10 εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα

Εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα (1)

Το τέλειο μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα και να μετατρέψει μια «συνηθισμένη» γυναίκα σε πραγματική σταρ του Hollywood.

Γι’ αυτό το λόγο οι κυρίες όλου του κόσμου ξοδεύουν ώρα και χρήματα προσπαθώντας να κάνουν το πρόσωπο τους να δείχνει αψεγάδιαστο. Ποια είναι όμως τα makeup tips που κάνουν την πραγματική διαφορά;

Δείτε μια λίστα με 10 εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα κλέβοντας τις εντυπώσεις και τα κοπλιμέντα!

Κομψή εφαρμογή eyeliner

Εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα (2)

Το να δημιουργήσετε μια μακριά παχιά γραμμή eyeliner δεν είναι πάντα η καλύτερη ιδέα. Αλλά το να καθορίσετε τα μάτια σας με κομψές γραμμές κατά μήκος του άνω βλεφάρου μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή σας. Φυσικά, το μαύρο χρώμα είναι πάντα στην μόδα, ωστόσο δεν πρέπει να φοβάστε να πειραματιστείτε και με άλλες αποχρώσεις.

Απαλή λαμπερή επιδερμίδα

Εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα (3)

Το υγιές λαμπερό δέρμα είναι πάντα στην κορυφή της λίστας των «θέλω» μιας γυναίκας. Είναι, στην πραγματικότητα, το πιο σημαντικό στοιχείο κάθε μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα highlighter ή κάποιο άλλο προϊόν ομορφιάς που μπορεί να δημιουργήσει μια αστραφτερή, πυρακτώδη λάμψη στο δέρμα σας.

Ένα κομψό ρουζ

Εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα (4)

Το ρουζ που εφαρμόζεται με τον σωστό τρόπο όχι μόνο θα σας προσφέρει μια υγιή λάμψη, αλλά θα εντείνει επίσης τα χαρακτηριστικά σας. Προσέξτε λοιπόν να μην εφαρμόσετε πάρα πολύ ρουζ. Χαμογελάστε στον καθρέφτη για να εντοπίσετε το μήλο στα μάγουλα σας. Απλώστε λίγο ρουζ σε αυτές τις περιοχές, και είστε έτοιμη να κατακτήσετε τον κόσμο.

Κόκκινο κραγιόν

Εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα (5)

Οι ψυχολόγοι λένε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν υποσυνείδητα το κόκκινο χρώμα με τη νεότητα και τη γυναικεία σεξουαλική ελκυστικότητα. Δεν αποτελεί επομένως έκπληξη, ότι οι γυναίκες που φορούν κόκκινο κραγιόν τραβούν πιο έντονα τα βλέμματα των ανδρών. Απλά θυμηθείτε: η απόχρωση του κραγιόν που θα επιλέξετε θα πρέπει να συμπληρώνει τη συνολική εμφάνιση σας.

► Δείτε επίσης: 35+1 μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη

Ελαφρώς λαμπυρίζουσα σκιά ματιών

Εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα (6)

Οι ανοιχτόχρωμες σκιές ματιών είναι στο επίκεντρο αυτή τη σεζόν. Στην πραγματικότητα, καφέ, ροδακινί και γκρι αποχρώσεις σκιάς ματιών είναι οι καλύτερες επιλογές όταν πρόκειται για την καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ σας.

Περιποιημένα και σχηματισμένα φρύδια

Εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα (7)

Όλοι γνωρίζουμε πως τα παχιά φρύδια αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής. Ωστόσο, οι beauty bloggers και τα περιοδικά μόδας συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν πως αυτά τα μεγάλα, βαριά ή υπερβολικά σκούρα φρύδια δεν δείχνουν τόσο φυσικά, ενώ παράλληλα κάνουν το πρόσωπο σας να δείχνει πιο αρρενωπό. Ένα φυσικό look είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ελκυστικό. Έτσι, μπορείτε να γεμίζετε τα φρύδια σας για να τα κάνετε να δείχνουν πιο παχιά, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνετε με κίνδυνο να δείχνουν σαν ένα ζευγάρι μουστάκια.

Φυσικός τόνος δέρματος

Εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα (8)

Συχνά υπάρχει η άποψη ότι εφαρμόζοντας ένα παχύ στρώμα makeup ή πολλές στρώσεις αυτού, μπορεί να σας κάνει να κρύψετε τις ατέλειες καλύτερα. Δυστυχώς, αυτή η στρατηγική μπορεί μόνο να κάνει το δέρμα σας ανομοιόμορφο. Επιλέξτε βάσεις που η υφή τους είναι λεπτή και ρευστή, όπως οι ΒΒ ή CC κρέμες. Τα προϊόντα αυτά θα βοηθήσουν ακόμη και τον τόνο του δέρματος σας και θα σας δώσουν μια φρέσκια όψη. Αν θέλετε να αποκρύψετε τις μικρές ατέλειες στο πρόσωπό σας, χρησιμοποιήστε concealer ή corrector.

Smokey eyes

Εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα (9)

Το smokey eye look μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Αν δεν είστε προσεκτική, μπορεί να καταλήξετε να δείχνετε με panda! Όταν όμως μάθετε την τεχνική του, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο βραδινό μακιγιάζ που θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν εκθαμβωτικά και σαγηνευτικά.

Κραγιόν χρώματος Candy pink (ροζ μπομπονέ)

Εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα (10)

Ένα κραγιόν χρώματος candy pink είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής και θα ζωντανέψει το look σας. Προσοχή όμως αν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, καλό θα είναι να αποφύγετε τα lip gloss και τα πολύ λαμπερά κραγιόν, διότι οι άνδρες δεν αντέχουν αυτή την κολλώδη υφή τους. Προτιμήστε ένα πιο κρεμώδες candy pink κραγιόν και εντυπωσιάστε τα πλήθη!

Φυσικό και κολακευτικό μακιγιάζ

Εκπληκτικά makeup tips που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσα (11)

Το φυσικό μακιγιάζ είναι πάντα στην μόδα. Αναδεικνύει τέλεια την αξιοπρέπεια σας και κρύβει τις ατέλειες. Έτσι, ενώ κάνετε το μακιγιάζ σας, να προσέξετε να μην βάλετε πάρα πολλά καλλυντικά προϊόντα στο πρόσωπό σας. Και πάνω από όλα, ακόμα και τα πιο εκλεπτυσμένο μακιγιάζ δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα ειλικρινές χαμόγελο.