60 εντυπωσιακά χτενίσματα με μπούκλες για κάθε περίσταση

Χτενίσματα με μπούκλες

Οι μπούκλες στα μαλλιά μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως την εμφάνιση σας κάθε ώρα και στιγμή. Ακόμη κι αν επιλέξετε να αφήστε τα μαλλιά σας κάτω, τα χτενίσματα με μπούκλες ανάλαφρες, κυματιστές ή καλοσχηματισμένες θα σας κάνουν εκθαμβωτική.

Μη διστάσετε λοιπόν να κάνετε ανάλαφρα, εύκολα, βραδινά και καλοκαιρινά χτενίσματα με μπούκλες που θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας με τον καλύτερο τρόπο. Δοκιμάστε να αφήσετε τις μπούκλες σας ανέμελες κάτω, να τις πιάσετε σε ένα χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω, είτε να δημιουργήσετε πιο περίτεχνα χτενίσματα με ανάλαφρες μπούκλες, όπως κότσοι, αλογοουρές κλπ.

Ακολουθεί μια συλλογή με φωτογραφίες από χτενίσματα με μπούκλες για κοντά, μεσαία ή μακριά μαλλιά για κάθε περίσταση. Μη ξεχάσετε βέβαια να ρίξετε μια ματιά και στο σχετικό άρθρο με μυστικά και τρόπους για τέλειες μπούκλες με ψαλίδι μαλλιών.

Χτενίσματα με μπούκλες για κοντά μαλλιά:

Χτενίσματα με μπούκλες (5)
Χτενίσματα με μπούκλες (4)
Χτενίσματα με μπούκλες (3)
Χτενίσματα με μπούκλες (6)
Χτενίσματα με μπούκλες (1)

Από τα αγορίστικα μαλλιά και τα pixie κουρέματα μέχρι το κοντό καρέ οι επιλογές στα χτενίσματα είναι λίγο περιορισμένες. Δεν χρειάζεται να κάνετε περίτεχνους κότσους και πλεξούδες, δημιουργώντας χτενίσματα που έχουν μπούκλες με ψαλίδι μπορείτε να απογειώσετε την εμφάνιση σας με τον πιο απλό τρόπο. Στη συνέχεια αφήστε τα μαλλιά σας κάτω σε ένα ανάλαφρο χτένισμα και είστε έτοιμη.

Αν βέβαια το μήκος των μαλλιών σας το επιτρέπει, υπέροχη πρόταση για ακόμη πιο εντυπωσιακό look είναι τα χτενίσματα με μπούκλες και πλεξούδες στο πλάι. Πιάστε λοιπόν την φράντζα σας με μια ολλανδική, γαλλική ή πλεξούδα σχοινί και αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας κάτω σε ανάλαφρες μπούκλες.

Εξίσου ενδιαφέρουσα ιδέα αποτελεί και το χτένισμα με μισά πάνω μισά κάτω και πλεξούδα καταρράκτη ή ένας χαμηλός ανάλαφρος κότσος με μπούκλες.

► Δείτε πως δημιουργείται η πλεξούδα καταρράκτης και ανακαλύψτε υπέροχες προτάσεις με χτενίσματα που βασίζονται στη συγκεκριμένη παραλλαγή.

Χτενίσματα με μπούκλες για μεσαία μαλλιά:

Χτενίσματα με μπούκλες (8)
Χτενίσματα με μπούκλες (11)
Χτενίσματα με μπούκλες (7)
Χτενίσματα με μπούκλες (9)
Χτενίσματα με μπούκλες (10)
Χτενίσματα με μπούκλες (12)

Αν έχετε επιλέξει ένα μακρύ καρέ κούρεμα ή μαλλιά μέχρι τον ώμο, τότε έχετε λίγες παραπάνω επιλογές για να τα χτενίσετε.

Από τα μαλλιά κάτω μέχρι τα εντυπωσιακά και πιο επίσημα updo, οι προτάσεις για χτενίσματα με μπούκλες είναι αρκετές.

Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε τα μαλλιά σας ανάλαφρες, κυματιστές ή καλοστημένες μπούκλες και να τα αφήστε κάτω. Εναλλακτικά πιάστε μόνο την φράντζα σας με μια όμορφη πλεξούδα.

Σε περίπτωση ωστόσο που κάνετε χτενίσματα με μπούκλες και πιασίματα, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια πληθώρα σχεδίων με κότσο ψηλό ή χαμηλό, απλό ή συνδυασμένο με πλεξούδες.

► Δείτε ακόμη: Φυσικοί τρόποι για εντυπωσιακές μπούκλες χωρίς θερμότητα.

Χτενίσματα με μπούκλες για μακριά μαλλιά:

Χτενίσματα με μπούκλες (18)
Χτενίσματα με μπούκλες (16)
Χτενίσματα με μπούκλες (14)
Χτενίσματα με μπούκλες (13)
Χτενίσματα με μπούκλες (17)
Χτενίσματα με μπούκλες (15)

Τα μακριά μαλλιά από την άλλη μεριά δίνουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες για να αναδείξετε την δημιουργικότητα σας. Το μακρύ μήκος των μαλλιών σας μπορεί να πιαστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους δημιουργώντας εύκολα, ρομαντικά, βραδινά και ανάλαφρα χτενίσματα με μπούκλες.

