Αναδείξτε τα καστανά μαλλιά σας με τα κατάλληλα χρώματα στο ντύσιμο

Αναδείξτε τα καστανά μαλλιά σας με τα κατάλληλα χρώματα στο ντύσιμο (1)

Μπορεί πολλές γυναίκες να επιλέγουν να βάψουν τα μαλλιά τους ξανθά, ωστόσο το καστανό κυριαρχεί στις Ελληνίδες. Τουλάχιστον στις φυσικές τους αποχρώσεις!

Πρόκειται για ένα χρώμα άκρως σαγηνευτικό για τους άνδρες που συνδέεται με την σοβαρότητα, την κομψότητα και την σπιρτάδα. Η συγκεκριμένη απόχρωση μαλλιών θεωρείται πως ταιριάζει με όλα τα χρώματα. Συνήθως δεν υπάρχουν οδηγοί που να αναφέρουν τα χρώματα που μπορούν να αναδείξουν τα καστανά μαλλιά και να σας κάνουν να εντυπωσιάσετε τα πλήθη.

Ωστόσο, πέρα από το χρώμα των μαλλιών, σημαντικό ρόλο στην δημιουργία ενός συνόλου που θα σας κάνει να δείχνετε εκθαμβωτική παίζουν και το χρώμα των ματιών και ο τόνος του δέρματος.

Τα κατάλληλα χρώματα στο ντύσιμο για να αναδείξτε τα καστανά μαλλιά σας:

Κόκκινο της φωτιάς

Αναδείξτε τα καστανά μαλλιά σας με τα κατάλληλα χρώματα στο ντύσιμο (6)

Επειδή οι περισσότερες καστανές αποχρώσεις διαθέτουν μέσα τους μερικές burgundy πινελιές, το κόκκινο είναι ένα ιδανικό χρώμα για να φορέσετε. Πιο συγκεκριμένα, οι πινελιές αυτές του burgundy, οι οποίες φαίνονται μόνο στον ήλιο ως φυσικές ανταύγειες, αναδεικνύονται πολύ περισσότερο όταν φοράτε κάτι κόκκινο. Ενώ παράλληλα με τον απλό αυτό τρόπο για να τονίσετε της ανταύγειες σας, μπορείτε να αναδείξετε την θηλυκότητα σας και να σαγηνεύσετε τα πλήθη!

Ζωηρό φούξια

Αναδείξτε τα καστανά μαλλιά σας με τα κατάλληλα χρώματα στο ντύσιμο (2)

Ένα ακόμη χρώμα που μπορεί να αναδείξει τα καστανά μαλλιά σας, και ειδικά τα σκούρα, είναι το ζωηρό φούξια. Τα σκούρα καστανά μαλλιά προσθέτουν κάτι στο χρώμα αυτό. Αντίθετα τα ξανθά μαλλιά δημιουργούν ένα πιο ψεύτικο αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο χρώμα πέρα από τα μαλλιά αναδεικνύει και την επιδερμίδα σας, κάνοντας την να έχει τον κυρίαρχο ρόλο. Ωστόσο, επειδή αυτή η απόχρωση είναι αρκετά έντονη, ζωηρή και τολμηρή, θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ με το υπόλοιπο σύνολο σας. Θα πρέπει να διατηρήσετε μια ισορροπία στους χρωματισμούς.

Κλασσικό λευκό και κρεμ

Αναδείξτε τα καστανά μαλλιά σας με τα κατάλληλα χρώματα στο ντύσιμο (5)

Ως γνωστόν το λευκό είναι το άκρως αντίθετο χρώμα με το μαύρο. Έτσι και τα καστανά μαλλιά που είναι σκούρα μπορούν να δημιουργήσουν μια υπέροχη αντίθεση με ένα λευκό κομμάτι στο σύνολο σας. Τόσο το λευκό όσο και το κρεμ σηματοδοτούν το μίνιμαλ αποτέλεσμα και την απλότητα. Επίσης, πρόκειται για δυο χρώματα που είναι ιδανικά για μαυρισμένες επιδερμίδες, γι’ αυτό και φοριούνται ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

Navy – σκούρο μπλε

Αναδείξτε τα καστανά μαλλιά σας με τα κατάλληλα χρώματα στο ντύσιμο (3)

Η συγκεκριμένη απόχρωση του μπλε που θυμίζει το σκούρο μπλε της βαθιάς θάλασσας είναι ιδανική για τις γυναίκες με καστανά μαλλιά. Ο συνδυασμός του μπλε του ρούχου με το καστανό των μαλλιών είναι πολύ κομψός. Το αποτέλεσμα δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάφορο ή ουδέτερο.

Παστέλ κίτρινο

Αναδείξτε τα καστανά μαλλιά σας με τα κατάλληλα χρώματα στο ντύσιμο (4)

Το κίτρινο χρώμα μπορεί να φορεθεί άφοβα από τις καστανές. Κάτι όμως που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τις ξανθιές, για τις οποίες είναι απαγορευτικό. Μπορείτε να το φορέσετε τόσο σε ένα total yellow outfit, όσο και σε συνδυασμό με κάτι καφέ για να δημιουργήσετε μια όμορφη αντίθεση. Αξίζει να σημειωθεί πως το ιδανικό μακιγιάζ για ένα σύνολο με κίτρινο παστέλ είναι τα σκούρα χείλη σε αποχρώσεις του μωβ – plum ή το πάντα εντυπωσιακό και σαγηνευτικό κόκκινο της φωτιάς.