Κορμί παραλίας: Πως θα το αποκτήσετε πριν τις διακοπές

Κορμί παραλίας

Η ώρα για βουτιές στην θάλασσα έφτασε! Αποκτήστε λοιπόν κορμί παραλίας ακολουθώντας μικρές αλλά σημαντικές συμβουλές.

Για να έχετε τέλειο κορμί, δεν αρκεί να χάσετε τα περιττά κιλά. Θα πρέπει παράλληλα να γυμναστείτε για να μπορέσετε να σμιλεύσετε το σώμα σας και να το κάνετε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Πριν φτάσετε να επιλέξετε το κατάλληλο μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπο σας, βασισμένο στις φετινές τάσεις της μόδας στα μαγιό, καλό θα είναι να ανακαλύψετε τον τρόπο για να αποκτήσετε υπέροχο κορμί παραλίας!

Διατροφή – Δίαιτα:

Ένα όμορφο κορμί παραλίας χρειάζεται θυσίες και λίγη προσπάθεια για να αποκτηθεί. Προσαρμόστε λοιπόν την διατροφή σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να χάσετε βάρος και να έχετε τέλειο σώμα στην θάλασσα και τις διακοπές σας.

Καταρχήν, θα πρέπει να φροντίσετε να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας όσο περισσότερο μπορείτε. Υπάρχουν τρόφιμα που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό.

Επιπλέον, αν θέλετε να χάσετε γρήγορα βάρος, μπορείτε να δοκιμάσετε μια χημική δίαιτα. Αν όμως το κάνετε, φροντίστε να είστε προσεκτική, διότι η γρήγορη απώλεια βάρους, απαιτεί σωστή συντήρηση για να μην έχει στο τέλος αρνητικά αποτελέσματα.

Γυμναστική για άψογο κορμί παραλίας:

Για να αποκτήσετε όμορφο και σφριγηλό κορμί παραλίας, θα πρέπει παράλληλα με την απώλεια βάρους να γυμνάσετε σωστά το σώμα σας, χαρίζοντας του πιο στητή στάση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Πως θα το πετύχετε αυτό; Υπάρχουν πολλά προγράμματα γυμναστικής που δεν χρειάζονται πολύ χρόνο, αλλά υπόσχονται φοβερά αποτελέσματα.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις 7 απλές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε το σώμα σας σε 4 μόλις εβδομάδες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστική περιέχει: Plank, Push-ups, Τόνωση μηρών και γλουτών, Squats, Κοιλιακούς, Γλουτιαίους και ασκήσεις για την μέση. Δείτε αναλυτικότερα τις ασκήσεις εδώ.

Επίσης, για υπέροχα πόδια και σφριγηλά οπίσθια υπάρχει ένα πρόγραμμα γυμναστικής 9 ασκήσεων που θα σας χαρίσει το σώμα των ονείρων σας. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ξοδέψετε 20 λεπτά από τον χρόνο σας σε καθημερινή βάση. Δείτε αναλυτικότερα τις ασκήσεις για υπέροχα πόδια και σφριγηλά οπίσθια και τον τρόπο δημιουργίας τους.

Τέλος, δοκιμάστε να κάνετε σχοινάκι, το οποίο αποτελεί ένα όπλο για τέλειο σώμα. Πρόκειται για το κλασσικό παιχνίδι που θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια, αλλά θα σας χαρίσει και υπέροχη σιλουέτα.

Ασκήσεις και διατροφή για επίπεδη κοιλιά:

Αν αυτό που σας απασχολεί είναι το πως θα αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά που τόσο επιθυμείτε, θα πρέπει να προσέξετε τόσο την διατροφή σας, όσο και την άσκηση σας.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν τροφές σύμμαχοι για επίπεδη κοιλιά. Ποιες είναι αυτές; Το πράσινο τσάι, το γιαούρτι, το πλιγούρι, το γάλα και το λάδι καρύδας, το αβοκάντο, τα φασόλια, τα αμύγδαλα, τα πράσινα λαχανικά, τα σπαράγγια και ο χυμός cranberries, αλλά και το ίδιο το φρούτο. Επειδή όμως υπάρχουν και οι στιγμές που μας πιάνουν λιγούρες και θέλουμε κάτι πιο λαχταριστό, δοκιμάστε να πιείτε ένα σοκολατούχο ρόφημα, να φάτε λίγη μαύρη σοκολάτα με 70% κακάο ή λίγο φυστικοβούτυρο.