Η πιο απλή κι όμως ιδιαίτερα εντυπωσιακή ιδέα είναι τα χτενίσματα με ανάλαφρες μπούκλες για μακριά μαλλιά κάτω. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να δοκιμάστε ένα half up χτένισμα με μπούκλες και πιάσιμο με πλεξούδα πίσω. Εξίσου όμορφα είναι και τα απλά χτενίσματα με μπούκλες και χαμηλή ή ψηλή αλογοουρά.

Ένα από τα πιο νεανικά χτενίσματα με μπούκλες είναι η boho style πλεξούδα πίσω ή στο πλάι. Ξεκινήστε σχηματίζοντας στα μαλλιά σας ανάλαφρες μπούκλες και στη συνέχεια πιάστε τα σε μια χαλαρή και εντυπωσιακή ογκώδη πλεξούδα.

Και βέβαια ας μην ξεχνάμε τα απλά και εύκολα χτενίσματα με μπούκλες στα μαλλιά και την φράντζα πιασμένη με μια πλεξούδα.

Υπάρχουν πολλές ακόμη προτάσεις για χτενίσματα, όπως οι κότσοι με μπούκλες.

Χτενίσματα με μπούκλες και πλεξούδες:

Χτενίσματα με μπούκλες (23)
Χτενίσματα με μπούκλες (19)
Χτενίσματα με μπούκλες (22)
Χτενίσματα με μπούκλες (24)
Χτενίσματα με μπούκλες (20)
Χτενίσματα με μπούκλες (21)

Ο συνδυασμός μπούκλας και πλεξούδας σε ένα χτένισμα μπορεί να δημιουργήσει πολλές διαφορετικές παραλλαγές για κάθε γούστο και περίσταση.

Οι πιο απλές εκδοχές για χτενίσματα με μπούκλες και πλεξούδες είναι τα μαλλιά κάτω με πιασμένη μόνο τη φράντζα με ένα όμορφο πλέξιμο. Επίσης, ένα χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω με πιάσιμο πλεξούδας πίσω, είτε ένα topdo στην κορυφή του κεφαλιού, είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Από εκεί και πέρα μπορείτε να συνδυάσετε εντυπωσιακές αλογοουρές με πλεξούδες στο πλάι, ή να δημιουργήσετε εντυπωσιακά boho χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες και ογκώδεις πλεξούδες.

► Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για boho χτενίσματα και boho νυφικά χτενίσματα

Τέλος, πάντα υπάρχει και η επιλογή ενός εντυπωσιακού κότσου σε όποιο ύψος θέλετε που συνδυάζει τις μπούκλες με τις πλεξούδες και δημιουργεί εντυπωσιακά χτενίσματα για κάθε περίσταση.

Χτενίσματα με μπούκλες και πιασίματα:

Χτενίσματα με μπούκλες (25)
Χτενίσματα με μπούκλες (27)
Χτενίσματα με μπούκλες (30)
Χτενίσματα με μπούκλες (29)
Χτενίσματα με μπούκλες (28)
Χτενίσματα με μπούκλες (26)

Πέρα από τις πλεξούδες, υπάρχουν πολλές ακόμη παραλλαγές για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και εύκολα χτενίσματα με μπούκλες και πιασίματα.

Μπορείτε για παράδειγμα αντί για μια πλεξούδα, να κάνετε ένα twisted ή απλό πιάσιμο της φράντζας στο πλάι. Επίσης, μπορείτε να κάνετε ένα εκπληκτικό χτένισμα με μπούκλες και πιάσιμο των μισών μαλλιών ψηλά σε μια αλογοουρά ή πίσω με ένα twisted σχέδιο.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε ένα πιάσιμο με όλα τα μαλλιά ψηλά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια αλογοουρά με μπούκλες ή σε έναν κότσο με ανάλαφρα πιασίματα και μπούκλες.

Νυφικά χτενίσματα με μπούκλες:

Χτενίσματα με μπούκλες (36)
Χτενίσματα με μπούκλες (31)
Χτενίσματα με μπούκλες (33)
Χτενίσματα με μπούκλες (32)
Χτενίσματα με μπούκλες (35)
Χτενίσματα με μπούκλες (34)

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά και ρομαντικά νυφικά χτενίσματα με μπούκλες που μπορεί να επιλέξει μια γυναίκα για την ημέρα του γάμου της. Χτενίσματα απλά, περίτεχνα ή ανάλαφρα που θα την κάνουν να λάμψει και να τραβήξει τα βλέμματα των καλεσμένων της.

Υπάρχουν νύφες που προτιμούν να αφήσουν τα μαλλιά τους κάτω και να σχηματίσουν χτενίσματα με ανάλαφρες μπούκλες ή να κάνουν ένα χαλαρό half up πιάσιμο. Βέβαια υπάρχουν και οι γυναίκες που τους αρέσουν τα πιο περίτεχνα και εντυπωσιακά χτενίσματα γάμου με μπούκλες. Αυτές προτιμούν συνήθως τους κότσους, τις αλογοουρές ή τις πλεξούδες σε συνδυασμό με μπούκλες.

