3 αποτελεσματικά μυστικά για να τονίσετε το στήθος σας

Μυστικά για να τονίσετε το στήθος σας (1)

Ανέκαθεν το μπούστο μιας γυναίκας ήταν ένα από τα σημεία που μπορούσαν να σαγηνεύσουν έναν άνδρα. Ωστόσο, αυτό δεν προϋποθέτει απαραιτήτως ένα πολύ μεγάλο στήθος.

Ακολουθώντας κάποια μικρά κι όμως πολύ αποτελεσματικά μυστικά στην στυλιστική τους εμφάνιση, οι γυναίκες με μικρό στήθος μπορούν να κάνουν το μπούστο τους να φαίνεται πιο πλούσιο και καλοσχηματισμένο.

Ποια είναι όμως αυτά τα 3 μυστικά που θα τονίσουν το στήθος σας και θα κάνουν την εμφάνιση σας άκρως σαγηνευτική;

Διαβάστε τη λίστα που ακολουθεί και θα τα ανακαλύψετε!

Σουτιέν

Μυστικά για να τονίσετε το στήθος σας (2)

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγετε το σωστό νούμερο σουτιέν για το στήθος σας, το οποίο θα το αγκαλιάζει από όλες τις πλευρές χωρίς να σας πιέζει και να δημιουργεί δίπλες ή να σας προκαλεί δυσφορία. Επίσης, δεν θα πρέπει να αφήνει κενά επειδή είναι πιο μεγάλο ή εφαρμόζει λάθος. Προσέξτε ιδιαίτερα να εφαρμόζει πολύ καλά κάτω από το στήθος σας (καλό θα ήταν να έχει μπανέλα).

Προκειμένου να προσθέσετε όγκο και σφριγηλότητα στην όψη του στήθους σας, προτιμήστε ένα σουτιέν με ενίσχυση που προκαλεί ανόρθωση ή μεγέθυνση, ανάλογα με την περίσταση και αυτό που θέλετε να έχετε ως αποτέλεσμα. Ωστόσο, θα πρέπει και πάλι να προσέξετε ο στηθόδεσμος σας να είναι το σωστό νούμερο και να έχει την τέλεια εφαρμογή, έτσι ώστε να έχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς ατέλειες.

Μακιγιάζ στήθους

Μυστικά για να τονίσετε το στήθος σας (3)

Προκειμένου να κάνετε το στήθος να φαίνεται πιο γεμάτο και καλοσχηματισμένο μπορείτε να προβείτε στην τεχνική του contouring, η οποία όχι μόνο έχει γίνει τάση τον τελευταίο καιρό, αλλά έχει και πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς κόπο.

Η τεχνική αυτή θέλει αρχικά την εφαρμογή λίγου ματ bronzer με ένα σχετικά μεγάλο πινέλο ανάμεσα στα στήθη έτσι ώστε να δώσετε την εντύπωση του βάθους. Στη συνέχεια, σχηματίστε δυο μισοφέγγαρα πάνω από το τελείωμα του στήθους σας με ένα highlighter, τα οποία θα ενώνονται με τις προηγούμενες γραμμές. Μετά πάρτε και πάλι το bronzer με το μεγάλο πινέλο και ακολουθήστε τη γραμμή του highlighter από την πάνω μεριά. Τέλος, σβήστε αναμειγνύοντας τα χρώματα με ένα πινέλο και δημιουργήστε τις σκιάσεις που θα αλλάξουν τελείως όψη στο στήθος σας.

Δείτε πιο λεπτομερώς την διαδικασία για μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό στήθος με ένα απλό τρικ.

Επιλογή ρούχων

Μυστικά για να τονίσετε το στήθος σας (4)

Πέρα από την επιλογή του σωστού νούμερου σουτιέν υπάρχουν και ορισμένα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορούν να κάνουν το στήθος σας να αναδειχθεί με φυσικό τρόπο, τραβώντας τα βλέμματα εκεί που πρέπει.

Για παράδειγμα ένα φόρεμα που διαθέτει τέτοιο σχέδιο που κάνει την μέση να δείχνει πιο λεπτή, αυτομάτως δημιουργεί μια κολακευτική αντίθεση για τη σιλουέτα σας, στρέφοντας την προσοχή στο επάνω μέρος του σώματος. Επίσης, ένα εφαρμοστό, ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι με ψηλή λαιμόκοψη έχει την ικανότητα να δίνει επιπλέον όγκο στο στήθος.

Κρατώντας τη λαιμόκοψη λίγο πάνω απ’ το στήθος μπορείτε επίσης να το κάνετε να δείχνει υπέροχο, ειδικά αν επιλέξετε η λαιμόκοψη να έχει δαντέλα, σούρες ή διπλοραφή.

Επιπλέον, ένα στράπλες τοπ που εφαρμόζει άψογα στη σιλουέτα σας μπορεί να αποδειχθεί άκρως κολακευτικό.

Τέλος, τα μπλουζάκια, πουκάμισα και γενικότερα τα ρούχα στο επάνω μέρος του σώματος θα πρέπει να έχουν ανοιχτά χρώματα, ανοιχτόχρωμα σχέδια ή οριζόντιες γραμμές και ο συνδυασμός τους με σκούρα ρούχα στο κάτω μέρος θα κάνει το στήθος σας πιο εντυπωσιακό.

Βέβαια, καλό θα ήταν να διατηρείτε σωστή στάση του σώματος σας, με το στήθος έξω, την κοιλιά μέσα και όχι καμπούρα. Αυτό θα κάνει επίσης το μπούστο σας οπτικά πιο στητό και πιο πληθωρικό.

► Δείτε ακόμη 9 στυλιστικά μυστικά για γυναίκες με μικρό στήθος