50 εντυπωσιακά ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια για εκπληκτικό μανικιούρ

Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (49)

Τα ασπρόμαυρα νύχια αποτελούν μια υπέροχη πρόταση για όλο τον χρόνο, αφού συνδυάζουν δυο αντίθετα χρώματα μανό και δημιουργούν εκπληκτικά μανικιούρ. Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια με άσπρο και μαύρο βερνίκι και δεν θα το μετανιώσετε!

Μερικά μανικιούρ έχουν ως βασικό χρώμα το άσπρο και άλλα το μαύρο, ενώ υπάρχουν και αυτά που η αναλογία των δυο χρωμάτων είναι περίπου ίδια. Τα σχέδια που μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτά τα βερνίκια νυχιών είναι αμέτρητα.

Κάντε λοιπόν εντυπωσιακά ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια σας, επιλέγοντας μανικιούρ βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις. Τα νύχια με βαμμένες άκρες, τα μινιμαλιστικά σχέδια μανικιούρ, αλλά και το ανάποδο γαλλικό, αποτελούν υπέροχες ιδέες για τη δημιουργία ασπρόμαυρων νυχιών. Επίσης, επενδύστε στα ιδιαίτερα prints που μπορούν να αποτελούνται από γεωμετρικά σχήματα, καρό μοτίβα, είτε διακοσμήστε με ανάγλυφα σχέδια τα νύχια σας χρησιμοποιώντας στρας, μεταλλικά στοιχεία κλπ.

Ακολουθεί μια συλλογή με φωτογραφίες από μανικιούρ για ασπρόμαυρα νύχια. Δείτε τα και πάρτε ιδέες για να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό σχέδιο νυχιών με άσπρο μαύρο βερνίκι!

Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια

Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (1)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (2)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (3)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (4)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (5)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (6)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (7)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (8)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (9)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (10)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (11)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (12)

Τόσο το άσπρο, όσο και το μαύρο βερνίκι νυχιών αποτελούν δυο από τα κλασσικά χρώματα. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα λευκά νύχια περισσότερο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ τα μαύρα το Χειμώνα. Αυτό όμως δεν είναι απόλυτο. Και τα δυο χρώματα μανό μπορούν να φορεθούν εξίσου όλες τις εποχές του χρόνου. Αν μάλιστα κάνετε έναν συνδυασμό, το αποτέλεσμα θα είναι μια άκρως εντυπωσιακή χρωματική αντίθεση.

Χωρίστε την επιφάνεια του νυχιού στη μέση και βάψτε το με άσπρο και μαύρο βερνίκι. Δοκιμάστε να κάνετε έναν συνδυασμό γαλλικού στα νύχια με half moon nails, είτε να διακοσμήσετε την επιφάνεια των νυχιών σας με ασπρόμαυρες γραμμές. Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα πουά σχέδια με άσπρο και μαύρο μανό, αλλά και τα negative space nails. Επίσης, για πιο λαμπερά ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια μπορείτε να προσθέσετε χρυσόσκονη – γκλίτερ ή στρας σε ένα σημείο, είτε σε ολόκληρη την επιφάνεια τους.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις εκθαμβωτικές προτάσεις για νύχια με άσπρο μαύρο μανό. Βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει μοναδικά σχέδια ζωγραφίζοντας ότι σας αρέσει.

Άσπρα νύχια με σχέδια μαύρα

Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (13)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (14)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (15)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (16)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (17)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (18)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (19)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (20)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (21)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (22)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (23)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (24)

Αν είστε από τις γυναίκες που βλέπουν το μαύρο βερνίκι νυχιών ως ένα υπερβολικά σκούρο και πένθιμο χρώμα, τότε μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε εντυπωσιακά ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια με βάση το λευκό μανό.

Δοκιμάστε λοιπόν να βάψετε άσπρα νύχια με σχέδια μαύρα σε ένα μικρό τμήμα της επιφάνειας τους. Επίσης, ενδιαφέρουσα πρόταση αποτελούν τα πουά νύχια με λευκή βάση και μαύρες βούλες στο μέγεθος της αρεσκείας σας. Εξίσου όμορφο όμως είναι και το μανικιούρ με άσπρη βάση και μαύρη γραμμή γαλλικού σε ευθεία, διαγώνια, τριγωνική ή όμπρε. Αντίστοιχα εντυπωσιακό είναι και το ανάποδο γαλλικό στα νύχια με το μισοφέγγαρο να είναι μαύρο και το υπόλοιπο νύχι λευκό.

Μπορείτε επίσης να κάνετε άσπρα νύχια με μαύρα σχέδια λουλουδιών, είτε γεωμετρικά σχήματα. Όπως και να δημιουργήσετε μινιμαλιστικά ασπρόμαυρα σχέδια μανικιούρ με μαύρες λεπτές γραμμές να τέμνονται ή να είναι παράλληλες.

► Δείτε επίσης ιδέες για λευκά νύχια σε συνδυασμό με διάφορα χρώματα μανό.

Μαύρα νύχια με σχέδια άσπρα

Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (25)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (26)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (42)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (28)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (29)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (30)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (31)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (32)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (33)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (34)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (35)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (36)

Αν όμως προτιμάτε κάτι πιο σκούρο όπως το μαύρο χρώμα στα νύχια, μπορείτε να το φωτίσετε δημιουργώντας εντυπωσιακά άσπρα σχέδια.

Οι γραμμές, τα πουά και τα καρό είναι μερικές από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις για ασπρόμαυρα νύχια. Από εκεί και πέρα μπορείτε να παίξετε με τα γεωμετρικά σχήματα, τα μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία και το γκλίτερ, δημιουργώντας εκθαμβωτικά μανικιούρ με άσπρο και μαύρο μανό.

► Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για μαύρα νύχια συνδυάζοντας τα και με άλλες αποχρώσεις βερνικιών πέραν του λευκού.

Ασπρόμαυρα νύχια με γεωμετρικά σχήματα

Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (37)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (38)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (39)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (40)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (41)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (27)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (43)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (44)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (45)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (46)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (47)
Ασπρόμαυρα σχέδια στα νύχια (48)

Τα γεωμετρικά σχέδια στα ασπρόμαυρα νύχια είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και εύκολα στη δημιουργία τους μοτίβα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε την φαντασία σας να δημιουργήσει και να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πινελάκι ή τις ειδικές αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ για να τα φτιάξετε.