23 υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (1)

Οι γιορτές πλησιάζουν και καλό θα είναι να προετοιμαστείτε για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, αποφασίζοντας το σύνολο, το χτένισμα και τα νύχια που θα κάνετε. Ωστόσο, υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά χτενίσματα για να επιλέξετε.

Πλεξούδες, κότσοι, updo, half-up και συνδυασμός όλων των παραπάνω μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές. Το θέμα είναι τι ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο, ανάλογα πάντα και με το σύνολο που θα επιλέξετε για τις εορταστικές αυτές μέρες.

Η επιλογή είναι δύσκολη και μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο. Δείτε όμως τις εντυπωσιακές ιδέες με τα 23 υπέροχα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για τις γιορτές που σας παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες!

1. Arrow Cornrows με δαχτυλίδια μαλλιών

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (2)

Ένα εντυπωσιακό σύνολο για την εμφάνιση σας στα γιορτινά πάρτι είναι το επιθυμητό. Και το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ιδανικό, αφού διαθέτει μια ιδιαίτερη αισθητική. Οι λεπτομέρειες με τα δαχτυλίδια μαλλιών στα cornrows είναι υπέροχες και ανεβάζουν το επίπεδο του χτενίσματος.

2. Ανανεωμένη πλαϊνή πλεξούδα

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (3)

Οι πλαϊνές πλεξούδες και ιδιαίτερα η συγκεκριμένη που κρέμεται πάνω από τον ώμο είναι κομψή και τέλεια για ένα γιορτινό χτένισμα. Το συγκεκριμένο στυλ μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές παραλλαγές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα κάνετε μια επαναληπτική περιέλιξη των μαλλιών σας προς τα μέσα. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε αυτή την πλεξούδα που πέφτει απαλά στον ώμο σας.

Συνδυάστε το χτένισμα με ένα από τα εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ που σας προτείνουμε.

3. Ψεύτικη «μοϊκάνα» με τριπλό κότσο

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (4)

Αυτό το γιορτινό χτένισμα απαιτεί ακριβώς την σωστή ποσότητα μαλλιών που θα πιάσετε και θα στριφογυρίσετε για να δημιουργήσετε τους κότσους. Άπαξ και τους δημιουργήσετε και είναι κεντραρισμένοι έτσι ώστε να δημιουργούν την ψεύτικη μοϊκάνα, το χτένισμα σας θα μείνει στη θέση του. Αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται να χαλάσει με τίποτα. Γεγονός που το καθιστά ένα από τα ιδανικά χτενίσματα για τις γιορτές. Μπορεί να φτιαχτεί και να διαλυθεί πολύ εύκολα ανάλογα με τον τύπο του πάρτι και της τοποθεσίας που θα το κάνετε.

4. Στριφογυριστή πλεξούδα και ρόδον

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (5)

Η δημιουργία αυτής της πλεξούδας την καθιστά μια ιδανική ιδέα για γιορτινό updo μιας και καταλήγει σε ένα στριφογυριστό ρόδον στο ύψος του λαιμού σας. Αν λύσετε το στριφογύρισμα της πλεξούδας, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα άλλα διαφορετικά χτενίσματα!

5. Half-Up κοτσιδάκια πλεξούδα ψαροκόκαλο

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (6)

Αυτό το γιορτινό χτένισμα είναι εύκολο στην δημιουργία του, αν γνωρίζετε πως γίνεται μια πλεξούδα ψαροκόκκαλο. Σαν αποτέλεσμα είναι πολύ ενδιαφέρον και casual και μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και με κοντά μαλλιά σε συνδυασμό με extensions.

6. Half-Up αλογοουρά λουλούδι

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (7)

Η χαμηλή αλογοουρά δημιουργείται από ένα half-up χτένισμα που έχει πλεχθεί χαλαρά και έχει στριφογυριστεί δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον μικρό κότσο λουλούδι. Από την άλλη μεριά, τα υπόλοιπα μαλλιά πέφτουν χαλαρά κυματιστά κάτω.

