60+ εντυπωσιακά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Αν έχετε επιλέξει ένα από τα κοντά κουρέματα με μαλλιά αγορίστικα, καρέ ή μέχρι τον ώμο, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το πως να τα χτενίσετε. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά, μοντέρνα χτενίσματα για κοντά μαλλιά που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Από τα μαλλιά κάτω ίσια ή κυματιστά μέχρι τους περίτεχνους κότσους με πλεξούδες και όμορφα αξεσουάρ μαλλιών, οι προτάσεις είναι πολλές. Χτενίσματα απλά, μοντέρνα, βραδινά, επίσημα, νυφικά, vintage ή παιδικά, ιδανικά για κοντά μαλλιά που θα σας κάνουν να λάμψετε και να κλέψετε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση.

Δείτε λοιπόν 60+ φωτογραφίες με εντυπωσιακά χτενίσματα για κοντά μαλλιά που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις.

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά με πλεξούδες:

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (3)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (4)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (5)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (6)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (2)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (1)

Οι πλεξούδες αποτελούν μια πολύ ωραία πρόταση για να δημιουργήσετε απλά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. Δοκιμάστε να πιάσετε την φράντζα σας με τη βοήθεια μιας πλεξούδας και να αφήσετε τα υπόλοιπα μαλλιά να πέφτουν ανέμελα ίσια ή κυματιστά.

Εναλλακτικά, φτιάξτε ένα χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω με δυο πλεξούδες που δένουν στο πίσω μέρος ή κάντε υπέροχα boxer braids με ολλανδικές πλεξούδες.

► Δείτε τα βήματα για να φτιάξετε μόνη σας μια ολλανδική πλεξούδα, αλλά και περισσότερες ιδέες χτενισμάτων βασισμένων σε αυτήν

Ένα από τα πιο απλά και όμορφα βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι το σινιόν με πλεξούδα στεφάνι. Κάντε λοιπόν μια πλεξούδα στέκα και πιάστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας σε έναν χαμηλό κότσο.

Αυτές είναι μόνο μερικές προτάσεις για εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξούδες. Βάλτε τη φαντασία σας να δημιουργήσει και φτιάξτε πολλά ακόμη υπέροχα hairstyles.

Δείτε επίσης 3 όμορφες ιδέες με μοντέρνα χτενίσματα για πολύ κοντά μαλλιά:

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (9)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (8)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (7)

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά με κότσο:

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (10)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (15)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (12)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (11)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (13)

Ο κότσος είναι ένα από τα είδη χτενισμάτων που χρειάζεται τέτοιο μήκος, έτσι ώστε να μπορούν τα μαλλιά να πιαστούν. Επομένως, είναι ένα από τα χτενίσματα για κοντά μαλλιά καρέ ή πιο μακριά που δημιουργείται εύκολα και γρήγορα.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές κότσου που μπορείτε να κάνετε. Από το χαλαρό και απλό top knot μέχρι τον επίσημο χαμηλό και πλάγιο κότσο με twist, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Αναλογιστείτε την περίσταση και επιλέξτε το ιδανικό στυλ για να χτενίσετε τα κοντά μαλλιά σας. Για μια πρωινή βόλτα, το σχολείο ή ένα χαλαρό απογευματινό καφεδάκι ο κότσος half up είναι μια πολύ ωραία επιλογή. Αν όμως ψάχνετε πιο επίσημα χτενίσματα για κοντά μαλλιά, τότε θα πρέπει να επιλέξετε έναν ψηλό ή χαμηλό κότσο, τον οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε με αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα μια λεπτή κορδέλα.

Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χτένισμα που συνδυάζει τον κότσο με την πλεξούδα.

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά με φράντζα:

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (16)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (20)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (18)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (21)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (19)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (17)

Αν το γυναικείο κοντό κούρεμα σας διαθέτει φράντζα, τότε μπορείτε να την πιάσετε στο πλάι με μια πλεξούδα ή με ένα χαλαρό πιάσιμο. Εναλλακτικά μπορείτε να πιάσετε όλα τα μαλλιά σας πάνω, με έναν κότσο, ένα σινιόν ή μια πλεξούδα και να αφήσετε την φράντζα ή τις αφέλειες να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο σας.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε ένα χαλαρό χτένισμα με μισά πάνω μισά κάτω μαλλιά και αφέλειες, είτε να κάνετε ανάλαφρες μπούκλες και να αφήσετε την φράντζα σας να πέφτει ανέμελη.

