Τα 7 κορυφαία χρώματα για το Φθινόπωρο 2016

Τα κορυφαία χρώματα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (1)

Η μόδα εξελίσσεται και αλλάζει τόσο γρήγορα που μερικές φορές θεωρούμε ότι είναι μάλλον δύσκολο να μην χαθούμε στην ποικιλία των νέων προϊόντων και τάσεων.

Μπορεί να νομίζουμε ότι ακολουθούμε το ύφος της εποχής αυτή τη στιγμή, αλλά προτού να το καταλάβουμε οι τελευταίες τάσεις μπορεί να έχουν στραφεί σε μια διαφορετική κατεύθυνση.

Αλλά μην ανησυχείτε! Εμείς είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τη λίστα με τα 7 κορυφαία χρώματα για το Φθινόπωρο 2016!

Σκούρο γαλαζοπράσινο

Τα κορυφαία χρώματα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (2)

Ένα έντονο γαλαζοπράσινο χρώμα και όλες του οι αποχρώσεις – από το πράσινο σμαραγδί μέχρι το τιρκουάζ – έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της χρονιάς. Το σκούρο γαλαζοπράσινο επομένως είναι ένα από τα απαραίτητα χρώματα που πρέπει να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σας για το Φθινόπωρο 2016. Για να τονίσετε ακόμα περισσότερο αυτό το χρώμα, εστιάστε την προσοχή σας σε ιδιαίτερα μοτίβα και χοντρά υφάσματα.

Ροζ περλέ

Τα κορυφαία χρώματα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (3)

Το εκλεπτυσμένο απαλό ροζ (ή το ροζ της πούδρας) συνδέεται πολύ συχνά με την ευαισθησία, την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό. Μην φοβάστε λοιπόν πως θα δείχνετε πολύ girly, αφού ο συνδυασμός με λευκό, μπορντό, σκούρο πράσινο, ακόμη και μαύρο είναι ιδανικός. Ένα ροζ στοιχείο θα προσθέσει σίγουρα θηλυκότητα και κομψότητα στο ντύσιμο σας.

Αριστοκρατικό σκούρο μπλε

Τα κορυφαία χρώματα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (4)

Το σκούρο μπλε είναι σίγουρα πιο μπροστά από τα άλλα χρώματα. Φορώντας το χρώμα αυτό σε γούνα, σουέτ ή δερμάτινα είδη, το μπλε του κοβαλτίου και το ναυτικό μπλε, θα προσθέσουν αυτοπεποίθηση και αριστοκρατική εμφάνιση στο σύνολο σας. Κάθε απόχρωση της οικογένειας του μπλε ταιριάζει υπέροχα με λευκό, πορτοκαλί και μαύρο.

Burgundy

Τα κορυφαία χρώματα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (5)

Αυτή η δημοφιλής απόχρωση του μπορντό καλείται συχνά καστανό, κόκκινου κρασιού ή Marsala και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει μια ισχυρή έμφαση σε άλλα χρώματα ή και μόνο του για κάθε περίσταση. Φορώντας κάτι στο χρώμα Marsala, θα δείχνετε εκθαμβωτική, τόσο στο γραφείο σας όσο και στο ραντεβού σας.

Όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί

Τα κορυφαία χρώματα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (6)

Φαίνεται πως όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί αποτελούν άλλο ένα μεγάλο trend του 2016. Οι κολεξιόν Φθινοπώρου / Χειμώνα 2016 ήταν πλούσιες σε πορτοκαλί κομμάτια και αξεσουάρ – από το μανταρινί μέχρι το κοραλί. Το συγκεκριμένο κορυφαίο χρώμα της εποχής ταιριάζει υπέροχα με μαύρο, λευκό και κρεμ.

Μωβ

Τα κορυφαία χρώματα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (7)

Οι αποχρώσεις του μωβ έχουν δώσει σταδιακά τη θέση τους σε άλλα μοντέρνα χρώματα, αν και το να φορέσετε κάτι μωβ εξακολουθεί να αποτελεί μια καλή επένδυση για τη σεζόν του φθινοπώρου. Το ανοιχτό και το σκούρο μωβ ταιριάζουν καλύτερα με σκούρο μπλε ή σε συνδυασμό με λιλά αξεσουάρ, όπως τσάντες, φουλάρια και καπέλα.

Βασιλικό μπλε

Τα κορυφαία χρώματα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (8)

Το βασιλικό μπλε, όπως και το μπλε ηλεκτρίκ, καθώς και οι βαθιές κυανές αποχρώσεις, είναι επίσης πολύ διαδεδομένες στην παλέτα του Φθινοπώρου 2016. Οι εντυπωσιακές και σοφιστικέ βασιλικές μπλε πινελιές θα προσθέσουν μια δόση μυστηρίου στο βλέμμα σας. Επενδύστε λοιπόν σε ένα ηλεκτρίκ μπλε παλτό και να είστε βέβαιη ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητη αυτό το φθινόπωρο.