17 εύκολα και γρήγορα βήματα για άψογη εμφάνιση στο επόμενο ραντεβού σας

17 εύκολα και γρήγορα βήματα για άψογη εμφάνιση στο επόμενο ραντεβού σας (1)

Ήρθε η στιγμή για το πολυπόθητο ραντεβού που περιμένατε; Βάλτε τα δυνατά σας και γίνετε μια κούκλα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Δεν χρειάζεται πολύς κόπος αλλά τρόπος! Ακολουθώντας τα 17 εύκολα και γρήγορα βήματα για άψογη εμφάνιση που θα δείτε στην συνέχεια, μπορείτε να μετατραπείτε σε μια επίγεια θεά στο επόμενο ραντεβού σας!

Πρόκειται για απλά πράγματα που σχετίζονται με την φροντίδα και την περιποίηση της επιδερμίδας σας, καθώς και με τα σωστά βήματα για το τέλειο μακιγιάζ που έχει διάρκεια!

Το σαγηνευτικό βλέμμα και τα πλούσια και ζουμερά χείλη θα κάνουν την εμφάνιση σας εκθαμβωτική!

Καθαρίστε το πρόσωπο σας

Πλύντε το πρόσωπο σας ρίχνοντας άφθονο νερό για να νιώσετε φρεσκάδα και να προετοιμαστείτε για τα επόμενα βήματα για άψογη εμφάνιση.

Κάντε μια μάσκα προσώπου με μέλι

17 εύκολα και γρήγορα βήματα για άψογη εμφάνιση στο επόμενο ραντεβού σας (2)

Δημιουργήστε μόνη σας μια φυσική μάσκα προσώπου με μέλι και γιαούρτι για να κάνετε την επιδερμίδα σας να δείχνει πιο φωτεινή. Αναμείξτε λίγη ποσότητα από κάθε υλικό και εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπο σας. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και στην συνέχεια ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό προς κρύο νερό.

Κάντε μια φυσική μάσκα λεύκανσης δοντιών

Δημιουργήστε ένα αστραφτερό λευκό χαμόγελο εκμεταλλευόμενη τις δυνάμεις της φύσης. Δημιουργήστε λοιπόν μια πάστα από λίγη οδοντόκρεμα αναμεμειγμένη με 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα, 1 κουταλάκι του γλυκού οξυζενέ και 1/2 κουταλάκι του γλυκού νερό. Με αυτό το μείγμα βουρτσίστε τα δόντια σας για δυο λεπτά. Αυτό είναι ένα ακόμη από τα βασικά βήματα για άψογη εμφάνιση.

Απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα

Αρχικά κάντε μια απολέπιση στην επιδερμίδα σας και στην συνέχεια εφαρμόστε με μια μπατονέτα λίγο οξυζενέ στις πληγείσες περιοχές. Αυτή η μικρή κίνηση θα αφαιρέσει οποιοδήποτε ανεπιθύμητο σπυράκι.

Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας

Εφαρμόστε ένα ελαφρύ ενυδατικό και αφήστε το να απορροφηθεί για περίπου 5 λεπτά πριν απλώσετε το makeup σας.

Χτενίστε τα μαλλιά σας

Χτενίστε γρήγορα τα μαλλιά σας και αποφασίστε ποιο είναι το καλύτερο χτένισμα για την περίσταση. Ποιο σας ταιριάζει περισσότερο και μπορεί να δημιουργηθεί γρήγορα;

Δείτε μερικά εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που θα σας λύσουν τα χέρια.

Καλύψτε με concealer τα σημάδια και τις ατέλειες

17 εύκολα και γρήγορα βήματα για άψογη εμφάνιση στο επόμενο ραντεβού σας (3)

Χρησιμοποιήστε το concealer σας, που έχει ως βάση το κίτρινο, για να καλύψετε ανεπιθύμητα σημάδια, σπυράκια και κοκκινίλες. Αρχικά χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για concealer για να το εφαρμόσετε ελαφριά και με ακρίβεια, ενώ στη συνέχεια, απλώστε το πιο ομοιόμορφα με το δάχτυλό σας. Αυτό είναι ίσως το βασικότερο από τα βήματα για άψογη εμφάνιση.

