40 εντυπωσιακοί συνδυασμοί με μίνι φούστα για κάθε στυλ

Συνδυασμοί με μίνι φούστα

Ένα από τα άκρως θηλυκά και σαγηνευτικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση είναι η μίνι φούστα. Αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια, ενώ παράλληλα είναι πολύ δροσερή.

Οι δημοφιλέστερες επιλογές είναι η μαύρη μίνι φούστα, η ψηλόμεση, η κοντή κλος και η δερμάτινη. Εξίσου όμως αγαπητές είναι οι τζιν κοντές φούστες, αλλά και τα πιο ιδιαίτερα σχέδια που είναι διακοσμημένα με παγιέτες ή τούλι.

Μια μίνι φούστα μπορεί να φορεθεί τόσο το Καλοκαίρι, όσο και το Χειμώνα, ανάλογα πάντα με τους συνδυασμούς που θα κάνετε. Βέβαια υπάρχουν και μίνι φούστες που είναι καθαρά χειμωνιάτικες, όπως οι καστόρινες, οι βελούδινες κλπ, αλλά και καλοκαιρινές από λινό ύφασμα.

Οι υπέροχοι συνδυασμοί με μίνι φούστα που ακολουθούν θα σας δώσουν όμορφες ιδέες για κάθε σας εμφάνιση.

Μαύρη κοντή φούστα:

Συνδυασμοί με μίνι φούστα (1)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (2)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (3)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (4)

Η μαύρη μίνι φούστα είναι μια από τις πιο κλασσικές επιλογές για μια γυναίκα. Φοριέται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και όλο τον χρόνο, αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με κάθε ρούχο. Τα σχέδια της είναι ποικίλα και καλύπτουν όλα τα γούστα. Στην κορυφή των επιλογών βέβαια είναι η μίνι κλος μαύρη φούστα, η πλισέ και η κοντή pencil – κολλητή φούστα.

Φορέστε τη λοιπόν για μια πρωινή βόλτα με ένα t-shirt μονόχρωμο, με στάμπα ή μηνύματα, είτε με ένα όμορφο πουκάμισο και ολοκληρώστε το ντύσιμο σας με sneakers, πάνινα παπούτσια, oxford shoes, μπαλαρίνες ή σανδάλια.

Για τις βραδινές εξόδους μπορείτε να συνδυάσετε τη μαύρη κοντή φούστα σας με ένα αέρινο μπλουζάκι ή πουκάμισο, μια διαφάνεια, είτε ένα δαντελένιο τοπ. Αν μάλιστα φορέσετε μια ψηλόμεση μίνι μαύρη φούστα, ιδανικό είναι και το ένα crop top. Προσθέστε διακριτικά αξεσουάρ και ψηλοτάκουνα παπούτσια και είστε έτοιμη. Αν οι γόβες στιλέτο και τα πέδιλα με λεπτό τακούνι δεν είναι το φόρτε σας, μπορείτε να συνδυάσετε την κοντή μαύρη φούστα σας με ένα βραδινό ζευγάρι σανδάλια, πλατφόρμες ή μπαλαρίνες.

► Τρόποι και ιδέες για να φορέσετε τη διαφάνεια.

Αν πάλι θέλετε να φορέσετε την κοντή μαύρη φούστα τον Χειμώνα, μπορείτε να την συνδυάσετε με πουλοβεράκι, ζιβάνγκο, ή κορμάκι. Οι χειμωνιάτικες μίνι φούστες φοριούνται βέβαια με καλσόν. Η επιλογή του χρώματος του καλσόν έχει να κάνει με την περίσταση και με το ύφος του συνόλου. Για τις επίσημες εξόδους, ιδανικό είναι ένα λεπτό καλσόν στο χρώμα του δέρματος ή μαύρο, ενώ για τις πρωινές και βραδινές σας εμφανίσεις μπορείτε αν θέλετε να βάλετε κάποιο χοντρό μαύρο καλσόν. Αν μάλιστα προσθέσετε και ψηλές κάλτσες που φτάνουν πάνω από το γόνατο, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά σύνολα.

Δερμάτινη μίνι φούστα:

Συνδυασμοί με μίνι φούστα (5)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (6)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (7)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (8)

Η δερμάτινη κοντή φούστα μπορεί και πάλι να φορεθεί όλο το χρόνο. Στην κορυφή των προτιμήσεων είναι οι εφαρμοστές μίνι φούστες από δέρμα, ωστόσο υπάρχουν και κλος δερμάτινες φούστες.

Όταν αναφερόμαστε σε δερμάτινα ρούχα, το μυαλό μας πάει κατευθείαν στα μαύρα, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν δέρματα σε πολλά χρώματα, όπως μπορντό, καφέ, καμηλό κλπ που μπορούν εξίσου να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό ντύσιμο. Μάλιστα πέρα από το γυαλιστερό ή λείο δέρμα, υπέροχο είναι και το καστόρι ή το καπιτονέ σχέδιο.

