Πως να πετύχετε τον περισσότερο όγκο στα μαλλιά στο λιγότερο χρόνο

Πως να πετύχετε τον περισσότερο όγκο στα μαλλιά στο λιγότερο χρόνο (1)

Ακόμη κι αν τα μαλλιά σας δεν είναι φρεσκολουσμένα, αλλά έχουν περάσει 2 μέρες από το τελευταίο σας λούσιμο, υπάρχει τρόπος να τα ανανεώσετε. Αποκτήστε λοιπόν περισσότερο όγκο στα μαλλιά στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Πως γίνεται αυτό;

Απλά ακολουθώντας τις συμβουλές κάποιων ειδικών στο styling που μας εξηγούν πως μπορούμε να αποκτήσουμε περισσότερο όγκο στα μαλλιά μας, απλά φρεσκάροντας τα!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με 3 διαφορετικούς τρόπους, κάνοντας από 10 μέχρι 2 λεπτά. Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι;

Δείτε παρακάτω τα 3 απλά και γρήγορα τρικ για περισσότερο όγκο στα μαλλιά, χωρίς να χρειαστεί να λουστείτε και να τα φτιάξετε από την αρχή.

Γρήγορο τρικ: Αφρό στις ρίζες και πιστολάκι (θα χρειαστείτε 10 λεπτά)

Πως να πετύχετε τον περισσότερο όγκο στα μαλλιά στο λιγότερο χρόνο (2)

Το τέλειο τρικ για τα μαλλιά δεύτερης μέρας χωρίς λούσιμο. Απλά βρέξτε ελαφρά με ένα σπρέι που περιέχει νερό τις ρίζες και χρησιμοποιήστε έναν αφρό. Για την εφαρμογή του αφρού, βάλτε στις παλάμες σας λίγο από το προϊόν και με την βοήθεια του άλλου σας χεριού εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στις ρίζες των μαλλιών σας, πιάνοντας τις τούφα τούφα. Χρησιμοποιήστε επίσης το χέρι σας ως χτένα και στεγνώστε τον αφρό, σηκώνοντας παράλληλα τα μαλλιά 90 μοίρες από το κεφάλι σας για να τα βοηθήσετε να αποκτήσουν περισσότερο όγκο. Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε τον αέρα χωρίς θερμότητα και είστε έτοιμη. Με αυτό το μικρό κόλπο θα έχετε περισσότερο όγκο στα μαλλιά.

Γρηγορότερο τρικ: Κρεπάρισμα (θα χρειαστείτε 7 λεπτά)

Πως να πετύχετε τον περισσότερο όγκο στα μαλλιά στο λιγότερο χρόνο (3)

Αυτό είναι ένα τρικ που θα χαρίσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας ακόμη κι αν δεν είστε στο σπίτι. Αρκεί να έχετε μαζί σας, στην τσάντα σας, μια χτένα, κατά προτίμηση μία μικρή με δοντάκια και λεπτό τελείωμα, για να μπορείτε να ξεχωρίσετε τις τούφες.

Πιάστε λοιπόν μια τούφα από το επάνω μέρος του κεφαλιού σας (καλύπτοντας το σημείο που ξεκινάει από τους κροτάφους και πηγαίνει προς τα πίσω), και καλό θα είναι να ξεκινήσετε από το πίσω μέρος.

Για να κρεπάρετε μια τούφα μαλλιών, κρατήστε τη 90 μοίρες από το κεφάλι σας και με την χτένα κρεπάρετε οριζόντια. Πιέστε ελαφρώς την χτένα μέσα στην τούφα από πίσω και σπρώξτε τα μαλλιά προς τα κάτω, έχοντας μια μικρή κλίση. Έπειτα, συνεχίστε με την ίδια τεχνική και στα υπόλοιπα μαλλιά. Είναι πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό να ξεκινήσετε από πίσω προς τα μπροστά. Αφού ολοκληρώσετε το κρεπάρισμα, περάστε ελαφρώς την χτένα από πάνω για να ομαλοποιήσετε το κορυφαίο τμήμα των μαλλιών σας και ολοκληρώστε με λακ.

Το πιο γρήγορο τρικ: Γυρίστε ανάποδα και κάντε μασάζ (θα χρειαστείτε 2 λεπτά)

Πως να πετύχετε τον περισσότερο όγκο στα μαλλιά στο λιγότερο χρόνο (4)

Εφαρμόστε ένα dry shampoo από τις ρίζες προς τις άκρες, αφού πρώτα έχετε ανακινήσει το δοχείο και το κρατάτε σε απόσταση περίπου 15 εκατοστών από το τριχωτό της κεφαλής σας. Γυρίστε ανάποδα το κεφάλι σας και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας για να δράσει το ξηρό σαμπουάν. Τέλος σηκώστε τις τρίχες από τις ρίζες για να αποκτήσετε αμέσως περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας.