10 εντυπωσιακά φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα

Υπέροχα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα (1)

Ακόμα και οι γυναίκες που λατρεύουν τα jean θα συμφωνήσουν πως το να έχουμε μερικά φορέματα στην ντουλάπα μας είναι απολύτως απαραίτητο.

Ωστόσο, αυτά τα διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας έχουν τόσο διαφορετικά στυλ και σχέδια που η επιλογή του κατάλληλου για εσάς μπορεί να αποτελέσει μια δύσκολη υπόθεση. Φορέματα κοντά ή μακριά, ίσια ή εφαρμοστά, οι επιλογές είναι πολλές και διάφορες.

Έχοντας αυτό υπόψιν μας, το Bright Side θέλησε να σας παρουσιάσει τα 10 υπέροχα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της.

Μικρό μαύρο φόρεμα

Υπέροχα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα (2)

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι ίσως το πιο θρυλικό είδος φορέματος όλων των εποχών. Κλασσικό και διαχρονικό, αυτό το φόρεμα έχει πολλά είδη και στυλ, έτσι ώστε κάθε γυναίκα να μπορέσει να επιλέξει το κατάλληλο για τον σωματότυπο της, το οποίο θα της ταιριάζει απόλυτα και θα την κολακεύει. Πρόκειται αναμφίβολα για το Νο1 στη λίστα με τα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα!

► Ανακαλύψτε ποιο μαύρο φόρεμα σας ταιριάζει και πως να κάνετε εντυπωσιακούς συνδυασμούς

Κόκκινο φόρεμα

Υπέροχα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα (3)

Σε αντίθεση με το μαύρο φόρεμα, το κόκκινο έχει δημιουργηθεί για να σας κάνει να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος. Ένα τέτοιου είδους φόρεμα θα κάνει σίγουρα τους πάντες να σας κοιτάζουν με ενθουσιασμό, γοητεύοντας τους. Εξάλλου, μια γυναίκα με κόκκινα δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητη από τους άνδρες. Χωρίς αμφιβολία, κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει ένα κόκκινο φόρεμα.

Maxi φόρεμα

Υπέροχα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα (4)

Μπορεί να υπάρχει η πεποίθηση πως τα μακριά φορέματα είναι αυστηρά για τις ψηλές γυναίκες, αλλά αυτό είναι ένας μύθος. Στην πραγματικότητα, τα φορέματα που φτάνουν ως το πάτωμα δείχνουν εκπληκτικά σε κάθε σιλουέτα. Οι μικρόσωμες γυναίκες θα πρέπει να επιλέξουν ένα μακρύ φόρεμα με κοψίματα ή διαβάθμιση χρώματος. Αντιθέτως, οι εύσωμες γυναίκες θα πρέπει να παραμείνουν στα ίσια στυλ που δίνουν έμφαση στην μέση.

Εφαρμοστό φόρεμα

Υπέροχα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα (5)

Η ομορφιά σε ένα εφαρμοστό φόρεμα είναι ότι είναι συνυφασμένο με την θηλυκότητα. Έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Μπορείτε να επιλέξετε να το φορέσετε σε ένα επαγγελματικό δείπνο ή να το συνδυάσετε με ένα έντονο φωτεινό κόσμημα για την βραδινή σας έξοδο. Επιπλέον, αυτός ο τύπος φορέματος ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως του σωματότυπου που έχουν.

Φόρεμα σε γραμμή Α

Υπέροχα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα (6)

Ένα φόρεμα σε γραμμή Α είναι ένα απλό φόρεμα που είναι στενό στην κορυφή και ανοίγει σταδιακά όσο κατεβαίνει προς το τελείωμα του. Ένα τέτοιο φόρεμα δείχνει καλύτερα σε λεπτές και μικροκαμωμένες σιλουέτες αφού δίνουν έμφαση στην ευθραυστότητα της γυναίκας και δημιουργούν μια ελκυστική σιλουέτα. Επιπλέον, αυτό το είδος φορέματος μπορεί να σας βοηθήσει να κρύψετε ένα μεγαλύτερο κάτω μέρος του σώματος σας.

Πουκαμισοφόρεμα (shirt dress)

Υπέροχα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα (7)

Ένα ακόμη από τα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα. Το πουκαμισοφόρεμα πρωτοεμφανίστηκε από την Coco Chanel που μεταμόρφωσε ένα κλασσικό ανδρικό πουκάμισο σε ένα κομψό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Τέτοια φορέματα μπορούν να φορεθούν εξίσου ως ένα σύνολο ημέρας, όσο και βραδινό. Επιπλέον, μπορείτε να το φορέσετε στο γραφείο ή να το συνδυάσετε με ένα skinny jean.

► Μάθετε περισσότερα για το shirt dress και πως να το φορέσετε

Φόρεμα με άσπρη δαντέλα

Υπέροχα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα (8)

Η δαντέλα έχει θεωρηθεί εδώ και δεκαετίες ένα πολυτελές ύφασμα, καθώς μόνο οι πλούσιοι άνθρωποι ήταν σε θέση να την αντέξουν οικονομικά. Φορώντας την κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται ακόμα πιο θηλυκή και κομψή. Τέτοια φορέματα είναι απλά τέλεια για ένα πάρτι ή οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση μπορεί να έχετε. Συνδυάστε το με οποιοδήποτε αξεσουάρ μαύρου ή καφέ χρώματος, και θα δείχνετε πανέμορφη.

Πως να φορέσετε ένα δαντελένιο φόρεμα σε κάθε περίσταση

Cocktail dress

Υπέροχα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα (9)

Για εκείνα τα βραδινά event που θέλετε να δείχνετε κομψή και σέξι, μη διστάσετε να φορέσετε ένα κοκτέιλ φόρεμα. Είναι πιο άνετο και πρακτικό από ένα βραδινό φόρεμα που φτάνει ως το πάτωμα. Επιπλέον, ένα τέτοιο φόρεμα δεν περιορίζει ή να εμποδίζει τις κινήσεις σας όταν χορεύετε. Έτσι, είναι η ιδανική επιλογή για φορέσετε σε ένα κλαμπ, και γι’ αυτόν τον λόγο το κατατάσσουμε στα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα.

► Δείτε μια συλλογή με εντυπωσιακά φορέματα κοκτέιλ για γάμο ή βάπτιση και όχι μόνο

Βραδινό φόρεμα που φτάνει ως το πάτωμα

Υπέροχα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα (10)

Μπορείτε σπάνια να φορέσετε ένα βραδινό φόρεμα που φτάνει ως το πάτωμα, αλλά θα χρειαστείτε ένα για ειδικές περιπτώσεις. Μπορείτε να φορέσετε ένα τέτοιο φόρεμα σε κάθε επίσημη εκδήλωση, όπως ένας γάμος, γιορτή ή επίσημη δεξίωση που αρχίζει μετά τις 19:00.

Ένα άνετο καθημερινό φόρεμα

Υπέροχα φορέματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα (11)

Αυτό το απλό, οικονομικό και άνετο φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Είτε πηγαίνετε στο πανεπιστήμιο, για μια βόλτα, ή για μια ταινία με φίλους, αυτό το φόρεμα θα σας κρατήσει ζεστή και κομψή όλη την ημέρα.