20 πραγματικά έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram

20 πραγματικά έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram

Το Instagram δεν είναι πλέον μόνο ένας χώρος στο διαδίκτυο που μπορεί κανείς να ανεβάσει τις φωτογραφίες του. Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα νέα πραγματικά έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram ξεφυτρώνουν και μας δίνουν την λύση σε καθημερινά προβλήματα.

Μυστικά σχετικά με την τέλεια επιδερμίδα, το άψογο μακιγιάζ, την δημιουργία απλών και εντυπωσιακών χτενισμάτων και ότι άλλο έχει να κάνει με την περιποίηση του εαυτού μας.

Υπέροχα σχέδια μανικιούρ, προτάσεις μακιγιάζ, tricks, μάσκες ομορφιάς και γενικότερα πληροφορίες ξεπηδούν καθημερινά στις αναρτήσεις του Instagram.

Υπάρχουν ένα σωρό πραγματικά έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram που μπορεί να ανακαλύψει κάθε γυναίκα.

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί και ανακαλύψτε τα!

Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα επιθέματα ως μπάλωμα για να φτιάξετε το χαλασμένο σουτιέν σας

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (1)

Το αγαπημένο σας σουτιέν χάλασε γιατί τρύπησε το ύφασμα και βγήκε η μπανέλα; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε πολύ απλά να δημιουργήσετε ένα μπάλωμα με την βοήθεια ενός αυτοκόλλητου επιθέματος και να κρατήσετε την μπανέλα στη θέση της. Αυτό είναι ένα από τα βασικά tips για τα σουτιέν που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορείτε πρώτα να ράψετε λίγο την τρύπα και στη συνέχεια να βάλετε από πάνω το επίθεμα.

Κάντε μπούκλες στα μαλλιά σας με μια κορδέλα

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (2)

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε μια κορδέλα πάνω από τα μαλλιά σας και να αρχίσετε να τα πλέκετε γύρω από αυτήν όπως στην εικόνα. Αφού τελειώσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το look ως ένα όμορφο χτένισμα, να αφήσετε κάποια ώρα να περάσει ή να κοιμηθείτε. Μόλις ξυπνήσετε, λύστε τα μαλλιά σας και απολαύστε τις υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες σας.

Κάντε τα μικρά μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και τα μεγάλα μικρότερα

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (3)

Βάφοντας την εσωτερική κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας με ένα λευκό ή καλύτερα μπεζ μολύβι μπορείτε να κάνετε τα μικρά μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα. Όπως επίσης να κάνετε το βλέμμα σας πιο φρέσκο. Αν όμως εφαρμόσετε μαύρο μολύβι στην εσωτερική κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας, τότε το μάτι αυτόματα θα δείχνει μικρότερο. Επομένως, χρησιμοποιήστε μαύρο μολύβι μόνο όταν θέλετε να κάνετε τα μεγάλα μάτια να δείχνουν μικρότερα.

Δείτε περισσότερα μυστικά στο μακιγιάζ για μικρά μάτια.

Κάντε τη μάσκαρα σας να δείχνει εντονότερη

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (4)

Προσθέστε μια γραμμή με λευκό eyeliner και θα κάνετε την μάσκαρα σας να δείχνει εκθαμβωτική.

Χρησιμοποιήστε την παλιά σκιά ματιών σας με εναλλακτικό τρόπο

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (5)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παλιά σκιά ματιών σας για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο και ενυδατικό κραγιόν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την αναμείξετε με λίγη βαζελίνη και να την απλώσετε στα χείλη σας.

Κάντε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πυκνά

A post shared by @lolita_scorpita on

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πυκνά και να μην υπάρχουν σημεία όπου φαίνεται το κεφάλι σας, απλά εφαρμόστε με ένα πινέλο λίγη σκιά ματιών. Με αυτό τον τρόπο θα γεμίσετε τα κενά και θα κάνετε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πυκνά. Πρόκειται για ένα από τα έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram που κυκλοφορούν πολύ τον τελευταίο καιρό.

Πλύντε τα πινέλα σας χωρίς κόπο

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (6)

Ο καθαρισμός των εργαλείων μακιγιάζ και ομορφιάς και ιδιαίτερα των πινέλων του μακιγιάζ σας είναι πολύ σημαντικός. Πως όμως μπορείτε να τα πλύνετε; Ο τρόπος είναι πολύ εύκολος. Θα χρειαστεί να αναμείξετε λίγο ελαιόλαδο ή ορυκτέλαιο με λίγο σαπούνι για τα πιάτα σε αναλογία 1:1. Πλύντε τα με αυτό το μείγμα και στη συνέχεια ξεπλύντε τα με άφθονο ζεστό νερό. Αφήστε τα πινέλα σας να στεγνώσουν σε μια επίπεδη επιφάνεια και είναι έτοιμα για χρήση.

Χρησιμοποιήστε ένα σερβιετάκι για να αποτρέψετε τους λεκέδες από ιδρώτα

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (7)

Ένα ακόμη από τα έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram. Τοποθετώντας ένα απλό σερβιετάκι στο σημείο που ακουμπάει η μασχάλη σας στο ρούχο μπορείτε να γλυτώσετε από τους ανεπιθύμητους λεκέδες.