7. Δυο ολλανδικές πλεξούδες που καταλήγουν σε αλογοουρές

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (8)

Οι ολλανδικές πλεξούδες μπορούν να αποτελέσουν μια καλή βάση για υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές. Όμως στην προκειμένη περίπτωση αυτό που τις κάνει ξεχωριστές είναι οι τούφες που καλύπτουν το λαστιχάκι των αλογοουρών που συνεχίζουν. Πρόκειται για ένα δροσερό χτένισμα, που όμως είναι λειτουργικό και μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για ένα χτένισμα Χριστουγέννων.

8. Ξανθά κυματιστά μαλλιά με Balayage

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (9)

Τα κυματιστά μαλλιά είναι μια από τις βασικές επιλογές για κάθε γιορτινό χτένισμα, την οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε με ένα υπέροχο απαλό Balayage. Το χτένισμα δείχνει απλό αλλά αναβαθμίζεται χάρη στην απαλότητα που δημιουργεί η τεχνική του balayage.

9. Χαμηλό πλαϊνό updo

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (10)

Μια χαλαρή πλαϊνή πλεξούδα ψαροκόκαλο που καταλήγει σε έναν ογκώδη κότσο στο πίσω μέρος του λαιμού σας μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε σύνολο επιλέξετε για τις γιορτές.

10. Πλεξούδες που πλέκονται μέσα σε πλεξούδες

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (11)

Δημιουργήστε ένα εκπληκτικό χτένισμα που συνδυάζει το πλέξιμο πλεξουδών και καταλήγει σε μια υπέροχη μεγάλη πλεξούδα με απαλές μπούκλες στην άκρη της.

11. Cornrowed Half Up

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (12)

Τα χτενίσματα cornrowed αποτελούν μια υπέροχη επιλογή χτενίσματος, αλλά θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να χαλάσουν οι άκρες τους, αν δεν συντηρηθούν σωστά. Το half-up χτένισμα είναι πλούσιο και όμορφο, ενώ μπορεί να φορεθεί πανεύκολα!

12. Ανέμελος κομψός ψηλός κότσος

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (13)

Ένας ανέμελος ψηλός κότσος είναι ο κύριος στόχος κάθε fashionista. Πρόκειται για την ιδέα του να δείχνετε υπέροχη, αλλά με έναν φαινομενικά αβίαστο τρόπο. Αυτό το χτένισμα μπορεί να χρειαστεί μερικά τσιμπιδάκια και μερικές προσπάθειες για να επιτευχθεί, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Κι έτσι μπορεί να αποτελέσει μια τέλεια ιδέα για το χτένισμα των γιορτών.

13. Μαλλιά που θυμίζουν συννεφιασμένο ηλιοβασίλεμα

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (14)

Το πλούσιο μπλε χρώμα αντιπαρατίθεται με το ζεστό μέλι ξανθό. Κι αυτό το updo αναδεικνύει τον πλούτο και την ενδιαφέρουσα σχεδίαση του συνδυασμού των δύο χρωμάτων, δημιουργώντας ένα κομψό χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

14. Κυματιστή αλογοουρά

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (15)

Ασχέτως με το πιο θα είναι το αρχικό χτένισμα των γιορτών, πολλές γυναίκες αναγκάζονται να πιάσουν τα μαλλιά τους κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το συγκεκριμένο στυλ είναι βαρετό. Αυτό το γρήγορο και χαριτωμένο χτένισμα των ημερών μπορεί να εκτοξευθεί με μερικά ανέμελα τουφάκια να πέφτουν στο πρόσωπο και μια κυματιστή αλογοουρά.

15. Μακρινή πλαϊνή πλεξούδα

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (16)

Μια πλαϊνή πλεξούδα μπορεί να αποτελέσει το τέλειο, εύκολο και γρήγορο χτένισμα για τις οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις των ημερών. Πρόκειται για ένα χτένισμα που ταιριάζει ιδιαίτερα στις γυναίκες με βαμμένα μαλλιά, αφού είναι ευκολότερο να δείξουν τις ανταύγειες ή τις διχρωμίες τους.

