15+1 ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (1)

Οι χρωματικοί συνδυασμοί σε ένα σύνολο παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Αν θέλετε λοιπόν να δείχνετε υπέροχη, θα πρέπει να προσέξετε πολύ τα χρώματα που συνδυάζετε σε ρούχα και αξεσουάρ.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να δημιουργήσετε ένα σύνολο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο ένας εξ αυτών είναι να διατηρήσετε τις ισορροπίες, φορώντας χρώματα παρόμοιας απόχρωσης ή ένα total one color look, όπως για παράδειγμα ένα total white look.

Ο άλλος τρόπος είναι να δημιουργήσετε εντυπωσιακές αντιθέσεις με χρώματα έντονα που όμως ταιριάζουν μεταξύ τους. Φορέστε πράσινο με κίτρινο, μωβ με ροζ, μπλε με κόκκινο, άσπρο με μαύρο κλπ. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε εκθαμβωτικά color block outfits.

Τέλος, οι χρωματικοί συνδυασμοί συμπληρωματικών αποχρώσεων είναι επίσης μια πολύ καλή «συνταγή» για ένα σύνολο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Οι 16 ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί που θα δείτε στην συνέχεια είναι μερικές μόνο προτάσεις για να δείχνετε υπέροχη!

Ροζ jean

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (2)

Το ροζ jean σας μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με το χρώμα του πάγου, το ανοιχτό γαλάζιο, το ποντικί και το σάπιο μήλο. Δείτε για παράδειγμα το σύνολο της εικόνας με το ροζ τζην, την ποντικί τσάντα με ροζ και γαλάζιες λεπτομέρειες και ένα πουκάμισο γαλάζιο – του πάγου.

Κοραλί με μαύρο

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (3)

Συνδυάστε υπέροχα ένα ανοιχτόχρωμο κοραλί χρώμα με μαύρο, άσπρο, απαλό ροζ, μπεζ ανοιχτό και πιο σκούρο. Όπως θα δείτε στην εικόνα, η ανοιχτόχρωμη κοραλί μπλούζα δίνει φως στο κατά τα άλλα ασπρόμαυρο και ήσυχο σύνολο.

Ένα φωτεινό και έντονο σύνολο για το καλοκαίρι

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (4)

Χρωματικοί συνδυασμοί όπως το απαλό και ήσυχο ζαχαρί με έντονες αποχρώσεις του γαλάζιου σε διαβάθμιση τονικότητας είναι υπέροχοι. Όπως φαίνεται στην εικόνα, ένα ζαχαρί μπλουζάκι δείχνει υπέροχο με μια μακριά φούστα με degrade γαλάζιες αποχρώσεις.

Τα χρώματα της θάλασσας συνδυάζονται με το κίτρινο

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (5)

Το σκούρο μπλε της θάλασσας και το γαλάζιο, ταιριάζουν υπέροχα με τις κίτρινες αποχρώσεις και το καφέ. Επομένως, μια μπλε σκούρα μπλούζα με άσπρη ρίγα σε συνδυασμό με μια κίτρινη μπλούζα με καφέ ζώνη και γαλάζια και χρυσά αξεσουάρ δημιουργούν ένα εκπληκτικό σύνολο.

Κοραλί και λιλά

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (6)

Οι αποχρώσεις του μωβ και του λιλά, του ροζ – φούξια και του κοραλί συνδυάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δείτε αυτό τον εντυπωσιακό και άκρως καλοκαιρινό συνδυασμό χρωμάτων στο σύνολο της εικόνας. Ένα κοραλί πουκάμισο μπορεί να φορεθεί υπέροχα με ένα λιλά παντελόνι, μια κοραλί με φούξια τσάντα και ένα τουνίκ με χρώματα του μωβ και του ροζ.

Απαλό μπλε για την Άνοιξη

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (7)

Οι παστέλ αποχρώσεις συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Δείτε πως μια γαλάζια καμπαρντίνα, ένα λευκό πουκάμισο, ένα πιο σκούρο γαλάζιο παντελόνι και μια ροζ τσάντα μπορούν να δημιουργήσουν έναν από τους πιο όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς.

Μια μπορντό – μωβ μπλούζα

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (8)

Το σκούρο μωβ – μπορντό ταιριάζει ιδανικά με τα χρώματα της άμμου και το μπλε. Φορέστε λοιπόν το jean σας με ένα μπορντό – μωβ πουκάμισο, μια πασμίνα στο χρώμα της άμμου, χρυσά αξεσουάρ και μια ταμπά ζώνη.