Υπέροχες βλεφαρίδες χωρίς μουτζούρες

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (8)

Χρησιμοποιήστε ένα απλό κουτάλι όταν εφαρμόζετε την μάσκαρα και γλιτώστε από τις μουτζούρες. Έτσι, οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν πάντα υπέροχες!

Το καλύτερο scrub σώματος στον κόσμο

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (9)

Φτιάξτε το δικό σας scrub σώματος με καφέ που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και χαρίζει υπέροχη βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα σας.

Επιλέξτε την σωστή απόχρωση makeup

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (10)

Η απόχρωση του δέρματος στον καρπό σας διαφέρει από αυτήν στο πρόσωπο σας. Σύμφωνα λοιπόν με ένα από τα έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram δεν πρέπει ποτέ να επιλέγετε την απόχρωση του makeup σας με βάση την απόχρωση του καρπού σας. Δοκιμάστε τον τόνο στον λαιμό σας για να βρείτε τον κατάλληλο. Αυτό που δεν θα δημιουργεί διαχωριστική γραμμή προσώπου λαιμού, αλλά θα δίνει μια ομοιόμορφη απόχρωση.

Σώστε την μάσκαρα που έχει πήξει

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (11)

Η πηγμένη μάσκαρα είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Ωστόσο οι τρόποι για να την αναζωογονήσετε είναι πάρα πολύ απλοί.

Μια επιλογή είναι να βυθίσετε την μάσκαρα σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό ή να την βάλετε κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό.

Άλλος ένας τρόπος είναι να την κάνετε σαν καινούργια προσθέτοντας λίγες σταγόνες ελαιόλαδου ή φυσιολογικού ορού. Επιλέξτε όποια σας βολεύει περισσότερο και ρίξτε μια μια τις σταγόνες μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυξήστε την διάρκεια του κραγιόν σας

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (12)

Για να αυξήσετε την διάρκεια του κραγιόν σας θα πρέπει αρχικά θα πρέπει να προετοιμάσετε τα χείλη σας κάνοντας τους απολέπιση. Ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος είναι η πετσέτα. Βρέξτε την άκρη μιας πετσέτας και τρίψτε ελαφρώς τα χείλη σας. Το αποτέλεσμα θα είναι απαλά, βελούδινα και λεία χείλη. Εφαρμόστε ένα lip balm για να τα ενυδατώσετε και στην συνέχεια το κραγιόν σας. Τέλος, ακουμπήστε ένα φύλλο από χαρτομάντιλο πάνω στα χείλη σας και με ένα πινέλο μακιγιάζ εφαρμόστε μια διάφανη πούδρα. Αυτό το απλό τρικ θα κάνει το κραγιόν σας να μείνει περισσότερο πάνω στα χείλη σας.

Φτιάξτε εύκολα τη δική σας θήκη για τα πινέλα μακιγιάζ

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (13)

Ένα επίσης από τα έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram έχει να κάνει με την σωστή τακτοποίηση και αποθήκευση των πινέλων σας. Δημιουργήστε λοιπόν τη δική σας απλή θήκη για τα πινέλα μακιγιάζ. Η δημιουργία της είναι πανεύκολη και γίνεται σε μόλις 5 λεπτά. Θα χρειαστείτε ένα σουπλά καλαμωτού τύπου, ένα χοντρό λάστιχο, βελόνα και κλωστή.

Περάστε το λάστιχο μέσα από τα καλαμάκια δημιουργώντας θήκες για τα πινέλα σας και απλά ράψτε τις άκρες του για να παραμείνει σταθερό.

Δημιουργήστε ένα καινούργιο βερνίκι νυχιών

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (14)

Απλά αναμείξτε ένα διάφανο βερνίκι με μια σκιά ματιών στο χρώμα που επιθυμείτε.

Διορθώστε την σπασμένη σας πούδρα ή σκιά ματιών

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (15)

Έσπασε η παλέτα σας και έχει μετατραπεί σε σκόνη; Αν θέλετε να την επαναφέρετε στην κανονική της μορφή απλά προσθέστε μερικές σταγόνες οινόπνευμα και λειάνετε την επιφάνεια με ένα κουτάλι ή ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια αφήστε τη να στεγνώσει και είναι έτοιμη.

Τιθασεύστε τις φύτρες και τις τούφες που πετάνε

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (16)

Ο πιο απλός τρόπος για να απαλλαγείτε από τις τρίχες που πετάνε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας με λίγη λακ. Ψεκάστε το βουρτσάκι με την λακ και χτενίστε με αυτό τα μαλλιά σας. Έτσι απλά θα απαλλαγείτε από τα μαλλιά που πετάνε.

Ο καλύτερος τρόπος για εντυπωσιακά beachy waves

Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από το Instagram (17)

Δημιουργήστε το δικό σας σπρέι αλατόνερου, ψεκάστε τα μαλλιά σας και δημιουργήστε εκπληκτικά beach waves.