16. Δαχτυλίδια μαλλιών σε πλεξούδα

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (17)

Η καινοτομία των αξεσουάρ για τα μαλλιά συνεχίζει να αποτελεί τάση. Δείτε λοιπόν ένα υπέροχο χτένισμα με πλαϊνές cornrow πλεξούδες και δαχτυλίδια μαλλιών σε μια από αυτές.

17. Σγουρός ψηλός κότσος

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (18)

Αν τα σγουρά μαλλιά πιαστούν σε έναν ψηλό κότσο, δημιουργούν έναν πιο γεμάτο κότσο που αντανακλά το φως στις διάφορες διευθύνσεις που έχουν τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό σε όλα τα χρώματα μαλλιών και αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να δημιουργηθεί και με κοντά μαλλιά.

18. Χαμηλός κότσος πιασμένος με τσιμπιδάκια

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (19)

Ένας υπέροχος και εύκολος χαμηλός κότσος που ασφαλίζεται με ένα υπέροχο κοκαλάκι – κόσμημα. Το συγκεκριμένο χτένισμα αναδεικνύει υπέροχα τις ανταύγειες των μαλλιών και μπορεί να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία χτενίσματα για τις γιορτές.

19. Χαμηλή αλογοουρά με πλεξούδα

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (20)

Μια απλή αλογοουρά με μια μικροσκοπική πλεξούδα που τυλίγεται γύρω από το κοκαλάκι αποτελεί ένα υπέροχο χτένισμα για τις γιορτές. Κάνοντας το, τα μαλλιά σας θα είναι μαζεμένα και μακριά από το πρόσωπο σας, χωρίς να χαλάσουν εύκολα. Οι χαλαρές κυματιστές μπούκλες στο μήκος της αλογοουράς προσφέρουν όγκο και λάμψη στο χτένισμα.

20. Κυματιστά μαλλιά στο ένα πλάι

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (21)

Ένα χτένισμα που έχει πιάσιμο στο πλάι μπορεί να είναι δύσκολο να κρατηθεί στη θέση του. Δείτε μια πλεξούδα cornrow που πηγαίνει προς το ένα πλάι και δημιουργεί ένα φαινομενικά ξυρισμένο κούρεμα. Πρόκειται για ένα από τα υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές που δείχνει όμορφο από όλες τις γωνίες.

21. Half-Up με ολλανδικές πλεξούδες

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (22)

Οι ολλανδικές πλεξούδες είναι εύκολο να δημιουργηθούν και αποτελούν την τέλεια επιλογή για ένα updo. Δημιουργήστε τις μόνο στην κορυφή του κεφαλιού και ενώστε τις στο πίσω μέρος του κεφαλιού με έναν μικρό κότσο. Ταιριάζουν υπέροχα με κυματιστά μαλλιά και αποτελούν μια ενδιαφέρουσα ιδέα χτενίσματος για τις γιορτές.

22. Γαλλική πλεξούδα σε χαμηλή αλογοουρά

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (23)

Δυο γαλλικές πλεξούδες δημιουργούν ένα καθαρό, τραβηγμένο πίσω χτένισμα για τις γιορτές που ολοκληρώνονται με μια χαμηλή αλογοουρά. Η αλογοουρά είναι ελαφρώς ανοιγμένη για όγκο, και το look είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σας.

23. Ογκώδες updo με τμήματα

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (24)

Οι χειμερινοί γάμοι είναι σίγουρα η στιγμή για να δοκιμάσετε το αγαπημένο σας χτένισμα για τις γιορτές. Αυτό το τραβηγμένο πίσω χτένισμα με την κλιμακωτή μορφή χρειάζεται extensions για να δημιουργήσουν όγκο, μπούκλες, κότσους κλπ.