Μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο

Μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο (1)

Στο κόκκινο χαλί και γενικότερα στις δημόσιες εμφανίσεις τους οι διάσημες του Hollywood δείχνουν εκπληκτικά εντυπωσιακές με το βαθύ ντεκολτέ τους.

Η άνεση που περπατάνε χωρίς να φοβούνται τις αποκαλύψεις, μας κάνει να αναζητούμε τα μυστικά τους για τέλειο μπούστο.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα τρικ που μπορούμε να υιοθετήσουμε και να κάνουμε το στήθος μας να φαίνεται υπέροχο κάθε στιγμή; Πως θα καταπολεμήσουμε την βαρύτητα;

Όλα τα παραπάνω ερωτήματα βρίσκουν την απάντηση στην λίστα με τα μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο που ακολουθεί. Ανακαλύψτε τα και σαγηνέψτε τα πλήθη!

Κολλητική ταινία

Μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο (2)

Ένα από τα μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο, που πολλές διάσημες του Hollywood χρησιμοποιούν, είναι η κολλητική ταινία για να ανασηκώσουν το στήθος τους. Για παράδειγμα, η Kim Kardashian είναι μια από τις διάσημες που εξομολογήθηκαν πως χρησιμοποιούν αυτό το μικρό, αλλά αποτελεσματικό μυστικό για τέλειο ντεκολτέ. Στην ουσία, η Kim παίρνει μια κολλητική ταινία ή μια μονωτική ταινία και κολλάει το στήθος της έτσι ώστε να σηκώνεται προς τα επάνω. Ωστόσο, για να είναι αποτελεσματικό αυτό το τρικ, θα πρέπει να μην χρησιμοποιήσετε body lotion ή οποιαδήποτε λιπαρή ουσία πριν την κολλήσετε. Έτσι, δεν θα υπάρχει καμία περίπτωση να ξεκολλήσει η ταινία.

Ταινία διπλής όψεως

Μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο (3)

Ένα ακόμη από τα μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο είναι η ταινία διπλής όψεως. Το συγκεκριμένο τρικ επιτρέπει σε οποιαδήποτε γυναίκα να φορέσει ένα φόρεμα ή μια μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ, χωρίς φόβο για αποκαλύψεις με μια λάθος κίνηση. Χρησιμοποιώντας μια ταινία διπλής όψεως που θα κολλήσει από τη μία στο στήθος σας και από την άλλη στο φόρεμα ή την μπλούζα, το ρούχο θα παραμείνει στην θέση του και το μπούστο θα είναι εκπληκτικό.

Πρόκειται για μια μέθοδο που χρησιμοποιούν οι Jennifer Lopez, Beyonce, Lady Gaga, καθώς και άλλες διάσημες για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Η δύναμη του contouring

Μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο (4)

Μπορείτε πολύ απλά να αποκτήσετε μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό στήθος με ένα απλό τρικ, το contouring. Πρόκειται για μια μέθοδο που έχει γίνει must τα τελευταία χρόνια, διότι αποτελεί ένα εκπληκτικό όπλο τόσο στο μακιγιάζ του προσώπου, όσο και του σώματος. Οι διάσημες χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική του highlighting και του bronzing τόσο για να τονίσουν το στήθος τους, όσο και για να δείχνουν λεπτότερες.

Η πρώτη που ομολόγησε πως χρησιμοποιεί αυτό το μυστικό ήταν η Lady Gaga. Πρόκειται για ένα από τα μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο που μπορεί να κάνει την εμφάνιση σας εκθαμβωτική. Αρκεί βέβαια να μην το παρακάνετε.

Αυτοκόλλητο σουτιέν

Μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο (5)

Η επιλογή ενός αυτοκόλλητου σουτιέν είναι επίσης κάτι που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι διάσημες. Κι αυτό, διότι είναι ιδανικό για τα φορέματα ή τις μπλούζες με ανοιχτή πλάτη και για τα στράπλες. Επίσης, έχει την ικανότητα να πιέζει τους μαστούς μεταξύ τους και να τους ανασηκώνει.

Το μόνο μειονέκτημα που έχει το συγκεκριμένο σουτιέν είναι πως δεν είναι ιδανικό για πολύωρες εμφανίσεις. Διότι μετά από ώρα και σε περίπτωση που ιδρώσετε, θα πέσει.

Και το πιο σημαντικό απ’ όλα: Αυτοπεποίθηση

Μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο (6)

Το σημαντικότερο λοιπόν από τα μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο είναι η αυτοπεποίθηση. Φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα θα πρέπει να έχετε και την αντίστοιχη στάση για να το υποστηρίξετε και να το αναδείξετε. Ακόμη κι αν δεν έχετε την εντυπωσιακή και καθηλωτική εμφάνιση της Cara Delevingne ή της Christina Hendricks, το να έχετε αυτοπεποίθηση όταν περπατάτε στο χώρο, θα σας κάνει να κλέψετε τις εντυπώσεις.