Πως να κρύψετε το προγούλι

Πως να κρύψετε το προγούλι

Έχετε προγούλι και δεν ξέρετε πως να το αντιμετωπίσετε; Μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση.

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε δραστικές λύσεις που απαιτούν νυστέρι, αφού μπορείτε να κρύψετε το προγούλι με το κατάλληλο μακιγιάζ.

Χρησιμοποιώντας μόνο ρουζ τερακότα ή μια καφέ απόχρωση μπορείτε να πετύχετε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Τα βήματα για να κρύψετε το προγούλι με μακιγιάζ

Πάρτε αρχικά ένα πινέλο και εφαρμόστε στις γωνίες του πιγουνιού σας λίγο ρουζ. Πιο συγκεκριμένα απλώστε το περιμετρικά εκεί που αρχίζει ο λαιμός. Αυτό το μικρό τρικ θα σας βοηθήσει να τονίσετε τις γωνίες σας, ακόμη κι αν δεν έχετε και θα εξαφανίσει το προγούλι.

Αν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να δοκιμάσετε 7 αποτελεσματικές ασκήσεις.

Ποιες είναι οι ιδανικές ασκήσεις για να απαλλαγείτε από το προγούλι;

Επειδή οι μυς του προσώπου χάνουν την σφριγηλότητα τους καθώς μεγαλώνουμε, καλό θα είναι να τους ασκούμε όσο μπορούμε για να διατηρήσουμε τη νεανική όψη του. Αφού λοιπόν κάνετε μια προθέρμανση για να ζεστάνετε τους μυς του προσώπου σας, προχωρήστε στις παρακάτω ασκήσεις.

1. Εκσκαφή: Ανοίξτε και κλείστε το στόμα σας, προσπαθώντας να μιμηθείτε την κίνηση ενός εκσκαφέα που προσπαθεί να μαζέψει νερό.

2. Ακουμπήστε την μύτη σας: Χρησιμοποιώντας την γλώσσα σας, προσπαθήστε να ακουμπήσετε την μύτη σας.

3. Το τέλειο οβάλ πρόσωπο: Κάντε το κεφάλι σας προς το πλάι και σπρώξτε την κάτω σιαγόνα σας προς τα εμπρός.

4. «Φιλήστε την καμηλοπάρδαλη»: Κοιτάξτε ψηλά, σουφρώστε τα χείλη σας σα να προσπαθείτε να φιλήσετε κάτι που είναι πιο ψηλά από εσάς.

5. Αντίσταση: Βάζοντας τα χέρια σας κάτω από το πηγούνι σας και σπρώχνοντας προς τα πάνω, προσπαθήστε να κατεβάσετε το σαγόνι σας.

6. Χαμόγελο: Ένα χαμόγελο με σφιχτά τα δόντια είναι ιδανικό για να καταπολεμήσετε το προγούλι.

7. Φουσκωτά μάγουλα: Φουσκώστε τα μαγουλά σας και στη συνέχεια πιέστε τα με το χέρι σας για να ξεφουσκώσουν.

Δείτε αναλυτικά τον τρόπο για να κάνετε τις συγκεκριμένες ασκήσεις στο σχετικό άρθρο: «Οι 7 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να απαλλαγείτε από το προγούλι». Η τακτική άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το προγούλι και να αποκτήσετε υπέροχο, σφριγηλό και νεανικό πρόσωπο.