Πιο στρογγυλά και μεγαλύτερα οπίσθια με φυσικό τρόπο

Πιο στρογγυλά και μεγαλύτερα οπίσθια με φυσικό τρόπο (1)

Το να αποκτήσεις τέλεια οπίσθια δεν είναι άπιαστο όνειρο. Δείτε τα μυστικά για να κάνετε τους γλουτούς σας μεγαλύτερους και πιο στρογγυλούς!

Να θυμάστε πως είμαστε ότι τρώμε και αν θέλετε τα οπίσθια σας να έχουν υπέροχο σχήμα, η σωστή διατροφή είναι τόσο σημαντική όσο και η άσκηση.

Ακολουθήστε λοιπόν ένα συνδυαστικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που να περιέχει ότι ακριβώς χρειάζεται ο οργανισμός σας για να σας χαρίσει όμορφα, στρογγυλά και μεγαλύτερα οπίσθια.

Δείτε μερικά χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να σμιλεύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ποπό σας και να τον κάνετε όπως τον ονειρεύεστε!

Βασικά μυστικά για τέλειους γλουτούς
Πιο στρογγυλά και μεγαλύτερα οπίσθια με φυσικό τρόπο (2)

Το να κάνετε τους γλουτούς σας μεγαλύτερους χωρίς άσκηση είναι αδύνατον. Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος σας θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις 2 φάσεις:

– Γυμναστική ενίσχυσης των γλουτών.
– Τη διατροφή σας μετά από μια προπόνηση, κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης.

Μετά την άσκηση, τα οπίσθια σας βρίσκονται σε έναν κύκλο αποκατάστασης. Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό τύπο και την ποσότητα των τροφίμων που θα καταναλώσετε για να εξασφαλίσετε ότι ο ποπός σας θα μεγαλώσει.

Να έχετε κατά νου αυτόν τον απλό κανόνα: Αν θέλετε να αυξήσετε το βάρος σας θα πρέπει να τρώτε περισσότερο. Αν απλά θέλετε να αυξήσετε τα οπίσθια σας, θα πρέπει να τρώτε συγκεκριμένες ποσότητες.

Η υπερβολή στα πάντα είναι κακή, έτσι δεν πρέπει να το παρακάνετε με την πρωτεΐνη ή τους υδατάνθρακες, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.

Πρέπει να τρώτε τουλάχιστον ένα φρούτο την ημέρα, αν και η καθημερινή συνιστώμενη ποσότητα είναι 3 με 5 φρούτα ημερησίως.

Δείτε τις τροφές που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τον ποπό σας, καθώς και μερικές απλές ασκήσεις ιδανικές για πιο στρογγυλά και μεγαλύτερα οπίσθια.

Πρωτεΐνη
Πιο στρογγυλά και μεγαλύτερα οπίσθια με φυσικό τρόπο (3)

Αν ήδη έχετε μια καλά εδραιωμένη ρουτίνα άσκησης, σας συνιστούμε να πίνετε ένα ρόφημα πρωτεΐνης μετά την γυμναστική.

Μερικές φυσικές πηγές καλής πρωτεΐνης είναι ο τόνος, τα αυγά, η γαλοπούλα, το κοτόπουλο, η τιλάπια, τα όσπρια, το cottage cheese, το άπαχο κόκκινο κρέας, τα όσπρια, καθώς και κάθε ψάρι (όχι όμως τηγανητό).

Υδατάνθρακες
Πιο στρογγυλά και μεγαλύτερα οπίσθια με φυσικό τρόπο (4)

Αντικαταστήστε το άσπρο ψωμί και τα ζυμαρικά με το σιτάρι ολικής αλέσεως ή τις εναλλακτικές ολόκληρων σπόρων. Πιο συγκεκριμένα, οι υδατάνθρακες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ένα καλό μυϊκό σύστημα είναι η κινόα, το καστανό ρύζι, η βρώμη, οποιαδήποτε δημητριακά ολικής άλεσης, η γλυκοπατάτα και το κουσκούς.

Λιπαρά
Πιο στρογγυλά και μεγαλύτερα οπίσθια με φυσικό τρόπο (5)

Σε αντίθεση με τα κακά λιπαρά, τα καλά λιπαρά προάγουν ένα ευρύ φάσμα με οφέλη για την υγεία. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να σμιλεύσετε το σώμα των ονείρων σας, ακόμη και να χάσετε βάρος. Οι καλύτερες πηγές για υγιή λίπη είναι το ιχθυέλαιο, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τα αμύγδαλα, τα καρύδια και το φυστικοβούτυρο.

Λαχανικά
Πιο στρογγυλά και μεγαλύτερα οπίσθια με φυσικό τρόπο (6)

Δώστε βάση στα λαχανικά που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως το μπρόκολο, το σπανάκι, τη λαχανίδα και όλα τα πράσινα λαχανικά. Μπορείτε να φάτε όση ποσότητα επιθυμείτε από τα συγκεκριμένα λαχανικά.

Ασκήσεις για μεγαλύτερα οπίσθια
Πιο στρογγυλά και μεγαλύτερα οπίσθια με φυσικό τρόπο (7)

Να θυμάστε πως χωρίς άσκηση δεν θα δείτε αποτελέσματα και ίσως πάρετε βάρος. Η γυμναστική για τέλεια οπίσθια θα πρέπει να περιλαμβάνει ασκήσεις όπως squats (καθίσματα), butt bridges και lunges (προβολές).

– Lunges

Σταθείτε σε όρθια στάση με τα πόδια σε διάσταση, ίση με αυτή των γοφών σας. Κάντε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, προβάλλοντας πρώτα το πέλμα και μετά χαμηλώστε το σώμα σας σιγά σιγά, λυγίζοντας παράλληλα και τα δυο γόνατα. Να θυμάστε να διατηρείτε την πλάτη σας και το πάνω μέρος του σώματος σε ίσια θέση και να μην λυγίζετε τα πόδια σας σε γωνία μεγαλύτερη από 90 μοίρες. Στη συνέχεια επαναλάβετε την άσκηση με το άλλο πόδι.

– Butt bridge

Ξαπλώστε με την πλάτη σας στο πάτωμα. Ακουμπήστε τα χέρια σας στο πλάι και λυγίστε τα γόνατα σας. Τα πόδια σας θα πρέπει να έχουν διάσταση περίπου όση έχουν οι ώμοι σας.

Βάζοντας ώθηση στα πέλματα σας προς τα κάτω, ανασηκώστε τους γοφούς σας από το πάτωμα και σφίξτε τα οπίσθια σας ενώ παράλληλα διατηρείτε την πλάτη σας ίσια. Εκπνεύστε όσο κάνετε αυτή την κίνηση και διατηρήστε την στάση αυτή για μερικά δευτερόλεπτα. Αναπνεύστε αργά όσο επιστρέφετε στην αρχική σας θέση.