Φορέματα για παραλία: 25 υπέροχες ιδέες

Φορέματα για παραλία (1)

Πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν φορέματα για παραλία πάνω από το μαγιό τους. Είναι ευκολοφόρετα, δροσερά και θηλυκά!

Φτάνοντας στην θάλασσα μπορείτε με μια κίνηση να αποκαλύψετε το υπέροχο μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό σας και να βουτήξετε αμέσως!

Οι επιλογές στα φορέματα για παραλία είναι πολλές και ποικίλες. Πέρα από τα διαφορετικά είδη υφασμάτων που κυμαίνονται από βαμβακερά και λινά μέχρι πλεκτά, τα φορέματα για παραλία διαφοροποιούνται τόσο στα σχέδια όσο και στα μήκη τους.

Υπάρχουν φορέματα κοντά, αλλά και μακρυά, πιο αέρινα, αλλά και πιο εφαρμοστά. Επίσης, πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή αποτελούν και τα τύπου καφτάνι φορέματα με τα μεγάλα και αέρινα μανίκια, όπως επίσης και τα see through πλεκτά.

Ποια είναι τα κυρίαρχα σχέδια στα φορέματα για παραλία;

Το all time classic σχέδιο είναι το λευκό φόρεμα. Πρόκειται για την πολυαγαπημένη επιλογή των γυναικών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο οι επιλογές είναι άπειρες και έχουν να κάνουν με το στυλ κάθε γυναίκας και το τι της ταιριάζει. Υπάρχουν boho style φορέματα, κοντά, αλλά και μακριά, πιο ρομαντικά σχέδια, αλλά και ανάλαφρα. Ότι κι αν επιλέξετε θα είστε εκπληκτική. Το μόνο που έχετε να προσέξετε είναι ποιο απ’ όλα κολακεύει καλύτερα την σιλουέτα σας.

Από εκεί και πέρα τα χρώματα στα φορέματα για παραλία είναι άπειρα. Από τα πολύ έντονα φούξια, κόκκινα κλπ, μέχρι τα πιο ήπια όπως μπεζ, λευκό, ροζ, τα χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε είναι αμέτρητα. Επίσης, υπάρχουν τόσο τα μονόχρωμα σχέδια, όσο και τα φλοράλ ή έθνικ style, είτε αυτά που έχουν γεωμετρικά σχέδια.

Με τιραντάκι, μανικάκι ή και στράπλες τα βαμβακερά φορέματα έχουν την τιμητική τους. Άλλα φορέματα για παραλία δένουν στον λαιμό, άλλα είναι εξώπλατα, αλλά τα πιο συνηθισμένα είναι απλά, λιτά, κοντά και με λεπτή τιράντα.

Ότι κι αν επιλέξετε, καλό θα είναι να το συνδυάσετε με το μαγιό που ταιριάζει στον σωματότυπο σας.

Δείτε 25 υπέροχες προτάσεις με αέρινα καλοκαιρινά φορέματα για παραλία και όχι μόνο!

Φορέματα για παραλία (2)

Φορέματα για παραλία (3)

Φορέματα για παραλία (4)

Φορέματα για παραλία (5)

Φορέματα για παραλία (6)

Φορέματα για παραλία (7)

Φορέματα για παραλία (8)

Φορέματα για παραλία (9)

Φορέματα για παραλία (10)

Φορέματα για παραλία (11)

Φορέματα για παραλία (12)

Φορέματα για παραλία (13)

Φορέματα για παραλία (14)

Φορέματα για παραλία (15)

Φορέματα για παραλία (16)

Φορέματα για παραλία (17)

Φορέματα για παραλία (18)

Φορέματα για παραλία (19)

Φορέματα για παραλία (20)

Φορέματα για παραλία (21)

Φορέματα για παραλία (22)

Φορέματα για παραλία (23)

Φορέματα για παραλία (24)

Φορέματα για παραλία (25)

Φορέματα για παραλία (26)