσετε τα φρύδια σας με ιδανικό τρόπο, πρέπει πρώτα να τα χτενίσετε προσεκτικά, μετά να κάνετε το περίγραμμα τους και στη συνέχεια να τα γεμίσετε με χρώμα. Αν θέλετε ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα, εφαρμόστε λίγο highlighter ακριβώς κάτω από τη γραμμή των φρυδιών σας.

Κομψά χείλη

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (4)

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (5)

Αποκτήστε υπέροχα γεμάτα χείλη σε 15 μόλις δευτερόλεπτα με ένα απλό αλλά πολύ αποτελεσματικό τρικ. Αρχικά απλώστε το κανονικό σας κραγιόν και στη συνέχεια πάρτε ένα μολύβι χειλιών λίγο πιο ανοιχτό και χρωματίστε το κεντρικό σημείο του πάνω και του κάτω χείλους σας. Με την βοήθεια ενός πινέλου, απλώστε δεξιά κι αριστερά για να αναμείξετε τις άκρες και να δημιουργήσετε μια διαβάθμιση χρώματος. Στη συνέχεια προσθέστε λίγο lip gloss και είστε έτοιμη!

Εκτυφλωτική σκιά

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (6)

Κάθε πρωί, καθαρίστε απαλά το πρόσωπο σας αφαιρώντας όλη την επιπλέον λιπαρότητα, δίνοντας περισσότερη προσοχή στα χείλη σας. Στη συνέχεια απλώστε ένα ειδικό foundation primer για να αποφύγετε τις μουτζούρες από την σκιά (εξάλλου η σωστή εφαρμογή του primer αποτρέπει τα λάθη στο μακιγιάζ). Τέλος, κάντε το χρώμα της σκιάς σας πιο βαθύ, απλώνοντας αρχικά ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι ματιών.

Δυο σε ένα

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (7)

Αν δεν έχετε ένα μολύβι ματιών ή μια παλέτα σκιών, η μάσκαρα μπορεί να σας βοηθήσει. Πάρτε ένα λεπτό πινελάκι για eyeliner, βάλτε λίγη μάσκαρα και κάντε την γραμμή του eyeliner κανονικά στο πάνω βλέφαρο του ματιού σας. Μετά μπορείτε να ολοκληρώσετε το look σας κανονικά με την μάσκαρα.

Μινιμαλισμός

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (8)

Μια επιλογή για όσες βιάζονται. Κοιτάξτε ψηλά και εφαρμόστε το eyeliner μόνο στην πάνω γραμμή του βλεφάρου. Αυτό θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα και οι βλεφαρίδες σας θα αποκτήσουν μια ωραία γεμάτη εμφάνιση. Είναι μια εύκολη συμβουλή που θα σας βοηθήσει να δείχνετε πανέμορφη χωρίς να εφαρμόσετε πάρα πολύ μακιγιάζ.

Μαλλιά

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (9)

Το να είστε μια σοβαρή επαγγελματίας δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να είστε δημιουργική με το χτένισμα σας. Δοκιμάστε μερικά εύκολα και κομψά χτενίσματα που θα τονίσουν τόσο την επιχειρηματική σας πλευρά όσο και την εξαιρετική ομορφιά των μαλλιών σας. Εάν πάλι θέλετε να δείχνετε πιο casual, δυο λεπτάκια είναι αρκετά για να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω.

Δώστε στην ξεραμένη μάσκαρα σας νέα ζωή

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (10)

Μια μάσκαρα έχει διάρκεια ζωής 3-6 μήνες, αλλά αν θέλετε να την κάνετε να αντέξει περισσότερο, υπάρχουν πολλά τρικ για να το πετύχετε. Αλλά μην ξεχνάτε, αν δείτε πως δημιουργούνται ερεθισμοί, μην ξαναχρησιμοποιήσετε την συγκεκριμένη μάσκαρα.

Πρώτα απ’ όλα, το να βγάζετε τα κομματάκια που έχει το βουρτσάκι σας είναι κάτι που πρέπει να κάνετε τακτικά. Όταν όμως πρόκειται για την ανανέωση της μάσκαρας σας, χρησιμοποιήστε μερικές σταγόνες φυσιολογικού ορού για τα μάτια τις οποίες θα ρίξετε κατευθείαν μέσα στο μπουκαλάκι. Στη συνέχεια, κάντε το βουρτσάκι μέσα έξω και ανακινήστε την. Επίσης, μπορείτε να βάλετε το μπουκαλάκι της μάσκαρα σε ένα φλιτζάνι με ζεστό νερό. Αυτό θα κάνει την μάσκαρα σας σαν καινούργια μέχρι να αγοράσετε μια άλλη.

Άψογη επιδερμίδα

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (11)

Αν δεν έχετε κοιμηθεί καλά, το μακιγιάζ θα σας βοηθήσει να δείχνετε πιο φρέσκια. Ακολουθήστε τον παραπάνω οδηγό.

Εντυπωσιακά μάτια

Τρικ ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (12)

Προκειμένου να κάνετε τις βλεφαρίδες να δείχνουν γεμάτες, απλώστε μια στρώση μάσκαρα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μεσαίο πινέλο μακιγιάζ με λίγη πούδρα πάνω από τις βλεφαρίδες σας. Προσοχή όμως μην πέσει πούδρα μέσα στα μάτια σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση μάσκαρα. Αξίζει να σημειωθεί πως η εφαρμογή της είναι πολύ πιο εύκολη αν έχετε την βούρτσα σε κλίση 45°.