Στητό στήθος με φυσικό τρόπο

Στητό στήθος με φυσικό τρόπο

Το όμορφο και στητό στήθος δείχνει πάντα ωραίο και τονώνει την αυτοπεποίθηση. Έτσι πολλές είναι οι γυναίκες που προσπαθούν να το διατηρήσουν σφριγηλό και στητό.

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που βασίζονται στην πλαστική χειρουργική και υπόσχονται να κάνουν το στήθος σας να παραμείνει στην θέση του. Ωστόσο, πέρα από το επικίνδυνο της επέμβασης και την όλη διαδικασία της, το αποτέλεσμα είναι αφύσικο. Το ψεύτικο στήθος γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό, αν και σε πρώτη όψη δείχνει υπέροχο.

Γιατί λοιπόν να μπείτε στην διαδικασία αυτή, όταν μπορείτε να διατηρήσετε το στήθος σας υπέροχο και στητό με φυσικό τρόπο; Χρησιμοποιήστε απλά κάποια υλικά από το ντουλάπι της κουζίνας σας ή το ψυγείο και δημιουργήστε μια υπέροχη και θαυματουργή μάσκα.

Μάσκα με γιαούρτι για στητό στήθος

► Θα χρειαστείτε:

– 1 κουταλιά της σούπας πίτουρο βρώμης ή αμυγδάλου
– 2 κουταλιές της σούπας βιολογικό-γιαούρτι

► Τρόπος παρασκευής:

Βάλτε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

► Τρόπος εφαρμογής:

Απλώστε τη μάσκα στο στήθος σας και αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά, όσο εσείς χαλαρώνετε στον καναπέ ή το κρεβάτι σας. Καλό θα είναι όσο έχετε την μάσκα να μην κινείστε. Αφού περάσει το τέταρτο, ξεβγάλτε τη μάσκα με άφθονο χλιαρό νερό.

Για καλό και για κακό έχετε κοντά σας μια πετσέτα για να καθαρίζετε τα κομμάτια της μάσκας που μπορεί αν πέσουν.

Η μάσκα με γιαούρτι αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για να διατηρήσετε το στήθος σας στητό και νεανικό, ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόμη έξυπνα μυστικά για ένα υπέροχο μπούστο. Δείτε για παράδειγμα ένα θαυματουργό τρικ για να κάνετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο με τη βοήθεια του μακιγιάζ. Επιπλέον, αξίζει να δείτε μια σειρά από στυλιστικά μυστικά για γυναίκες με μικρό στήθος που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα και θα κάνουν την εικόνα σας ακόμη πιο ελκυστική.