6 υπέροχα χειμωνιάτικα μακιγιάζ και ο τρόπος δημιουργίας τους

Υπέροχα χειμωνιάτικα μακιγιάζ και ο τρόπος δημιουργίας τους

Τα χειμωνιάτικα μακιγιάζ είναι συνήθως πιο έντονα και χρησιμοποιούν αποχρώσεις όπως το καφέ και μαύρο. Ωστόσο, το nude μακιγιάζ που είναι εδώ και κάποια χρόνια στην κορυφή των επιλογών, συνεχίζει να φοριέται πολύ.

Εξάλλου, όπως έχουμε πει και παλαιότερα το nude μακιγιάζ σύμφωνα με έρευνες είναι το μακιγιάζ που γοητεύει τους άνδρες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν λατρεύουν τα έντονα και σαγηνευτικά κόκκινα χείλη, μια εκ των κορυφαίων τάσεων του φετινού Χειμώνα.

Μια ακόμη κορυφαία τάση που λατρεύουν τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες είναι τα cat eyes με γραμμή από μαύρο eyeliner, σε συνδυασμό με nude σκιά ματιών. Ένα μακιγιάζ που είναι διαχρονικό και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Ολοκληρώστε το με έντονα ή και πιο απαλά χείλη και δημιουργήστε υπέροχα μακιγιάζ για όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Πέρα όμως από αυτά τα υπέροχα και διαχρονικά μακιγιάζ υπάρχουν και ένα σωρό άλλες υπέροχες ιδέες. Δείτε μερικές εξ αυτών στα βίντεο που ακολουθούν και μάθετε βήμα βήμα τον τρόπο δημιουργίας τους. Πρόκειται για μακιγιάζ που θα σας κάνουν να κλέψετε τις εντυπώσεις τόσο στις βραδινές σας, όσο και στις πρωινές σας εμφανίσεις.

Ένα από τα ομορφότερα καθημερινά χειμωνιάτικα μακιγιάζ σε μπρονζέ αποχρώσεις

Εντυπωσιακό smokey eyes σε αποχρώσεις του ροζ χρυσού με ροζ παλ χείλη

Smokey cat eyes σε αποχρώσεις του καφέ με burgundy χείλη

2 σε 1 μακιγιάζ για την ημέρα και το βράδυ: Nude μακιγιάζ στα μάτια και τα χείλη για το πρωί και έντονο ασπρόμαυρο smokey eye με σοκολατί χείλη για το βράδυ

Φρέσκια επιδερμίδα με ένα ιδιαίτερο smokey eyes σε αποχρώσεις του ροζ χρυσού και nude χείλη

Vampy Smokey makeup με σκούρα μωβ χείλη για το Χειμώνα