Ένα απαλό κίτρινο σακάκι

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (9)

Το απαλό κίτρινο μπορεί να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό σύνολο όταν συνδυαστεί με πράσινες αποχρώσεις, οι οποίες θα δώσουν την απαραίτητη αντίθεση χρωμάτων. Άρα, ένα απαλό κίτρινο σακάκι, μπορεί να φορεθεί πολύ ωραία με ένα πράσινο πουκάμισο, ένα πιο σκούρο πράσινο παντελόνι και μπεζ αξεσουάρ.

Ρετρό αποχρώσεις του μπεζ

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (10)

Η ρετρό εποχή βασίζεται στις μπεζ αποχρώσεις, το απαλό φυστικί και το ταμπά. Δείτε πχ πως ένα υπέροχο μπεζ μπλουζάκι ταιριάζει με μια απαλή φυστικί πουά φούστα, μια ταμπά ζώνη, μια ταμπά τσάντα και μπεζ peep toe γόβες.

Καφέ με τιρκουάζ

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (11)

Καφέ, μπεζ και τιρκουάζ αποχρώσεις σε ένα σύνολο που θα εντυπωσιάσει, όπως είναι αυτό της εικόνας. Μια ταμπά τσάντα με ένα μπλουζάκι μπεζ με τιρκουάζ αποχρώσεις, ένα σκούρο μπεζ πουκάμισο και χρυσά με τιρκουάζ αξεσουάρ δημιουργούν έναν εκπληκτικό χρωματικό συνδυασμό.

Μουσταρδί με γκρι

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (12)

Οι μουσταρδί αποχρώσεις δημιουργούν μια υπέροχη αντίθεση με τα γκρι. Δοκιμάστε λοιπόν να φορέσετε για παράδειγμα ένα μουσταρδί ζιβάγκο με ένα γκρι πουλόβερ, σε συνδυασμό με το Jean σας και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Απαλό σάπιο μήλο

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (13)

Το απαλό σάπιο μήλο, το λευκό και το πολύ σκούρο γκρι είναι ένας χρωματικός συνδυασμός που θα δημιουργήσει ένα πανέμορφο σύνολο. Φορέστε για παράδειγμα μια λευκή φούστα ή παντελόνι με ένα σκούρο γκρι μπλουζάκι και κρατήστε μια τσάντα στο απαλό χρώμα του σάπιου μήλου για να δώσετε λίγο χρώμα στο outfit σας.

Σκούρο μπλε με πορτοκαλί

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (14)

Το σκούρο μπλε χρώμα κάνει υπέροχη αντίθεση με τις αποχρώσεις του πορτοκαλί που μπορούν να προσθέσουν μια υπέροχη νότα χρώματος σε ένα σύνολο. Συνδυάστε λοιπόν το μπλε σας φόρεμα και δώστε του ένταση κρατώντας μια πορτοκαλί τσάντα όπως στην εικόνα.

Αποχρώσεις του jean

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (15)

Τα total jean look αποτελούν κορυφαία τάση της μόδας τις τελευταίες σεζόν. Για παράδειγμα λίγο παλιότερα κορυφαία επιλογή αποτελούσαν τα ρούχα, αλλά και αξεσουάρ που αποτελούνταν από κομμάτια jean διαφορετικών χρωματισμών. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, αναφερόμαστε σε ένα σύνολο από διάφορες αποχρώσεις του jean. Ένα όμορφο jean πουκάμισο – σακάκι μπορεί να ολοκληρώσει ένα σύνολο με jean ριγέ σορτσάκι και ένα άσπρο μπλουζάκι.

Ένα casual look

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (16)

Οι χρωματικοί συνδυασμοί με αποχρώσεις του κόκκινου και του ζαχαρί και έναν τόνο μωβ για να σπάει την μονοτονία φαίνονται εκπληκτικοί. Δείτε παραδείγματος χάρη το casual look της φωτογραφίας με το ζαχαρί πουλοβεράκι συνδυασμένο με ένα κόκκινο jean και ένα υπέροχο μακρύ σκουλαρίκι με μωβ φτερό.

Κίτρινο με πράσινο

Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνετε υπέροχη (17)

Το κίτρινο με το πράσινο είναι δυο χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση. Φορέστε λοιπόν ένα βαθύ πράσινο σακάκι με μια έντονη κίτρινη φούστα και διατηρήστε την ισορροπία με μια λευκή μπλούζα. Ολοκληρώστε το σύνολο με χρυσές λεπτομέρειες στα αξεσουάρ σας, οι οποίες δένουν υπέροχα με το κίτρινο χρώμα.