Από την άλλη μεριά, για να αποκτήσετε όμως τέλειο κορμί παραλίας και super επίπεδη κοιλιά, υπάρχουν τροφές που θα πρέπει να αποφεύγετε. Για παράδειγμα θα πρέπει να μην πίνετε αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά, να μην τρώτε τσίχλες, να μειώσετε στο ελάχιστο το αλάτι, να ξεχάσετε το fast food και τις τηγανιτές πατάτες. Όπως επίσης, την μαγιονέζα, το παγωτό και όλα τα φαγητά που προκαλούν πρήξιμο.

Όσον αφορά τώρα τις ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά, είναι πολλές και ποικίλες. Υπάρχει ένα πρόγραμμα γυμναστικής με 5 ασκήσεις για να απαλλαγείτε από το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το κορμί παραλίας που επιθυμείτε. Έτσι, δεν θα νιώθετε άσχημα κάνοντας την ηλιοθεραπεία σας, η οποία θα σας βοηθήσει να δείχνετε λεπτότερη. Αφού το μαύρισμα κάνει το σώμα να φαίνεται πιο αδύνατο.

Τέλος, στην απόκτηση επίπεδης κοιλιάς θα σας βοηθήσει και το συγκεκριμένο θαυματουργό σπιτικό body wrap.

Απαλλαγείτε από τα ψωμάκια:

Τα ψωμάκια αποτελούν άλλο ένα από τα πιο βασανιστικά προβλήματα που μπορεί να καταστρέψει την εικόνα του σώματος σας.

Ένα από τα βασικότερα κλειδιά στην απώλεια βάρους είναι τα μικρά και συχνά γεύματα. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγετε τις θερμίδες που δεν σας προσφέρουν τίποτα.

Τέλος, προσθέστε στην διατροφή σας λιποδιαλύτες για την κοιλιά και όλο το σώμα, light και ολικής αλέσεως προϊόντα και αποκτήστε τέλειο κορμί παραλίας.

Κυτταρίτιδα τέλος:

Η κυτταρίτιδα, γνωστή και ως όψη φλοιού πορτοκαλιού, βασανίζει πολλές γυναίκες. Πως όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μειωθεί;

Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με την κυτταρίτιδα και ένας από αυτούς είναι πως την αποκτούν μόνο οι υπέρβαρες γυναίκες. Αυτό βέβαια δεν ισχύει! Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί και στην πιο λεπτή γυναίκα. Οφείλεται σε γονιδιακές τάσεις, σε αυξομείωση βάρους, στην ηλικία και σε πολλούς άλλους παράγοντες.

Ένας απλός τρόπος για να μειώσετε την κυτταρίτιδα είναι οι φυσικές κρέμες για την κυτταρίτιδα που μπορείτε να φτιάξετε μόνη σας. Επιπλέον, για να μειώσετε την όψη του φλοιού πορτοκαλιού και για να αποκτήσετε υπέροχο κορμί παραλίας, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα με ασκήσεις για την κυτταρίτιδα.

Υπάρχουν πολλά ακόμη μυστικά για την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας που καλό είναι να έχετε υπόψιν σας.

Τέλεια πόδια για την παραλία:

Ένα υπέροχο κορμί παραλίας δεν έχει να κάνει όμως μόνο με την απώλεια βάρους και την σύσφιξη του, αλλά και με την σωστή και εκτενή περιποίηση των ποδιών σας.

Φροντίστε λοιπόν να αποκτήστε βελούδινες και όμορφες φτέρνες, να κάνετε ένα όμορφο πεντικιούρ και την πιο αποτελεσματική αποτρίχωση. Με αυτό τον τρόπο, τα πόδια σας θα είναι τέλεια για την παραλία.