Τι θα φορεθεί το καλοκαίρι 2017;

Τι θα φορεθεί το καλοκαίρι 2017; (1)

Αν σας αρέσει να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας, καλό θα είναι να γνωρίζετε τι θα φορεθεί το καλοκαίρι 2017. Ποια στυλ ντυσίματος θα αποτελέσουν την κορυφαία επιλογή, καθώς και ποια θα είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το σύνολο σας με τον καλύτερο τρόπο;

Τα γυαλιά ηλίου, οι τσάντες και τα παπούτσια είναι μερικά από τα βασικά κομμάτια που αν γνωρίζετε τις κορυφαίες τάσεις τους μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα και μοδάτα σύνολα.

Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τα μαγιό, μιας και μιλάμε για καλοκαίρι και υπέροχες εξορμήσεις στην παραλία.

Ανακαλύψτε λοιπόν τι θα φορεθεί το καλοκαίρι 2017 μέσα από μια λίστα με τις τάσεις της εποχής!

Ρούχα

Τι θα φορεθεί το καλοκαίρι 2017; (2)

Στον τομέα του ρουχισμού κυρίαρχες τάσεις θα είναι τα φλοράλ μοτίβα, το military look, οι διαφάνειες, οι ώμοι έξω, καθώς και τα βολάν, οι ασυμμετρίες και τα φαρδιά μανίκια. Πολύ της μόδας θα είναι και τα ρούχα που είναι στολισμένα με παγιέτες και πούλιες, όπως επίσης και οι μεταλλικές αποχρώσεις. Βασικό όμως σημείο αναφοράς θα αποτελέσουν τα σέξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο, όπως και τα βαθιά ντεκολτέ.

Μαγιό

Τι θα φορεθεί το καλοκαίρι 2017; (3)

Η εποχή της παραλίας έφτασε και ήρθε η ώρα να επιλέξετε το φετινό σας μαγιό. Τι θα φορεθεί το καλοκαίρι 2017; Μαγιό μπικίνι, αλλά και ολόσωμα σε πολλά σχέδια και μοτίβα. Τα λευκά, τα nude, τα κίτρινα, τα animal print και τα floral είναι μόνο μερικές από τις επιλογές. Στις παραλίες φέτος θα δείτε επίσης τα lace-up μαγιό, τα ολόσωμα με βαθύ ντεκολτέ ή με ανοίγματα στο πλάι, με βολάν, καθώς και τα μαγιό με διαφάνειες. Τα μπικίνι από την άλλη θα δένουν στο λαιμό, θα έχουν crop top, θα παίξουν με τα κορδόνια που θα δένουν στο πλάι ή θα είναι πολλά μαζί κλπ.

Παπούτσια

Τι θα φορεθεί το καλοκαίρι 2017; (4)

Τα παπούτσια συνήθως το καλοκαίρι είναι πιο ανοιχτά. Φέτος λοιπόν θα φορεθούν πολύ οι πλατφόρμες (κανονικές, αλλά και flatforms), τα παπούτσια που δένουν στον αστράγαλο, τα lace up και τα εξώφτερνα παπούτσια. Τα τακούνια θα είναι πολύ λεπτά, στρογγυλά ή πολύ μικρά σε ύψος.

Τσάντες

Τι θα φορεθεί το καλοκαίρι 2017; (5)

Η τσάντα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ της γυναίκας που ολοκληρώνει ένα σύνολο, παρέχοντας παράλληλα και χρησιμότητα. Οι τσάντες που θα φορεθούν φέτος το Καλοκαίρι θα είναι οι μικροσκοπικές, αλλά και οι πολύ μεγάλες. Αυτές που έχουν μεταλλικές αποχρώσεις, φλοράλ μοτιβά, animal print και hippie print. Όπως επίσης και τα πουγκάκια, τα backpack, οι τύπου χαρτοφύλακα, οι τετράγωνες και οι τσάντες με ιδιαίτερα σχέδια. Μιας και μιλάμε για καλοκαιρινές τσάντες λογικό είναι να μην λείψουν οι ψάθινες αλλά και οι πλεκτές τσάντες.

Γυαλιά ηλίου

Τι θα φορεθεί το καλοκαίρι 2017; (6)

Ένα ακόμη από τα σημαντικότερα αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι και τα γυαλιά ηλίου. Προστατεύουν τα μάτια μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, αλλά προσθέτουν και υπέροχο στυλ στο σύνολο μας. Τι θα φορεθεί το καλοκαίρι 2017; Τα τεράστια γυαλιά ηλίου, τα στρογγυλά, τα τύπου pilot, τα cat eye, τα statement και τα επίπεδα γυαλιά ηλίου στο πάνω μέρος είναι μόλις μερικές από τις τάσεις. Επίσης, τα περίεργα σχήματα γυαλιών, αυτά που ο σκελετός τους είναι πλαστικός και σε διάφορα χρώματα, όπως και οι ποικίλες αποχρώσεις φακών θα φορεθούν πολύ φέτος.