Συνδυάστε λοιπόν τη δερμάτινη φούστα σας με ένα απλό μπλουζάκι για κάθε μέρα και δημιουργήστε casual chic και rock σύνολα. Εναλλακτικά, φορέστε τη με ένα λευκό πουκάμισο δημιουργώντας ένα πιο κομψό σύνολο ακόμη και για το γραφείο.

Με μια δερμάτινη κοντή φούστα ταιριάζουν σχεδόν όλα τα παπούτσια. Για καθημερινές και χαλαρές εμφανίσεις προτιμήστε sneakers, oxford shoes και μποτάκια, ενώ για πιο chic ντυσίματα γόβες και πέδιλα.

Σούπερ μίνι φούστα:

Συνδυασμοί με μίνι φούστα (9)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (10)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (11)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (12)

Για τις γυναίκες που λατρεύουν να αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια τους, οι σούπερ μίνι φούστες είναι μια πολύ σαγηνευτική και θηλυκή επιλογή. Θα πρέπει όμως να είστε πολύ προσεκτική με τις κινήσεις σας για να μην έχετε «αποκαλυπτήρια». Για τον λόγο αυτό, ιδανικό είναι να συνδυάσετε την super μίνι φούστα σας με ένα σορτς, αποφεύγοντας έτσι να φανεί το εσώρουχο σας.

Όμορφη ιδέα βέβαια θεωρείται και η πολύ κοντή μίνι φούστα – σορτς. Πρόκειται για κοντή φούστα με ενσωματωμένο σορτσάκι.

Οι πολύ κοντές αυτές φούστες έχουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση. Βέβαια δεν θα την συνιστούσαμε για επίσημες εμφανίσεις όπως έναν γάμο ή μια βάπτιση, διότι θεωρείται αρκετά σέξι για τέτοιες περιστάσεις.

Ενδιαφέρον τρόπος για να συνδυάσετε μια σούπερ μίνι φούστα είναι το ντύσιμο της μαθήτριας. Τι σημαίνει αυτό; Φορέστε την κοντή φούστα σας με ένα μπλουζάκι και κάλτσες που φτάνουν πάνω από το γόνατο.

Τζιν φούστα κοντή:

Συνδυασμοί με μίνι φούστα (13)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (14)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (15)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (16)

Οι τζιν φούστες αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για casual εμφανίσεις. Μπορούν να φορεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αν και συνηθίζονται περισσότερο το καλοκαίρι. Συνδυάζονται ιδανικά με το λευκό, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περιορισμοί για τα άλλα χρώματα.

Φορέστε λοιπόν μια μίνι τζιν φούστα για τις πρωινές σας βόλτες, τα ψώνια ή το σχολείο. Επιπλέον, είναι ιδανική ακόμη και για την παραλία.

Υπέροχοι συνδυασμοί με τζιν μίνι φούστα μπορούν να γίνουν με μπλουζάκια boho style. Από εκεί και πέρα, μπορούν να φορεθούν εξίσου όμορφα και με λευκά μπλουζάκια ή πουκαμισάκια.

Ιδανικά παπούτσια είναι τα σανδάλια, τα πάνινα και τα sneakers.

Ψηλόμεση φούστα κοντή:

Συνδυασμοί με μίνι φούστα (17)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (18)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (19)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (20)

Τα τελευταία χρόνια οι ψηλόμεσες φούστες έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς. Πρόκειται για φούστες που φοριούνται ψηλά πάνω από τον αφαλό και δείχνουν εντυπωσιακές σε όλες τις γυναίκες. Η εφαρμογή τους ψηλά στη μέση μπορεί να κάνει ακόμη και έναν σωματότυπο σωλήνα να αποκτήσει καμπύλες.

Φορέστε τη μίνι ψηλόμεση φούστα σας σε οποιαδήποτε περίσταση και θα κλέψετε τις εντυπώσεις. Ιδανικά τοπ είναι τα crop top, τα κορμάκια και τα εφαρμοστά μπλουζάκια. Εξίσου εντυπωσιακά όμως είναι και τα σύνολα με κοντή ψηλόμεση φούστα και ελαφρώς αέρινο μπλουζάκι.

► Δείτε περισσότερες προτάσεις και συνδυασμούς με ψηλόμεσες φούστες.

Κοντή φούστα με τούλι:

Συνδυασμοί με μίνι φούστα (21)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (22)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (23)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (24)

Ένα ιδιαίτερο σχέδιο μίνι φούστας για παραμυθένιες εμφανίσεις είναι η τούλινη. Πρόκειται για φούστες που είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένες από πολλές σειρές τούλι και διαθέτουν όγκο. Συνήθως στη μέση έχουν ένα φαρδύ λάστιχο.

