10 εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών

Εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών (1)

Θέλετε να δείτε μια συλλογή από tutorial για εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την εμφάνιση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Πρόκειται για χτενίσματα που φαίνονται δύσκολα, αλλά αν τα προσπαθήσετε θα δείτε πως είναι πάρα πολύ εύκολα να τα δημιουργήσετε μόνη σας. Δεν είναι ανάγκη λοιπόν να τρέχετε στο κομμωτήριο, όταν μπορείτε να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα με τα χεράκια σας.

Εξάλλου, ο Χειμώνας αποτελεί συνήθως την εποχή που σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω το χτένισμα που θα κάνουμε. Κι αυτό συμβαίνει διότι προκειμένου να προστατευτούμε από το κρύο, αναγκαζόμαστε να φορέσουμε σκούφους και καπέλα, καθώς επίσης μεγάλα κασκόλ και πασμίνες. Δεν είναι λίγες οι φορές που καταφεύγουμε στη δημιουργία μιας απλής αλογοουράς ή τα αφήνουμε απλά κάτω.

Γι’ αυτό το λόγο είμαστε εδώ, για να σας εμπνεύσουμε να δημιουργήσετε ένα απλό αλλά εντυπωσιακό χτένισμα. Τα χτενίσματα που ακολουθούν είναι πάρα πολύ εύκολα στην δημιουργία τους, αλλά το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό. Είναι χτενίσματα που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Αν ακολουθήσετε προσεκτικά τα βήματα που θα δείτε στις παρακάτω εικόνες και τα δοκιμάσετε μια δυο φορές, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα από 5 λεπτά πριν φύγετε από το σπίτι για να τα φτιάξετε.

Δείτε λοιπόν 10 εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών και τον τρόπο δημιουργίας τους στις φωτογραφίες που ακολουθούν και υιοθετήστε τα!

1. Στέκα πλεξούδα που μοιάζει φτιαγμένη από επαγγελματία
Εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών (2)
2. Εύκολο στριφογυριστό με πλεξούδα Half-up
Εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών (3)
3. Half-up με ολλανδική πλεξούδα ψαροκόκαλο
Εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών (4)
4. Πλεξούδα εμπνευσμένη από το Game of Thrones
Εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών (5)
5. Ανέμελοι κότσοι σε Half-up
Εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών (6)
6. Αλογοουρά με πλεξούδα σχοινί
Εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών (7)
7. Διπλοί ψηλοί κότσοι με ολλανδικές πλεξούδες
Εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών (8)
8. Half-up με πλεξούδες και πλεξούδα ψαροκόκαλο που θυμίζει καρδιά
Εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών (9)
9. Τετραπλή πλεξούδα που φτιάχνεται πανεύκολα
Εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών (10)
10. Κότσος με ολλανδική πλεξούδα
Εύκολα χτενίσματα των 5 λεπτών (11)