30 πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (1)

Σας αρέσει να ανακαλύπτετε νέους τρόπους για να χτενίζετε τα μαλλιά σας; Τι θα λέγατε για μερικά πανεύκολα χτενίσματα ιδανικά για κάθε περίσταση;

Δεν χρειάζεται να είστε γνώστης κομμωτικής για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μερικά απλά κι όμως εντυπωσιακά χτενίσματα που θα σας δώσουν λύση στις εξόδους σας. Τόσο στην δουλειά – γραφείο, το σχολείο και την χαλαρή σας βόλτα, όσο και στις βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις σας, τα πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι άπειρα.

Από τις αλογοουρές, τις πλεξούδες, τους κότσους και τα απλά beachy waves μέχρι τους συνδυασμούς πλεξούδας – αλογοουράς κλπ, δείτε βήμα βήμα πως δημιουργούνται 30 πανεύκολα χτενίσματα!

1. Μια ιδιαίτερη γαλλική πλεξούδα

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (2)

Ένα από τα αγαπημένα και πανεύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά είναι η πλεξούδα. Αναβαθμίστε την δημιουργώντας αυτή την λίγο πιο ιδιαίτερη εκδοχή της και κλέψτε τις εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό για το γραφείο, το σχολείο, την βόλτα, αλλά και μια χαλαρή καλοκαιρινή βραδινή έξοδο.

2. Επιμελώς ατημέλητος κότσος

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (3)

Το πλέον αγαπημένο χτένισμα που μπορείτε να κάνετε σε ένα μόλις λεπτό, χωρίς καθρέφτη και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Είναι ιδανικό για κάθε ώρα και στιγμή, ακόμη και για μια επίσημε έξοδο, ανάλογα πάντα με το σύνολο που θα επιλέξετε να φορέσετε!

3. Half up με πλεξούδα σχοινί σαν κορώνα

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (4)

Ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα που μπορεί να σας δώσει την λύση της τελευταίας στιγμής. Ίσως χρειαστείτε λίγη εξάσκηση μέχρι να το μάθετε καλά, αλλά μόλις το εμπεδώσετε, μπορείτε να το φτιάξετε πολύ γρήγορα. Είναι εντυπωσιακό και ιδανικό για όλες τις περιστάσεις, ακόμη και για γάμο ή βάφτιση.

4. Επιμελώς ατημέλητο Γαλλικό Twist

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (5)

Πρόκειται για ένα κομψό, γρήγορο και επιμελώς ατημέλητο χτένισμα ιδανικό για κάθε σας εμφάνιση. Από την πιο χαλαρή, μέχρι την πιο επίσημη, αυτό το χτένισμα μπορεί να ολοκληρώσει το σύνολο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

5. Αλογοουρά πλεξούδα Pull Through

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (6)

Τι πιο απλό και όμορφο από μια ψηλή αλογοουρά που μετατρέπεται σε μια υπέροχη Pull Through πλεξούδα. Είναι ιδανικό για παχιά ή και λεπτά μακριά μαλλιά. Προσθέτει όγκο στα μαλλιά σας και κάνει το χτένισμα σας να τραβήξει τα βλέμματα!

6. Ανέμελος κότσος

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (7)

Άλλος ένας ανέμελος κότσος. Είναι ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα για παραλία που μπορείτε να δοκιμάσετε σε κάθε σας εξόρμηση στην θάλασσα και όχι μόνο.

7. Half up πλεξούδα ψαροκόκκαλο

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (8)

Η πλεξούδα ψαροκόκκαλο είναι μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη παραλλαγή της κλασσικής πλεξούδας. Πρόκειται για ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα σε κάθε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε το λοιπόν σε ένα Half up.

8. Χαμηλός κότσος με σγουρά μαλλιά

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (9)

Ένα κομψό χτένισμα που μπορεί να το φορέσει ακόμα και μια νύφη, δηλαδή να φορεθεί και ως νυφικό χτένισμα. Δημιουργείται γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο. Απλά χρειάζεται λίγη εξάσκηση.

9. Πλεξούδα ψαροκόκαλο

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (10)

Όπως ήδη αναφέραμε η πλεξούδα ψαροκόκαλο έχει αγαπηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Είναι ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε όλο τον χρόνο και ιδιαίτερα την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

10. Retro Bouffant

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (11)

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι πολύ κομψό και εντυπωσιακό. Είναι ιδανικό για τις επίσημες εμφανίσεις σας και αποπνέει έναν αέρα της δεκαετίας του ’60.

11. Κότσος με αντίστροφη ολλανδική πλεξούδα

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (12)

Ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

12. Ολλανδική πλεξούδα στεφανάκι

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (13)

Η συγκεκριμένη πλεξούδα είναι πολύ ιδιαίτερη και όμορφη. Αποτελεί ένα χτένισμα που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα, αν πρώτα εξασκηθείτε λίγο. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες με σπαστά μαλλιά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να φτιαχτεί και από οποιαδήποτε άλλη. Πρόκειται για ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα πασπαρτού που θα σας δώσει την λύση σε κάθε περίσταση.

13. Κομψός χαμηλός κότσος

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (14)

Αυτός ο κομψός κότσος των 2 λεπτών είναι υπέροχος και ιδανικός για κάθε σας εμφάνιση. Από ένα επαγγελματικό meeting μέχρι την σημαντικότερη μέρα της ζωής σας, δηλαδή τον γάμο σας, αυτό το χτένισμα μπορεί να σας δώσει την λύση.