Αν όμως μια μίνι φούστα από τούλι σας φαίνεται υπερβολική, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο σχέδιο, το οποίο να έχει επένδυση από τούλι που θα του προσδίδει όγκο.

Σε κάθε περίπτωση, οι μίνι φούστες με τούλι συνδυάζονται όμορφα με απλά μπλουζάκια, διότι από μόνες τους έχουν μια υπερβολή.

Μίνι φούστα κλος:

Συνδυασμοί με μίνι φούστα (25)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (26)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (27)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (28)

Η πιο χαρακτηριστική μορφή μίνι φούστας είναι η κλος. Πρόκειται για φούστες κοντές με πιέτες που ανοίγουν προς τα κάτω. Ο συνδυασμός τους με crop top, εφαρμοστά μπλουζάκια και κορμάκια είναι ιδανικός. Μάλιστα το υλικό κατασκευής του τοπ μπορεί να είναι οποιοδήποτε, με το απλό μακό, το αέρινο και τη δαντέλα να αποτελούν τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Φορέστε τη μίνι κλος φούστα σας σε κάθε περίσταση και συνδυάστε τη με το κατάλληλο παπούτσι. Εξάλλου η απλότητα του σχεδίου αυτού, ακόμη κι αν είναι printed, το καθιστά ιδανικό για να φορεθεί με κάθε παπούτσι.

Καρό μίνι φούστα:

Συνδυασμοί με μίνι φούστα (29)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (30)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (31)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (32)

Ένα χαρακτηριστικό μοτίβο στις κοντές φούστες είναι και αυτό του καρό σε διάφορες αποχρώσεις. Μπορεί εκ πρώτης να θυμίζει σκοτσέζικο κιλτ, ωστόσο πρόκειται για ένα σχέδιο που έχει αγαπηθεί πολύ σε όλους τους τομείς της μόδας.

Λόγω του μοναδικού καρό σχεδίου της, αυτή η μίνι φούστα είναι προτιμότερο να συνδυαστεί με μονόχρωμα τοπ κάθε λογής. Από το απλό μπλουζάκι και το κορμάκι, μέχρι το πουκάμισο και το πουλόβερ, οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι πολλές.

Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός με καρό μίνι φούστα είναι και αυτός με τις ψηλές κάλτσες πάνω από το γόνατο.

Μίνι φούστα ελαστική:

Συνδυασμοί με μίνι φούστα (33)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (34)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (35)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (36)

Για τις γυναίκες που λατρεύουν να αναδεικνύουν τις καμπύλες τους, οι ελαστικές μίνι φούστες είναι ιδανικές. Κυκλοφορούν τόσο σε μονόχρωμα, όσο και σε ριγέ ή printed σχέδια και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες.

Εντυπωσιακοί συνδυασμοί με μια ελαστική μίνι φούστα είναι συνήθως αυτοί που διαθέτουν ένα αέρινο ή λίγο φαρδύ μπλουζάκι. Εξίσου όμορφα είναι όμως και τα πουκαμισάκια.

Αν βέβαια θέλετε να κάνετε ένα ακόμη πιο σαγηνευτικό ντύσιμο που θα αναδείξει το καλλίγραμμο σώμα σας, μπορείτε να φορέσετε ένα εφαρμοστό μπλουζάκι.

Μίνι φούστα με παγιέτες:

Συνδυασμοί με μίνι φούστα (37)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (38)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (39)
Συνδυασμοί με μίνι φούστα (40)

Για τις πιο λαμπερές και glamorous γιορτινές ή βραδινές εμφανίσεις σας, ιδανικές είναι οι μίνι φούστες με παγιέτες. Τα σχέδια και τα χρώματα τους είναι πολλά και καλύπτουν όλα τα γούστα. Στα καταστήματα θα βρείτε τόσο κολλητές, όσο και κλος μίνι φούστες με παγιέτες που μπορείτε να συνδυάσετε με ένα απλό τοπ.

Η υπερβολή της λάμψης που διαθέτουν οι εν λόγω φούστες καθιστά τον συνδυασμό τους με υπερβολικά διακοσμημένα τοπ λίγο παραφορτωμένο. Επενδύστε λοιπόν σε κάτι πιο απλό και ήπιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τις μονόχρωμες και πλήρως καλυμμένες με παγιέτες μίνι φούστες, υπάρχουν και οι μερικώς στολισμένες με πούλιες, είτε αυτές που χρησιμοποιούν διαφορετικές αποχρώσεις παγιέτας για να δημιουργήσουν κάποιο σχέδιο.