Εφαρμόστε το ρουζ πριν από το makeup σας

Προσθέστε το αγαπημένο σας χρώμα ρουζ στα ζυγωματικά πριν την εφαρμογή του makeup. Αυτό το μικρό τρικ θα προσθέσει στο πρόσωπο σας μια λάμψη που θα φαίνεται πως είναι από φυσικού σας.

Εφαρμόστε το makeup σας

Αρχικά με το δάχτυλο σας εφαρμόστε το makeup σε 4 σημεία του προσώπου σας. Στην συνέχεια με ένα πινέλο απλώστε το ακολουθώντας συγκεκριμένες κινήσεις. Στο μέτωπο κινηθείτε μπρος πίσω, στα ζυγωματικά προς τα κάτω και μακριά από το κέντρο του προσώπου και στο πιγούνι, και πάλι μπρος πίσω.

Ολοκληρώστε και ασφαλίστε με λίγη πούδρα

Η πούδρα θα ασφαλίσει το makeup σας. Απλώστε τη λοιπόν με κυκλικές κινήσεις έτσι ώστε να γίνει ένα με το δέρμα σας και να είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

Προσθέστε λίγο bronzer για ηλιοκαμένο look

17 εύκολα και γρήγορα βήματα για άψογη εμφάνιση στο επόμενο ραντεβού σας (4)

Το bronzer θα πρέπει να εφαρμόζεται με ένα μεγάλο και φουντωτό πινέλο. Απλώστε το πάνω κάτω ξεκινώντας από την εξωτερική μεριά των ζυγωματικών σας, κινούμενη προς το κέντρο του προσώπου σας. Επαναλάβετε το ίδιο και από την άλλη πλευρά και ολοκληρώστε με το μέτωπο, το πιγούνι και τον λαιμό.

Αυτό είναι ένα από τα βασικά βήματα για άψογη εμφάνιση και τέλειο ηλιοκαμένο look.

Προετοιμάστε τα μάτια σας

Πριν εφαρμόσετε καλλυντικά προϊόντα στα βλέφαρα σας θα πρέπει να τα προετοιμάσετε. Εφαρμόστε λοιπόν ένα κρεμώδες concealer στα βλέφαρα και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας. Αυτό θα σας δώσει την τέλεια βάση για την σκιά ματιών σας, ενώ παράλληλα θα καλύψει τυχόν κοκκινίλες.

Αν θέλετε βέβαια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο primer ματιών που τις σταθεροποιεί και αυξάνει την διάρκεια τους.

Δημιουργήστε ένα εκθαμβωτικό βλέμμα

Σαγηνεύστε τα πλήθη με το εκθαμβωτικό σας βλέμμα. Δημιουργήστε λοιπόν ένα υπέροχο smokey eyes, ιδανικό για τις βραδινές σας εξορμήσεις. Πως θα το πετύχετε; Κάντε μια γραμμή κατά μήκος των άνω και κάτω βλεφαρίδων σας με ένα μαύρο μολύβι. Στη συνέχεια με την βοήθεια ενός blending brush (πινέλου ανάμειξης σκιών) απλώστε ομοιόμορφα το μολύβι για να το μουτζουρώσετε και ολοκληρώστε το look σας με μια σκούρα σκιά στα καπάκια.

Τονίστε τις βλεφαρίδες σας

Εφαρμόστε την μάσκαρα σας πριν το υγρό eyeliner έτσι ώστε να δημιουργήσετε έναν υποτυπώδη οδηγό για το τέλειο cat eye look.

Ολοκληρώστε με το τέλειο cat eye look

Πάρτε το eyeliner σας σε υγρή μορφή και ακολουθήστε απαλά την γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων σας, επιμηκύνοντας την λίγο ελαφρώς πέρα από τα βλέφαρα σας.

Κάντε τα χείλη σας να δείχνουν γεμάτα και ζουμερά

17 εύκολα και γρήγορα βήματα για άψογη εμφάνιση στο επόμενο ραντεβού σας (5)

Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι στο χρώμα του δέρματος για να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών σας κατά μήκος του τόξου τους. Αυτό κάνει τα χείλη σας να φαίνονται ζουμερά και μεγάλα.

Τέλεια φρύδια

Τέλος, δώστε σχήμα στα φρύδια σας προσέχοντας να έχουν το μήκος των ματιών σας. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό πινέλο και εφαρμόστε ένα έντονο χρώμα για να ολοκληρώσετε το σαγηνευτικό σας βλέμμα.