8 παράξενα κόλπα ομορφιάς με μια οδοντόβουρτσα

Παράξενα κόλπα ομορφιάς με μια οδοντόβουρτσα

Μια οδοντόβουρτσα συνήθως χρησιμοποιείται με τον κλασσικό τρόπο – Δηλαδή για το πλύσιμο των δοντιών μας. Ωστόσο, αυτό το μικρό και όμως πολύ χρήσιμο αντικείμενο μπορεί να έχει περισσότερες χρήσεις που ούτε τις φαντάζεστε!

Μπορείτε για παράδειγμα να χρησιμοποιήσετε μια οδοντόβουρτσα, όχι βέβαια αυτή που χρησιμοποιείτε για τα δόντια σας, αλλά μια καινούργια, για την καθημερινή περιποίηση ή το μακιγιάζ σας.

Αγοράστε μια οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες και βάλτε τη στο μπάνιο σας για να τη χρησιμοποιείτε καθημερινά με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους.

Δείτε 8 παράξενα κόλπα ομορφιάς με μια οδοντόβουρτσα:

1. Εφαρμόστε μια έξτρα ενυδατική κρέμα προσώπου στα ζυγωματικά, το πηγούνι και γενικότερα σε όλο σας το πρόσωπο. Με τη βοήθεια μιας απαλής οδοντόβουρτσας κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις για περίπου 1 λεπτό και αφαιρέστε τα νεκρά κύτταρα του προσώπου σας. Με αυτό τον τρόπο, το πρόσωπο σας θα είναι μαλακό και βελούδινο.

2. Χρησιμοποιήστε την σαν πινέλο για να εφαρμόσετε το contouring σας. Βάλτε λίγο από το προϊόν που χρησιμοποιείτε στην μια πλευρά της οδοντόβουρτσας και τραβήξτε τις γραμμές που θα δημιουργήσουν τις σκιάσεις που χρειάζεται το πρόσωπο σας.

3. Κάντε απολέπιση στα χείλη σας απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και κάνοντας τα βελούδινα, απλά τρίβοντας την οδοντόβουρτσα στα χείλη σας. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα scrub χειλιών.

4. Τιθασεύστε τις φύτρες των μαλλιών σας που πετάνε, με τη βοήθεια της λακ. Απλά ψεκάστε την οδοντόβουρτσα με λακ και χτενίστε τις φύτρες σας για να κάτσουν.

5. Κάντε το ίδιο και με τα φρύδια σας, αντί να χρησιμοποιήσετε ένα gel φρυδιών.

6. Περάστε την οδοντόβουρτσα από τις βλεφαρίδες σας αφού έχετε εφαρμόσει τη μάσκαρα για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

7. Κρεπάρετε τα μαλλιά σας για να αποκτήσουν όγκο, αντί να χρησιμοποιήσετε μια κοινή βούρτσα κρεπαρίσματος.

8. Κάντε την πλεξούδα σας να δείχνει πιο φυσική και ανέμελη, περνώντας την οδοντόβουρτσα από πάνω της. Με αυτό τον τρόπο μερικές τριχούλες πετάγονται προς τα έξω και η πλεξούδα σας δεν είναι πια αυστηρά στυλιζαρισμένη.