Πώς να φτιάξετε πλεξούδα ψαροκόκκαλο!

Πλεξούδα ψαροκόκκαλο

Η νέα τάση της μόδας προστάζει την πλεξούδα ψαροκόκκαλο! Πρόκειται για μια τελείως διαφορετική πλεξούδα, που όμως δεν παύει να είναι εντυπωσιακή και θα είστε πάντα χτενισμένη, σα να έχετε βγει από το κομμωτήριο!

Δείτε λοιπόν την διαδικασία και τον εύκολο τρόπο για να τη φτιάξετε, μόνη σας…

Τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε μια πλεξούδα ψαροκόκκαλο είναι:

1. Αρχικά χωρίστε τα μαλλιά σας σε δυο ίσα μέρη.

2. Πάρτε μια μικρή τούφα από την πίσω πλευρά του ενός μέρους και φέρτε τη πλάγια προς τα εμπρός και στη μέση.

3. Ενώστε τη με το άλλο μέρος και στη συνέχεια πάρτε μια μικρή τούφα από την πίσω πλευρά αυτού και φέρτε τη με τον ίδιο τρόπο μπροστά και στη μέση. Δηλαδή πάρτε την τούφα από την πίσω πλευρά και περνώντας την από το πλάι, φέρτε την μπροστά και στη μέση, όπου θα την ενώσετε με το πρώτο μέρος.

4. Έπειτα, πάρτε ξανά μια μικρή τούφα από την πίσω πλευρά του πρώτου μέρους και φέρτε την μπροστά και στη συνέχεια από το δεύτερο μέρος και ούτω καθεξής.

5. Ακολουθώντας αυτές τις κινήσεις μπορείτε να ολοκληρώσετε την πλεξούδα ψαροκόκκαλο σας. Τέλος, ασφαλίστε την με ένα λαστιχάκι.

Δείτε αν θέλετε την λεπτομερή διαδικασία για να φτιάξετε την πλεξούδα ψαροκόκκαλο και στο βίντεο που ακολουθεί:

Γνωρίζοντας τον τρόπο δημιουργίας της πλεξούδας ψαροκόκκαλο μπορείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά χτενίσματα. Πέρα από την κλασσική τύπου αλογοουρά πλεξούδα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια τύπου γαλλική πλεξούδα ψαροκόκκαλο. ΩΉ να δοκιμάσετε ένα στεφανάκι ή ένα half up half down χτένισμα. Όπως επίσης και να την συνδυάσετε με άλλα είδη πλεξούδας (κανονική, ολλανδική, σχοινί κλπ). Ή να δημιουργήσετε υπέροχα updo και κότσους με αυτήν. Οι παραλλαγές είναι άπειρες και πολύ ενδιαφέρουσες. Η φαντασία σας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εκπληκτικά χτενίσματα κατάλληλα για κάθε σας εμφάνιση, επίσημη και μη, για κάθε στιγμή της ημέρας. Απλά παίξτε με τα διάφορα είδη χτενίσματος και φτιάξτε μοναδικά χτενίσματα που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα καθηλώσουν τα πλήθη.