40 υπέροχες προτάσεις για μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (1)

Η ημέρα των ερωτευμένων είναι μια πολύ ωραία στιγμή για να γιορτάσετε με τον σύντροφο σας και να περάσετε μια ρομαντική βραδιά. Αν βέβαια είστε single, μπορείτε να γιορτάσετε με τις φίλες σας. Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό σύνολο, κάντε ένα ρομαντικό χτένισμα και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με ένα σαγηνευτικό και όμορφο μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου.

Οι επιλογές για το βάψιμο της ημέρας αυτής είναι πολλές. Διαλέξτε το ιδανικό για εσάς ανάμεσα σε ένα απαλό και φυσικό μακιγιάζ ή ένα πιο έντονο βάψιμο. Εστιάστε στα μάτια ή τα χείλη και δημιουργήστε ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ. Το κόκκινο κραγιόν σε όλες του τις αποχρώσεις έχει την τιμητική του. Επίσης τα smokey eyes είναι μια πολύ ωραία ιδέα για να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Ακολουθούν 5 συλλογές με υπέροχες προτάσεις για μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου. Δείτε τις και πάρτε ιδέες που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε την βραδιά της 14ης Φεβρουαρίου!

Μακιγιάζ με σαγηνευτικά κόκκινα χείλη για την ημέρα των ερωτευμένων:

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (10)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (9)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (8)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (3)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (2)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (6)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (4)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (7)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (5)

Το μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν είναι το πιο συνηθισμένο, αλλά και το πιο εντυπωσιακό για ένα ρομαντικό ραντεβού. Επιλέξτε την απόχρωση του κόκκινου στα χείλη που σας ταιριάζει περισσότερο και συνδυάστε το με ένα απαλό μακιγιάζ ματιών ή με ένα πιο έντονο smokey eyes. Αν θέλετε, προσθέστε και μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner ή εναλλακτικά δημιουργήστε ένα υπέροχο cat eye ή winged eye μακιγιάζ ματιών.

Σκούρα κόκκινα χείλη για εντυπωσιακά μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου:

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (16)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (12)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (14)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (11)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (15)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (13)

Αν το έντονο κόκκινο κραγιόν δεν είναι του γούστου σας ή δεν ταιριάζει με το ντύσιμο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που έχετε επιλέξει, δοκιμάστε μια σκούρα απόχρωση κόκκινου. Το χρώμα του κρασιού ή το burgundy είναι ιδανικές αποχρώσεις για έντονα σκούρα κόκκινα χείλη. Συνδυάστε το με ένα απαλό μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου σε nude, γήινες, ροζ ή χρυσές αποχρώσεις και εντυπωσιάστε τα πλήθη.

Σε περίπτωση όμως που θέλετε κάτι πιο έντονο στα μάτια, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα smokey eyes σε γήινες ή μεταλλικές αποχρώσεις. Η γραμμή του eyeliner θα απογειώσει και πάλι το βλέμμα σας, κάνοντας το σαγηνευτικό και μυστηριώδες.

Απαλό μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου για να αναδείξετε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας:

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (17)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (25)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (19)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (23)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (21)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (22)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (20)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (18)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (24)

Το απαλό μακιγιάζ, όπως και το φυσικό βάψιμο έχει γίνει μια από τις κορυφαίες επιλογές των γυναικών τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα υπέροχο βάψιμο που αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά ενός προσώπου και αποπνέει φρεσκάδα και ζωντάνια. Για να το πετύχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν λιγότερα καλλυντικά επιθυμείτε. Μπορείτε ακόμη να παραλείψετε τη μάσκαρα, το κραγιόν ή το makeup.

Αν ωστόσο θέλετε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο απαλό μακιγιάζ με όλα τα καλλυντικά σας, επιλέξτε σκιές σε nude, ροζ, μεταλλικές ή παστέλ αποχρώσεις και βάψτε τα χείλη σας με ένα απαλό χρώμα κραγιόν. Δοκιμάστε για παράδειγμα μια nude, ροζ, ροδακινί απόχρωση στα χείλη. Το συγκεκριμένο είδος μακιγιάζ ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα και θα σας κάνει να λάμψετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μαύρο σας eyeliner και να κάνετε μια υπέροχη λεπτή γραμμή.

Εντυπωσιακά smokey eyes για σαγηνευτικές εμφανίσεις:

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (26)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (34)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (33)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (32)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (31)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (30)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (29)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (28)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (27)

Τα smokey eyes είναι ιδανικά για τις βραδινές σας εξόδους, ένα ρομαντικό ραντεβού, αλλά και για την γιορτή των ερωτευμένων. Δημιουργήστε λοιπόν ένα έντονο ή πιο ήπιο smokey eyes και ολοκληρώστε το με σαγηνευτικά κόκκινα χείλη σε οποιαδήποτε απόχρωση σας ταιριάζει. Τέλος, αν θέλετε να κάνετε το βλέμμα σας ακόμη πιο εντυπωσιακό και σαγηνευτικό μπορείτε να προσθέσετε ψεύτικες βλεφαρίδες.

Υπέροχα μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ροζ ή φούξια χείλη:

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (40)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (39)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (38)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (37)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (36)

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου (35)

Ένα επίσης πολύ ρομαντικό χρώμα για την ημέρα των ερωτευμένων είναι και το ροζ. Η girly αυτή απόχρωση που δημιουργεί ένα φρέσκο και ζωντανό μακιγιάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα πολύ όμορφο μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου. Πάρτε ιδέες για βάψιμο με ροζ σκιές από την παραπάνω συλλογή, καθώς και από το σχετικό άρθρο: «Ροζ μακιγιάζ ματιών: 40+1 υπέροχες ιδέες».

Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας παίρνοντας ιδέες από την συλλογή με τέλεια νύχια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.