Διαγωνισμός με δώρο μια σειρά περιποίησης προσώπου Alpha Beauty

Διαγωνισμός με δώρο μια σειρά περιποίησης προσώπου Alpha Beauty

Είστε έτοιμες για ένα ακόμη απίθανο giveaway;! Το Beaute την Κυριακή σας κάνει ένα πολύ χρήσιμο δώρο για την επιδερμίδα σας!

Η νικήτρια θα κερδίσει μια σειρά περιποίησης προσώπου Alpha Beauty

Το σετ περιλαμβάνει:
– Τζελ καθαρισμού προσώπου
– Κρέμα απολέπισης προσώπου
– Ενυδατική κρέμα ημέρας με αντηλιακά φίλτρα UVA/UVB
– Αντιγηραντική κρέμα ματιών

Διεκδικήστε την ευκαιρία να γίνει δικό σας μπαίνοντας στην κλήρωση με 3 πολύ απλά βήματα:

 
 
 

Βήμα 1ο:
Κάντε Like στη σελίδα του Beautetinkyriaki.gr στο Facebook ->
Βήμα 2ο:
Κοινοποιήστε στο Facebook την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ
Βήμα 3ο:
Κάντε Tag τις φίλες σας στα σχόλια της φωτογραφίας του διαγωνισμού.

*Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 06/08 και ώρα 23.59. Η νικήτρια θα γίνει γνωστή με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του www.beautetinkyriaki.gr ή στη σελίδα του στο Facebook.

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας!
Τυχερή νικήτρια είναι η Anna Arabatzi, η οποία κερδίζει μια σειρά περιποίησης προσώπου Alpha Beauty
  • Όροι Συμμετοχής

1. Το Beautetinkyriaki.gr (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει διαγωνισμό / κλήρωση (εφεξής «Ενέργεια»), στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω της ολοκλήρωσης και των τριών βημάτων που απαιτούνται, προκειμένου να διεκδικήσουν το δώρο (Μια σειρά περιποίησης προσώπου Alpha Beauty).

2. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 24 Ιουλίου 2017 έως τις 6 Αυγούστου 2017. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει έως και 48 ώρες από την λήξη του διαγωνισμού, με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα www.beautetinkyriaki.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/beautetinkyriaki.gr) της Διοργανώτριας Εταιρείας.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα & την Κύπρο, είναι fans της σελίδας του Beautetinkyriaki.gr στο Facebook και έχουν συμπληρώσει το δέκατο τρίτο έτος της ηλικίας τους, με εξαίρεση τους εργαζόμενους του Beautetinkyriaki.gr και τους συγγενείς αυτών μέχρι και γ’ βαθμού.

4. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι όσοι έκαναν Like, Κοινοποίηση και Tag τους φίλους τους στα σχόλια της φωτογραφίας του διαγωνισμού. Διπλές συμμετοχές με τα ίδια στοιχεία δεν θα γίνουν δεκτές.

5. Η νικήτρια θα παραλάβει το δώρο της κατόπιν συνεννοήσεως με την Διοργανώτρια Εταιρεία, χωρίς να επιβαρυνθεί με έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που η νικήτρια αρνηθεί το δώρο ή δεν επικοινωνήσει εντός τεσσάρων (4) ημερών από την ειδοποίησή της για να παραλάβει το δώρο της, αυτό πηγαίνει σε επιλαχούσα που θα αναδειχθεί στην σχετική κλήρωση.

6. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα www.beautetinkyriaki.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/beautetinkyriaki.gr) να μεταβάλλει τους όρους της Κλήρωσης, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκεια της ή ακόμη και να την ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

7. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.