Όλα όμως τα παραπάνω νυφικά χτενίσματα δείχνουν ακόμη πιο εκθαμβωτικά με την προσθήκη αξεσουάρ μαλλιών.

► Δείτε περισσότερες ιδέες με νυφικά χτενίσματα για κάθε μήκος μαλλιών και κάθε στυλ

Χτενίσματα κότσοι με μπούκλες:

Χτενίσματα με μπούκλες (41)
Χτενίσματα με μπούκλες (42)
Χτενίσματα με μπούκλες (40)
Χτενίσματα με μπούκλες (39)
Χτενίσματα με μπούκλες (37)
Χτενίσματα με μπούκλες (38)

Οι κότσοι σε κάθε ύψος αποτελούν μια εκπληκτική ιδέα για να πιάσετε όλα σας τα μαλλιά ψηλά. Μπορείτε να επιλέξτε ένα χαλαρό και επιμελώς ατημέλητο πιάσιμο ψηλά και να δημιουργήσετε έναν εκθαμβωτικό εύκολο κότσο με μπούκλες ακόμη και για έναν γάμο.

Από εκεί και πέρα μπορείτε να δοκιμάσετε κότσους που συνδυάζουν τις μπούκλες με τις πλεξούδες ή τα twisted πιασίματα. Εναλλακτικά πιάστε έναν κότσο με μπούκλες ψηλά, αφήνοντας μερικά σγουρά τουφάκια να πέφτουν ανέμελα κάτω και να αγκαλιάζουν το πρόσωπο σας.

Τα χτενίσματα κότσοι με μπούκλες είναι ιδανικά τόσο για τις καθημερινές σας εξόδους, όσο και για βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις.

► Δείτε περισσότερες ιδέες για εντυπωσιακούς κότσους

Αρχαιοελληνικά χτενίσματα με μπούκλες:

Χτενίσματα με μπούκλες (45)
Χτενίσματα με μπούκλες (43)
Χτενίσματα με μπούκλες (44)
Χτενίσματα με μπούκλες (46)
Χτενίσματα με μπούκλες (48)
Χτενίσματα με μπούκλες (47)

Τα αρχαιοελληνικά χτενίσματα με μπούκλες αποπνέουν κομψότητα και ρομαντισμό. Πρόκειται για χτενίσματα με ανάλαφρες μπούκλες σε κότσο, αλογοουρά ή λιτά, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Υπάρχουν αρχαιοελληνικά χτενίσματα για καλεσμένη σε γάμο, για νύφη, αλλά και για πιο χαλαρές εμφανίσεις.

Συνήθως τα αρχαιοελληνικά χτενίσματα διαθέτουν μπούκλες, αλλά και πλεξούδες. Ωστόσο η χρήση κάποιων αξεσουάρ μαλλιών μπορεί να τα απογειώσει.

► Ανακαλύψτε ακόμη μερικές εκπληκτικές προτάσεις για αρχαιοελληνικά χτενίσματα

Χτενίσματα με μπούκλες στο πλάι:

Χτενίσματα με μπούκλες (49)
Χτενίσματα με μπούκλες (54)
Χτενίσματα με μπούκλες (53)
Χτενίσματα με μπούκλες (52)
Χτενίσματα με μπούκλες (50)
Χτενίσματα με μπούκλες (51)

Πέρα από τα χτενίσματα με μπούκλες σε κότσο, αλογοουρά ή μισά πάνω, υπάρχουν και τα πλάγια πιασίματα.

Δημιουργήστε λοιπόν ανάλαφρες μπούκλες και φέρτε όλα σας τα μαλλιά στη μια πλευρά. Μπορείτε να τα πιάσετε ανάλαφρα ή με μια πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Ότι από τα δυο κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό!

Εξίσου όμως εντυπωσιακό είναι και το πιάσιμο στο πλάι με αλογοουρά ή boho πλεξούδα.

Χτενίσματα με μπούκλες για γάμο:

Χτενίσματα με μπούκλες (60)
Χτενίσματα με μπούκλες (55)
Χτενίσματα με μπούκλες (57)
Χτενίσματα με μπούκλες (58)
Χτενίσματα με μπούκλες (56)
Χτενίσματα με μπούκλες (59)

Αν είστε καλεσμένη σε γάμο ή κουμπάρα και ψάχνετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα γάμου με μπούκλες για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας, οι επιλογές είναι πολλές.

Από τα απλά χτενίσματα με μπούκλες και πλεξούδες ή πιασίματα, μέχρι τους εντυπωσιακούς και περίτεχνους κότσους, υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές προτάσεις.

Επιλέξτε το ιδανικό ύφος χτενίσματος για το ντύσιμο σας και εντυπωσιάστε τα πλήθη.

► Βρείτε ακόμη περισσότερα χτενίσματα για γάμο ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας