5 μυστικές χρήσεις για ένα τσιμπιδάκι μαλλιών

Μυστικές χρήσεις για ένα τσιμπιδάκι (1)

Τα τσιμπιδάκια για τα μαλλιά είναι γνωστά για την ιδιότητα τους να στερεοποιούν και να ασφαλίζουν τα μαλλιά σε μια θέση. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη τους χρήση.

Υπάρχουν ένα σωρό άλλες μυστικές χρήσεις για ένα τσιμπιδάκι στον τομέα της ομορφιάς. Μπορεί να φανεί χρήσιμο τόσο στο χτένισμα, όσο και στο μακιγιάζ ή το μανικιούρ σας.

Αυτό που απομένει είναι να δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό τσιμπιδάκι για τα μαλλιά σε όλους τους τομείς της ομορφιάς.

Δείτε την λίστα που ακολουθεί και ανακαλύψτε τις απλές κι όμως τόσο σημαντικές χρήσεις που έχει.

Το μυστικό για τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Μυστικές χρήσεις για ένα τσιμπιδάκι (2)

Η εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαριδών δεν είναι πάντα εύκολη. Χρειάζεται να ξέρετε τον σωστό τρόπο για να τις βάλετε. Γνωρίζοντας λοιπόν αυτό το απλό αλλά πολύ σημαντικό κόλπο που αποτελεί μια από τις μυστικές χρήσεις για ένα τσιμπιδάκι, μπορείτε να φορέσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας πανεύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε με το τσιμπιδάκι σας μια μικρή ποσότητα κόλλας. Βουτώντας την μύτη του στην κόλλα θα πάρετε την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε για την ψεύτικη βλεφαρίδα σας. Εφαρμόστε την κατά μήκος της γραμμής και τοποθετήστε τη στο μάτι σας.

Μετατρέψτε το πινέλο του ρουζ σε πινέλο για contouring

Μυστικές χρήσεις για ένα τσιμπιδάκι (3)

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα ή περισσότερα τσιμπιδάκια στο πινέλο σας όπως φαίνεται στην εικόνα. Έτσι, το στρογγυλό πινέλο θα μετατραπεί σε πλατύ.

Κάντε το cat eye look σας με εύκολο τρόπο

Μυστικές χρήσεις για ένα τσιμπιδάκι (4)

Χρησιμοποιώντας ένα απλό τσιμπιδάκι για τα μαλλιά ως οδηγό μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό winged eyeliner. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάψετε με ένα υγρό μαύρο eyeliner την ανοιχτή γωνία που έχει το τσιμπιδάκι και να την ακουμπήσετε στην εξωτερική άκρη του ματιού σας με την μεγάλη πλευρά προς τα κάτω. Αυτό θα αφήσει μια στάμπα η οποία θα αποτελέσει και την μύτη του cat eye. Τέλος, γεμίστε την μύτη με eyeliner και το winged eye σας είναι έτοιμο.

Αυτή είναι άλλη μία από τις μυστικές χρήσεις για ένα τσιμπιδάκι που θα κάνει το μακιγιάζ σας τέλειο χωρίς κόπο.

Κάντε βούλες στα νύχια σας

Μυστικές χρήσεις για ένα τσιμπιδάκι (5)

Μπορείτε πολύ απλά να φτιάξετε το δικό σας εργαλείο μανικιούρ για τελείες χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι. Η στρογγυλή του μύτη είναι ιδανική για να κάνετε τις βούλες που επιθυμείτε. Απλά βουτήξτε την άκρη στο βερνίκι που θέλετε και ακουμπήστε το στη συνέχεια προσεκτικά πάνω στο νύχι.

Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή αλογοουρά

Μυστικές χρήσεις για ένα τσιμπιδάκι (6)

Δώστε ζωή και υπέροχη όψη στην ανιαρή και όχι τόσο εντυπωσιακή αλογοουρά σας. Πως; Απλά βάζοντας κάνα δυο τσιμπιδάκια στην κάτω πλευρά της. Τα τσιμπιδάκια αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν κάθετα στο λαστιχάκι, έτσι ώστε να κρυφτούν και να κοιτάνε προς τα κάτω – στο λαιμό σας. Αυτή είναι ακόμη μία από τις μυστικές χρήσεις για ένα τσιμπιδάκι που θα ανασηκώσει αμέσως την αλογοουρά σας και θα την κάνει να δείχνει εντυπωσιακή.