14. Half up με πλεξούδα σχοινί και λουλούδι στο δέσιμο

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (15)

Δημιουργήστε ένα εύκολο, αλλά ιδιαίτερο half up σχηματίζοντας ένα υπέροχο λουλούδι στο δέσιμο του. Έτσι απλά, μπορείτε να κάνετε την εμφάνιση σας ξεχωριστή.

15. Half up με ψηλό κότσο – top knot

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (16)

7 απλά βήματα και δημιουργήσατε ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα που θα σας κάνει να λάμψετε! Είναι ιδανικό για κάθε μέρα, αλλά και για τις χαλαρές εξόδους σας!

16. Πλεξούδα κορώνα

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (17)

Αυτό το απλό χτένισμα είναι κατάλληλο για όλες σχεδόν τις περιστάσεις. Πρόκειται για μια πλεξούδα στεφανάκι που μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί με τις σωστές οδηγίες.

17. Half up για μαλλιά μέχρι τον ώμο και όχι μόνο

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (18)

Τα μαλλιά μέχρι τον ώμο αποτελούν τις τελευταίες σεζόν κορυφαία τάση στα μαλλιά. Δείτε λοιπόν ένα υπέροχο, απλό και εύκολο χτένισμα για τα μαλλιά σε αυτό το μήκος και υιοθετήστε το για τις χαλαρές σας εξόδους, την δουλειά, το σχολείο κλπ.

18. Πρωτότυπη αλογοουρά με μπούκλες

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (19)

Δημιουργήστε πολύ απλά ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Πρόκειται για μια υπέροχη αλογοουρά που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, ακόμη και στις πιο επίσημες.

19. Απλό αλλά κομψό half up

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (20)

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι πολύ απλό και κομψό, κατάλληλο ακόμη και για τα κοντά μαλλιά. Δοκιμάστε το!

20. Χαμηλή αλογοουρά με πλάγια πλεξούδα

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (21)

Ο συνδυασμός αλογοουράς και πλεξούδας είναι πολύ συνηθισμένος τον τελευταίο καιρό. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό χτένισμα που μπορεί να φορεθεί σχεδόν παντού.

21. Εντυπωσιακό lob Half up

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (22)

Άλλο ένα ιδανικό χτένισμα για μαλλιά μέχρι τον ώμο. Είναι πολύ κομψό και chic, ιδανικό για σοβαρές και χαλαρές περιστάσεις.

22. Μπούκλες των 5 λεπτών

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (23)

Αν λατρεύετε τις μπούκλες αλλά δεν έχετε χρόνο για να τις πετύχετε, μην αγχώνεστε! Με αυτό το μικρό κόλπο μπορείτε να τις δημιουργήσετε σε 5 μόλις λεπτά.

23. Ψηλός κότσος σε σχήμα φιόγκου

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (24)

Αν πάλι σας αρέσουν τα πιο ιδιαίτερα χτενίσματα, δοκιμάστε αυτόν τον ψηλό κότσο σε σχήμα φιόγκου.

24. Χαμηλή twisted αλογοουρά

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (25)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή της κλασσικής αλογοουράς, ιδανική για κάθε περίσταση.

25. Ανέμελες μπούκλες σε 5 λεπτά μόνο

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (26)

Ένα ακόμη εύκολος τρόπος για ανέμελες μπούκλες σε 5 μόλις λεπτά. Πιάστε λοιπόν τα μαλλιά σας σε μια πλεξούδα και με την βοήθεια του σίδερου των μαλλιών σας ζεστάνετε τη. Μόλις την λύσετε, τα μαλλιά σας θα έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο beach waves look. Το ιδανικό καλοκαιρινό χτένισμα που μπορεί όμως να φορεθεί καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

26. Γαλλικό twist με πλεξούδα

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (27)

Δημιουργήστε μια παραλλαγή του κλασσικού γαλλικού twist με την βοήθεια μιας πλεξούδας. Ένα υπέροχο χτένισμα ιδανικό για κάθε περίσταση.

27. Εμπνευσμένο από την δεκαετία των ’60s glamorous χτένισμα

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (28)

Ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα που αποπνέει αέρα της δεκαετίας του ’60 είναι και αυτό. Πολύ όμορφο, αλλά και ιδιαίτερο, ιδανικό για όλες σχεδόν τις περιστάσεις.

28. Επιμελώς ατημέλητος κότσος

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (29)

Μια ακόμη εκδοχή του απλού ατημέλητου κότσου. Ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μέσα σε δευτερόλεπτα.

29. Πλάγια πλεξούδα γοργόνας

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (30)

Μια πολύ ιδιαίτερη κι όμως εντυπωσιακή πλεξούδα που είναι ιδανική για τις βόλτες, το γραφείο, το σχολείο και τις χαλαρές σας εξόδους.

30. Χτένισμα με τα μαλλιά στην μια πλευρά

Πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι (31)

Απλό κι όμως υπέροχο είναι το εν λόγω χτένισμα. Κάντε τα μαλλιά σας beachy waves και στη συνέχεια με μερικά τσιμπιδάκια στερεώστε τα μαλλιά σας προς την μια πλευρά! Πρόκειται για ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα ιδανικό για κάθε περίσταση.