► Ανακαλύψτε ποιες αφέλειες ή φράντζα σας ταιριάζουν, καθώς και μερικά ακόμη χτενίσματα με αφέλειες

Ρετρό χτενίσματα για κοντά μαλλιά:

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (27)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (23)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (26)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (25)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (24)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (22)

Τα vintage χτενίσματα για κοντά μαλλιά διαθέτουν μερικά πολύ χαρακτηριστικά στοιχεία. Οι μπούκλες τύπου vang είναι ίσως ένα από τα χαρακτηριστικότερα.

Κάνοντας λοιπόν τα μαλλιά σας με τις μπούκλες αυτού του στυλ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό χτένισμα για κοντά μαλλιά. Αφήστε τις κάτω ή πιάστε τις σε ένα χαλαρό updo και απογειώστε την εμφάνιση σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε τις πιο έντονες και στρογγυλές μπούκλες του Hollywood ή να φορέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά.

► Μάθετε πως γίνονται οι μπούκλες vang και τι χτενίσματα μπορείτε να κάνετε

Αρχαιοελληνικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά:

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (28)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (33)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (32)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (30)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (31)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (29)

Τα αρχαιοελληνικά χτενίσματα είναι όμορφα, ανάλαφρα, κομψά και πολύ ρομαντικά. Μπορούν να δημιουργηθούν σε κάθε μήκος μαλλιών και να φορεθούν σε κάθε περίσταση.

Πρόκειται για χτενίσματα με πλεξούδες και ανάλαφρες μπούκλες συνήθως, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι διακοσμημένα με αξεσουάρ μαλλιών, όπως αλυσίδες, μεταλλικά ή λουλουδάτα στεφάνια κλπ.

Αν αναζητάτε αρχαιοελληνικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά σγουρά, στο μήκος του κοντού καρέ, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα αφήσετε κάτω και να τους προσθέσετε ένα στεφάνι από αλυσίδα.

Από εκεί και πέρα όμορφη ιδέα για αρχαιοελληνικά νυφικά ή απλά χτενίσματα για κοντά μαλλιά είναι και τα updo. Ανέμελα πιασίματα των μαλλιών σε χαμηλό κότσο με μπούκλες ή ένα κομψό σινιόν στολισμένο με μια λεπτή στέκα από πλεξούδα, αποτελούν εντυπωσιακές και ρομαντικές προτάσεις για να χτενίσετε τα μαλλιά σας σε ένα γάμο, μια βάπτιση ή μια επίσημη έξοδο.

► Δείτε μερικά ακόμη αρχαιοελληνικά χτενίσματα και πάρτε ιδέες

Χτενίσματα με μπούκλες για κοντά μαλλιά:

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (38)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (35)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (36)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (39)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (37)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (34)

Τα χτενίσματα με μπούκλες είναι εντυπωσιακά και προσθέτουν όγκο στα μαλλιά. Μπορούν να δημιουργηθούν σε όλα τα μήκη μαλλιών και να δείχνουν εξίσου εντυπωσιακές.

Από τις ανάλαφρες και κυματιστές μπούκλες μέχρι τις καλοσχηματισμένες και τύπου vang μπούκλες, μπορείτε να επιλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν και να κάνετε εκπληκτικά χτενίσματα. Επιλέξτε τον τύπο μπούκλας που σας αρέσει και σας ταιριάζει και σχηματίστε τις. Στη συνέχεια αφήστε να πέφτουν κάτω ανέμελα ή χρησιμοποιήστε τις για να κάνετε εντυπωσιακά χτενίσματα τύπου updo, κότσου ή half up.

Χτενίσματα για κοντά σγουρά μαλλιά:

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (44)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (42)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (43)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (40)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (45)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (41)

Αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σγουρά και κοντά, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να τα ισιώνετε για να δημιουργήσετε ένα όμορφο χτένισμα. Αφήστε τα στο φυσικό τους.

Μια υπέροχη ιδέα είναι να τα αφήσετε κάτω και να πιάσετε μόνο την φράντζα σας στο πλάι με ένα twisted πιάσιμο. Εναλλακτικά, πιάστε τα κοντά μαλλιά σας σε έναν χαμηλό κότσο στο ύψος του σβέρκου, ή τραβήξτε τα όλα προς τα πίσω δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό updo.

Νυφικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά:

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (48)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (50)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (51)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (49)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (46)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (47)

Μπορεί οι περισσότερες νύφες να αγοράζουν τρέσες για να δώσουν μήκος στα μαλλιά τους και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο. Όπως θα δείτε και στις παραπάνω φωτογραφίες με νυφικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά, ακόμη κι αν έχετε κοντά μαλλιά τύπου αγορίστικου ή καρέ υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Δημιουργήστε λοιπόν υπέροχους χαμηλούς κότσους στολισμένους με λουλούδια ή αξεσουάρ μαλλιών και λάμψτε την ημέρα του γάμου σας.

Αν όμως θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω, μπορείτε να το κάνετε πιάνοντας ελαφρά την φράντζα σας και στολίζοντας τα με ανθάκια ή διακριτικά κοκαλάκια. Εξίσου όμως εντυπωσιακά είναι και τα νυφικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά μισά πάνω μισά κάτω. Πρόκειται για απλά, αλλά όμορφα χτενίσματα που απογειώνονται με την χρήση των αξεσουάρ μαλλιών ή των διακοσμητικών λουλουδιών.

Αν πάλι θέλετε να βρείτε νυφικά χτενίσματα για πολύ κοντά μαλλιά, τότε η επιλογή του στεφανιού είναι μια πολύ καλή λύση. Απλά επιλέξτε αν θέλετε να είναι μεταλλικό ή με λουλούδια και προμηθευτείτε το. Στη συνέχεια, απλά τοποθετήστε το πάνω στο κεφάλι σας, χτενίζοντας τα μαλλιά σας όπως συνήθως.

► Περισσότερα νυφικά χτενίσματα για κάθε μήκος και στυλ

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά για βάπτιση / γάμο:

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (55)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (52)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (56)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (57)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (54)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (53)

Είστε κουμπάρα ή καλεσμένη σε γάμο / βάπτιση και δεν ξέρετε πως να χτενίσετε τα κοντά μαλλιά σας; Κανένα πρόβλημα! Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προτάσεις με μοντέρνα χτενίσματα για κοντά μαλλιά για γάμο / βάπτιση που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Από το απλό πιάσιμο της φράντζας ή της μιας πλευράς με πλεξούδες και twisted δεσίματα, μέχρι τα κομψά και εντυπωσιακά updo οι επιλογές είναι πολλές.

Ενδιαφέρουσα ιδέα είναι και οι ανάλαφρες μπούκλες με τα μαλλιά κάτω και μια λεπτή πλεξούδα στέκα στην κορυφή του κεφαλιού.

► Ανακαλύψτε μερικές ακόμη εντυπωσιακές ιδέες με χτενίσματα για γάμο

Παιδικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά:

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (62)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (59)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (61)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (63)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (60)
Χτενίσματα για κοντά μαλλιά (58)

Κάντε την μικρή σας να κλέψει τις εντυπώσεις στο πάρτι, αλλά και στο σχολείο κάνοντας της ένα από τα εντυπωσιακά χτενίσματα για παιδιά με κοντά μαλλιά.

Πιάστε μόνο την φράντζα ψηλά και απομακρύνετε την από τα μάτια δημιουργώντας μια εντυπωσιακή pull through πλεξούδα στο πλάι. Εναλλακτικά κάντε της ένα topdo με μια πλεξούδα μοϊκάνα και αλογοουρά ή δημιουργήστε μια γαλλική πλεξούδα πιάνοντας τα μισά μαλλιά πάνω.

Υπέροχη ιδέα αποτελεί και η δημιουργία μια μικρής και λεπτής πλεξούδας στην χωρίστρα των μαλλιών της μικρής σας, όπως και τα κοτσιδάκια.

Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει όμορφα χτενίσματα για κορίτσια με κοντά μαλλιά και κάντε την πριγκίπισσα σας χαρούμενη!

► Δείτε περισσότερα εύκολα χτενίσματα για το σχολείο

Πως να κάνετε εύκολα χτενίσματα για κοντά μαλλιά βήμα βήμα μέσα από video του Youtube:

15 εύκολα χτενίσματα για κορίτσια με κοντά μαλλιά:

10 γυναίκεια χτενίσματα για κοντά μαλλιά:

10 εύκολα χτενίσματα με πλεξούδες για κοντά μαλλιά: